11 / 05 / 2024

İŞKUR başvurusu

İŞKUR başvurusu

İş arayışında olan vatandaşlara güzel haber İŞKUR'dan geldi. Milli Eğitim Bakanlığı İŞKUR aracılığıyla personel alımı yapacak.

TOKİ Çankırı Kurşunlu 2. Etap başvurusu başladı!

264 konutluk TOKİ Çankırı Kurşunlu 2. Etap projesindeki daireler kurasız olarak satılıyor. TOKİ Çankırı Kurşunlu 2. Etap başvurusu başladı.

Kurşunlu TOKİ Konutları 2.Etap başvurusu!

Kurşunlu TOKİ Konutları 2.Etap başvurusu 29 Ağustos'ta başlayacak. Projede toplam 264 adet daire satışa çıkarıldı.

TOKİ Çankırı Kurşunlu 2. etap başvurusu!

Toplam 264 adet dairenin satışta olduğu projede fiyatlar 66 bin 38 TL'den başlıyor. İşte TOKİ Çankırı Kurşunlu 2. etap başvurusu...

TOKİ Çankırı Kurşunlu 2. Etap son başvurusu yarın!

TOKİ Çankırı Kurşunlu 2. Etap son başvurusu yarın olarak belirlendi. Toplamda 438 adet dairenin satışa çıkarıldığı proje ev fiyatları 91 bin 725 TL'den başlıyor.

Çankırı Kurşunlu TOKİ 2. Etap başvurusu!

Çankırı Kurşunlu TOKİ 2. Etap başvurusu 1 Haziran'da başlıyor. Toplamda 438 adet daire satışa çıkarıldığı projede ev fiyatları 91 bin 725 TL'den başlıyor.

Çankırı Kurşunlu 2. Etap TOKİ başvurusu!

Çankırı Kurşunlu 2. Etap TOKİ başvurusu 1 Haziran 2016 Çarşamba günü başlayacak. Fiyat listesine göre 91 bin 725 TL'den başladığı projede daire tipleri 2+1 ve 3+1 olarak tasarlandı.

Çankırı Kurşunlu 2. Etap TOKİ Emekli başvurusu işlemleri!

Çankırı Kurşunlu 2. Etap TOKİ Emekli başvurusu işlemleri bugün başladı. Peşinatların 10 bin 200 TL olarak belirlendiği TOKİ Çankırı projesinde konut tipleri 2+1 olarak tasarlandı.

TOKİ Çankırı Kurşunlu 2. Etap Emekli Konutları başvurusu!

Toplam 150 adet konutun emekliler için satışa çıkarıldığı projede peşinatlar 10 bin 200 TL olarak kabul edilecek. TOKİ Çankırı Kurşunlu 2. Etap Emekli Konutları başvurusu 14 Mart 2016 tarihinde başlayacak.

TOKİ Van Kevenli'de 10 adet konut başvurusu 1 Ekim'de başlıyor!

TOKİ Van Kevenli'de 10 adet konut başvurusu 1 Ekim'de başlıyor. Satış işlemleri T.Halk Bankası A.Ş aracılığıyla yürütülen projede 79,41 metrekare büyüklükte daireler bulunuyor.

TOKİ Osmaniye Yaveriye'de 8 adet konut başvurusu 1 Ekim'de başlayacak!

TOKİ Osmaniye Yaveriye'de 8 adet konut başvurusu 1 Ekim'de başlayacak. Satış işlemlerini T. Halk Bankası A.Ş'nin yürüteceği projede 722,76 TL'lik aylık taksilerle ödeme yapılabiliyor.

2b arazi başvurusu nasıl yapılır?

Orman vasfını yitirmiş, kadastro marifetiyle orman alanları dışına çıkartılmış, bir daha geri kazanılamayacak olan alanlara 2b arazi deniyor. Peki, 2b arazi başvurusu nasıl yapılır?

Kentsel dönüşüm başvurusu için gerekenler!

Kentteki sorunlu alanların sağlıklı ve yaşanabilir hale getirilmesi için yıkıp yeniden yapma, uygulamasına kentsel dönüşüm deniyor. İşte, kentsel dönüşüm başvurusu için gerekenler!

Emlak Konut Başakşehir Evleri 2. Etap kura başvurusu!

Toplam 250 adet dairenin satışa çıkarıldığı proje İstanbul İl'i Başakşehir İlçe'sinde yükseliyor. Emlak Konut Başakşehir Evleri 2. Etap kura başvurusu en geç 28 Eylül 2015 tarihinde yapılacak.

İŞKUR başvurusu Haberi

İŞKUR başvurusu

İş arayışında olan vatandaşlara güzel haber İŞKUR'dan geldi. Milli Eğitim Bakanlığı İŞKUR aracılığıyla personel alımı yapacak. Peki hangi meslek dallarından alım yapılacak? İşe alınan personele ne kadar ücret ödenecek? İşte İŞKUR'un personel alım şartları ve detayları...

İŞKUR tarafından yapılan son dakika bilgilendirmesine göre Türkiye'de 43 ilde, KPSS şartı aranmadan personel alımı yapılacak. Milli Eğitim Bakanlığı personelleri okullarda temizlik, güvenlik, bakım ve onarım gibi işlerde görevlendirmek üzere alacak. İşe alınacak personel maaşları ile ilgilide bilgi verildi.İşe başvurusu onaylanan kişilere asgari ücret ödenecek. İŞKUR TYP ile 81 ilde yapılacak alımlarda KPSS şartı arfanmıyor. İşçiler çekilecek kura ile belirlenecek.

Akşam Gazetesi'nde yer alan habere göre; Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, MEB okullarında görevlendirilmek için İŞKUR'un Toplum Yararına Programı (TYP) kapsamında 10 bin temizlik...