07 / 05 / 2024

İslam Üresin

İslam Üresin

Binkar Yapı Mühendislik Proje Peyzaj Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, İslam Üresin tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 24 Kasım'da Ümraniye, Cemil Meriç Mahallesi'nde kuruldu.

İslam Memiş altında yeni zirveyi açıkladı ve tarih verdi 'O günü bekleyin'

Hafta sonu 1000 liranın üzerini gören gram altın bugün (8 Kasım) 995 lira seviyesinde işlem görüyor. Altın yükselecek mi düşecek mi? Yatırımcının dört gözle beklediği açıklama İslam Memiş'ten geldi.

İslam Memiş'ten altın bozduracaklara çok önemli uyarı!

"Altın bozdurmaya gideceklerin ons fiyatına bakması lazım" diyen altın ve para uzmanı İslam Memiş "Dolandırılmayın, tezgaha gelmeyin" dedi.

Binkar Yapı Mühendislik Proje Peyzaj Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Binkar Yapı Mühendislik Proje Peyzaj Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, İslam Üresin tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 24 Kasım'da Ümraniye, Cemil Meriç Mahallesi'nde kuruldu.

İnşaattan düşen işçi hayatını kaybetti!

Samsun'da bir caminin ek binasında çalışırken tahta kalıbın kırılması sonucu 47 yaşındaki İbrahim Bal ile 52 yaşındaki İslam Güleçyüz, 6 metre yükseklikten düştü. Taşların üzerine düşüp başını çarpan Abdullah Bal ağır yaralandı.

KZY İnşaat Gayrimenkul Otomotiv Limited Şirketi Beykoz Şubesi açıldı!

KZY İnşaat Gayrimenkul Otomotiv Limited Şirketi Beykoz Şubesi 15 Ağustos 2014 tarihinde 20 bin TL sermaye ile İstanbul Beykoz'da açıldı. Şubenin yetkili ismi Murat Üresin...

Sakarya'da vakıf üniversitesi kurulacak!

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı İslam " Sakarya'ya vakıf üniversitesi kazandırma noktasında son aşamaya geldik. Şimdilik tek fakülteyle başlayacağız, önümüzdeki sezona bunu yetiştirmeye çalışacağız" dedi.

Murat Ülker, Kırım'daki tarihi cami-medreseyi restore ettirip ibadete açtı!

İşadamı Murat Ülker'in dedesi ve Sabri Ülker'in babası olan Hacı İslam Efendi, Kırım' ın Karadeniz kenarındaki Aluşta bölgesi Korbek köyünde camide imamlık ve öğretmenlik yaptı...

Dört ayaklı Minare Diyarbakır Valiliği tarafından turizme kazandırıldı!

Diyarbakır’da turistik öneme sahip tarihi ve kültürel unsur olan Dört Ayaklı Minare, Diyarbakır Valiliği tarafından restorasyonu yapılarak turizme kazandırıldı. Dört Ayaklı Minare dört İslam mezhebini simgeliyor.

Murat Ülker dedesinin Kırım'daki camisini yeniden inşa etti!

Ülker ailesi, dedeleri Hacı İslam Efendi’nin hatırasına sahip çıktı. Aile, dedelerinin hocalık ve öğretmenlik yaptığı Kırım’ın Aluşta bölgesi, Körbek köyündeki camiyi yeniden inşa ettirdi. Selçuklu tarzı yapılan cami haziran ayında açılmıştı...

Şabanali Ahmed: Bulgaristan'da vakıf malları statüsünde 10 camimiz bulunuyor!

Bulgaristan Yüksek İslam Şurası Başkanı Şabanali Ahmed, Bulgaristan'daki bazı camilerin vakıf malları statüsünde devletin eline geçtiğini belirterek, "Bulgaristan'ın değişik coğrafyalarında böyle 10 camimiz bulunuyor" dedi...

Dört Ayaklı Minare restore edildi!

Diyarbakır Valiliği'nce, Anadolu'nun tek dört ayak üzerine kurulu farklı mimari yapıya sahip ve dört İslam mezhebini simgeleyen Dört Ayaklı minarenin restorasyonu yapıldı ve tekrar turizme kazandırıldı.

Diyarbakır'daki Tarihi Dört Ayaklı Minare turizme kazandırıldı!

Diyarbakır Valiliği'nce, Anadolu’nun tek dört ayak üzerine kurulu, farklı mimari yapıya sahip ve dört İslam mezhebini simgeleyen minaresi olan Dört Ayaklı Minarenin korunup geleceğe taşınması için restorasyonu yapıldı.

Beykoz Belediyesi iftar yemeği gerçekleşti!

İslam Âlemi’ni sevgi, kardeşlik ve paylaşma duygularıyla birleştiren 11 Ayın Sultanı Ramazan, Beykozluları bu yılın ilk iftarında Belediye Meydanı’nda aynı sofrada buluşturdu. Beykoz Belediyesi’nin düzenlediği ‘Sokak İftarları’ ile buluştu.

İslam Üresin Haberi

İslam Üresin

Binkar Yapı Mühendislik Proje Peyzaj Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, İslam Üresin tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 24 Kasım'da kuruldu. 


Binkar Yapı Mühendislik Proje Peyzaj Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu;YAPI a. Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. b.Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. c.Türkiye Cumhuriyeti devleti bakanlıklarının ve bakanlığa bağlı resmi kuruluşların, kamu iktisadi teşebbüsleri, iktisadi devlet...