06 / 05 / 2024

İslam Memiş altında yeni zirveyi açıkladı ve tarih verdi 'O günü bekleyin'

İslam Memiş altında yeni zirveyi açıkladı ve tarih verdi 'O günü bekleyin'

Hafta sonu 1000 liranın üzerini gören gram altın bugün (8 Kasım) 995 lira seviyesinde işlem görüyor. Altın yükselecek mi düşecek mi? Yatırımcının dört gözle beklediği açıklama İslam Memiş'ten geldi.



8 Kasım altın fiyatlarında dalgalanma devam ediyor. Altının gram fiyatı 995,40 lira, çeyrek altın 1.648 lira, yarım altın 3.296 TL'den alıcı bulurken Dolar 18.53 lira, Euro 18.55 TL'den işlem görüyor. İslam Memiş tv100'deki yazısında altında beklenen yükselişi işaret etti ve şu ifadeleri kullandı.

- Altı aydır manipüle edilen emtia, pariteler ve kripto paraların bu hafta yükselişini sürdüreceğini öngörüyorum.

-Ancak Perşembe gününe dikkat! Çünkü Perşembe günü ABD enflasyon verisi açıklanacak.

-Yurt içi piyasalarda ise Perşembe günü İşsizlik verisini takip edeceğiz. Altın, gümüş, pariteler ve kripto paralarda dip sevilerin görüldüğünü düşünüyorum.

İslam Memiş altında yeni zirveyi açıkladı ve tarih verdi O günü bekleyin

-Bundan sonra ki süreçlerde yeni bahaneler ile yükselişler göreceğiz. Gram altın: Ekranlarda 1.004, Kapalıçarşı’da 1.010 lira seviyesinden kapanış yapan gram altın, 1.038 lira seviyesinin üzerindeki kapanışını yeni zirve olarak 1.060 lira olarak belirleyebilir.

 İslam Memiş'ten 'perşembe' uyarısı

 İslam Memiş, tv 100'deki köşesinde Kasım ilk haftasında borsa, dolar, altın, kripto paradaki beklentileri yazdı, perşembe günü için uyardı...


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön