18 / 05 / 2024

ıslak zemin öneri

ıslak zemin öneri

ACO’nun ıslak zeminler için özel olarak geliştirdiği ACO Easy Flow yer süzgeçleri uygulama alanlarında kesin çözümler sunarken, tasarımlarıyla da fark yaratıyor...

Lassa’dan kış lastiğinizi şimdiden alın, zamlardan etkilenmeyin! İşte 10 Eylül 2022 fiyat listesi

Lassa, yeni kış lastiği Snoways 4’ü satışa sundu. Üstün ıslak zemin performansı, kopma ve yırtılmalara karşı güçlendirilmiş direnç ve artırılmış konfor gibi özelliklerle ön plana çıkan Snoways’in 10 Eylül 2022 fiyat listesi

Tuzla Belediyesi'nden 2 cami ve 3 cemevi!

Tuzla Belediyesi, 2016 yılında 2 Cami ve 3 Cemevi’nin yapımını sürdürdü. 8 camide bakım ve onarım yapan Tuzla Belediyesi, ibadethanelerin çevre düzenlemeleri, halı ve ıslak zemin temizliklerini düzenli olarak sürdürdü.

Optimum Yer Bilimleri Ve Zemin Güçlendirme Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Optimum Yer Bilimleri Ve Zemin Güçlendirme Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi 10 bin TL sermaye ile bugün Esenyurt'ta Mehmet Emin Güneri imzasıyla kuruldu.

Yücel Çelikbilek: Spor alanları artırılacak!

Beykoz Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek. ''Amatör Spor Kulüpleri’ne, ıslak zemin ve soyunma odaları gibi yerlerinin onarılması ve yenilenmeleri için nakdi yardımlarda bulunuyoruz.'' dedi.

Güneri Şehircilik İnşaat Pazarlama ve Ticaret Anonim Şirketi Bağdat Caddesi Şubesi açıldı!

Güneri Şehircilik İnşaat Pazarlama ve Ticaret Anonim Şirketi Bağdat Caddesi Şubesi; 8 milyon TL sermaye ile 8 Haziran'da Kadıköy Caddebostan Mahallesi, Ethemefendi Caddesi' nde açıldı.

Kocaeli Başiskele'de zemin etüt çalışması bitti!

Başiskele'de her geçen gün nüfus artışıyla birlikte yeni yapılaşma talepleri geliyor. Başiskele Belediyesi İmar ve Şehircilik Müdürlüğü Zemin ve Deprem İnceleme Birimi, ilçedeki toplam 49 hektarlık alanda başlattığı zemin etüt çalışmalarını tamamladı.

Başiskele Belediyesi 49 hektar alanda zemin etüt çalışmaları yaptı!

Başiskele Belediyesi, ilçede her geçen gün arta nüfusa bağlı olarak gelen yapılaşma taleplerine karşılık 49 hektar alanda zemin etüt çalışmalarını tamamladı.

Yertaş Zemin Mühendislik ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yertaş Zemin Mühendislik ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi, Yunus Emre Şahin tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 25 Mayıs'ta Aura Residence B Blok Kartal'da kuruldu.

Taksim Meydan Düzenleme Projesi'nin zemin yenileme çalışması başladı!

Büyükşehir Belediyesi’nin projelendirip hayata geçirdiği Taksim Meydan Düzenleme Projesi’nin en önemli ayaklarından olan zemin yenileme çalışması başladı. Çalışma kapsamında uzun süredir beton kaplı olan zemine parke taşı döşeniyor.

Her Zemin Kaplama Sistemleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Her Zemin Kaplama Sistemleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Necmettin Babayiğit, Mesut Babayiğit, Mansur Babayiğit tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 13 Mayıs'ta kuruldu.

Haliloğlu Yapı Zemin Mühendislik Limited Şirketi kuruldu!

Haliloğlu Yapı Zemin Mühendislik Limited Şirketi, M. Mustafa Haliloğlu tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 4 Mayıs'ta Avcılar, Merkez Mahallesi, Reşitpaşa Caddesi, Altıntaş İş Merkezi'nde kuruldu.

Adana Müteahhit Birliği siyasilere 10 maddelik öneri sunacak!

Adana Müteahhit Birliği, 7 Haziran'da yapılacak olan genel seçimler öncesi siyasilere 10 maddelik öneri sundu. Gürsesli, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, her seçimin toplumun bütünü için daha güçlü Türkiye beklentisi ve heyecanı demek olduğunu ifade et

Bursa Timsah Arena'da zemin çalışmaları başladı!

BURSA Büyükşehir Belediyesi tarafından yaptırılan ve tüm geliri Bursaspor'a devredilen Timsah Arena'da çalışmalar son hızla devam ediyor. Tribün inşaatı tamamlanan ve koltukları dizilen Timsah Arena'da zemin çalışmaları da başladı.

ıslak zemin öneri Haberi

ıslak zemin öneri

ACO’nun ıslak zeminler için özel olarak geliştirdiği ACO Easy Flow yer süzgeçleri, apartman dairelerinden villalara, yurtlardan, otellere kadar birçok alanda güvenle kullanılırken tasarımlarıyla da fark yaratıyor. Paslanmaz çelik ızgaralı ve plastik gövdeli yapısıyla dikkat çeken Easy Flow yer süzgeçleri, sağladığı hijyen sayesinde son kullanıcılar tarafından da tercih ediliyor. Easy Flow yer süzgeçleri sadece zarafetiyle değil, tasarım ve işleviyle mekanlarda hareket özgürlüğü sağlıyor. Ayrıca paslanmaz çelikten olan ve kolay çıkartılabilen koku tutucu kilidi, rahat temizlik imkanı sağlıyor ve olası koku rahatsızlığını önlüyor. Lazerle kesilmiş ve kimyasal işlemlerden geçirilmiş ürünleri için ACO, kullanıcıya yüksek güvenlik garantisi veriyor.

Banyolara farklı bir boyut kazandıran ACO, yüksek hidrolik kapasiteli şık ürünlerini uygun fiyatlarla beğeniye sunuyor.  ACO sayesinde banyolar artık daha hijyenik, daha konforlu ve daha...