18 / 05 / 2024

İSKİnin 2017 yatırımları

İSKİnin 2017 yatırımları

İstanbul Büyükşehir Belediye Meclisi, İSKİ Genel Müdürlüğü’nün 6 milyar 446 milyon lira olan 2017 Yılı Bütçesi’ni onayladı.

B Ve B Bodrum Bitez Turistik Yatırımlar Ve Hazır Ofis Hizmetleri Anonim Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

B Ve B Bodrum Bitez Turistik Yatırımlar Ve Hazır Ofis Hizmetleri Anonim Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. B Ve B Bodrum Bitez Turistik Yatırımlar Ve Hazır Ofis Hizmetleri Anonim Şirketi'nin merkezi Şişli'de yapıldı.

Eksen Otel Yatırımları Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Eksen Otel Yatırımları Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Eksen Otel Yatırımları Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi'nin merkezi Beykoz'da yapıldı.

Tz Otelcilik Turizm Yatırımları Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Tz Otelcilik Turizm Yatırımları Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Tz Otelcilik Turizm Yatırımları Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi'nin merkezi Kadıköy'de yapıldı.

TOKİ'nin yatırımları 2022'de de tam gaz! Milyonlara ucuz konut müjdesi!

Konut inşasında 1.1 milyon rakamını gören TOKİ, yeni yatırımlara imza atmak için çalışmalarına tam gaz devam ediyor. TOKİ Başkanı Ömer Bulut, TOKİ'nin 2022 hedeflerini aktardı. Buna göre, TOKİ 2022'de 42 bin yeni konutun ihalesini gerçekleştirecek. Yatırımlar bununla sınırlı olmayacak...

The Stay Otelleri'nin sahibi Muzaffer Yıldırım'dan yeni yatırımlar geliyor!

Mars Entertainment Group'un ortaklarından, The Stay Otelleri'nin sahibi, yapımcı Muzaffer Yıldırım, iş hayatında yeni yatırımlar için harekete geçti. Yıldırım, Mayıs ayı itibariyle yeni mekanlarının açılışını yapacak...

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi'nin 2020 yatırımları masaya yatırıldı!

Çalışmalarına devam eden Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Büyükşehir Belediyesi tarafından 2020 yılı devam eden, planlanan ve tamamlanan yatırımlar hakkında bilgi aldı.

Kayseri Büyükşehir'in 2020 yılı yatırımları masaya yatırıldı!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Kayseri Büyükşehir Belediyesi bürokratları ile uzun ve kapsamlı bir toplantı yaptı. Toplantıda Kayseri'nin 2020 yatırımları masaya yatırıldı.

Maksimum Otel Yatırımları Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Maksimum Otel Yatırımları Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi'nin merkez nakil işlemi bugün gerçekleştirildi. Maksimum Otel Yatırımları Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi'nin merkez nakli Kadıköy'e yapıldı. 

Tekirdağ Büyükşehir'in yatırımları değerlendirildi!

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi'nin 11 ilçede hayata geçirdiği yatırımlar masaya yatırıldı.

Kayseri yatırımları masaya yatırıldı!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, Kayseri Büyükşehir Belediyesi’nin şehri büyütmek için yaptığı yatırımları anlattı.

Kayseri'nin 2018 yatırımları masaya yatırıldı!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, 2018 yılı yatırımlarını planlamak üzere bürokratlarıyla geniş çaplı bir toplantı gerçekleştirdi.

Türkiye ulaştırma yatırımlarına son sürat devam edecek!

Türkiye, yeni dönemde de ulaştırma yatırımlarını arttırarak sürdürecek. AK Parti'nin seçim beyannamesine göre, gelecek dönemde Türkiye'nin ulaştırma altyapısının güçlendirilmesine yönelik önemli çalışmalar yürütülecek. 

Türkiye'nin Balkanlardaki yatırımları Avrupa'yı korkuttu!

Uluslararası haber ajansı Reuters, Türkiye'nin Balkanlardaki yatırımlarını dünyaya servis etti. Ajans, AB liderlerinin Balkan ülkeleriyle apar topar zirve düzenlemesine dikkat çekti..

İSKİnin 2017 yatırımları Haberi

İSKİnin 2017 yatırımları

İstanbul Büyükşehir Belediye Meclisi, İSKİ Genel Müdürlüğü’nün 6 milyar 446 milyon lira olan 2017 Yılı Bütçesi’ni onayladı. Genel Müdür Fatih Turan, yatırımlar sayesinde İstanbul’un içmesuyu sıkıntısının olmadığını belirterek, 2 yıl içinde biyolojik ve ileri biyolojik arıtma oranının yüzde 90'ı geçeğini müjdeledi.


İstanbul Büyükşehir Belediye Meclisi, İSKİ Genel Müdürlüğü’nün 6 milyar 446 milyon lira 2017 Yılı Bütçesi’ni onayladı. İBB Meclis 1. Başkan Vekili Ahmet Selamet’in yönettiği toplantıda İSKİ Genel Müdürü Fatih Turan, bir sunum yaparak Meclis Üyelerine bütçeyi sundu.


Ecdat yadigârı İstanbul'un içmesuyu ve atıksu hizmetlerini, çevre ve insan sağlığını esas alarak yürüttüklerini ve İstanbul’un hem bugünkü hem yarınki ihtiyaçlarını gözeterek çalıştıklarını belirten Fatih Turan, “Ülkemizin en büyük yatırımcı kuruluşlarından biri olarak; bürokratik ağırlıklardan uzak, vatandaş memnuniyetini hedefleyen hizmetlerle İstanbullulara ulaşıyoruz” dedi.


İSKİ'nin...