26 / 05 / 2024

İslam Memiş altında yeni hedefi açıkladı! Tarihi rekor geliyor

İslam Memiş altında yeni hedefi açıkladı! Tarihi rekor geliyor

Yaptığı tahminlerle dikkat çeken Altın ve Para Piyasaları Uzmanı Memiş, altın, gümüş, döviz ve borsa yatırımcısını yakından ilgilendiren açıklamalarda bulundu. İşte altında yeni hedef...



Bütün yatırımcıların yakından takip ettiği isimler arasında bulunan Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, yeni adresi işaret etti. Altın, gümüş, döviz ve borsa yatırımcılarının tamamını kapsayan tavsiyede bulunan Memiş, dikkati çeken ifadeler sarf etti.

"DÜŞEN FAİZ, ENFLASYON VE DEPREM ARSA TALEPLERİNİ ARTIRDI"

Kaleme aldığı tv100.com’daki köşe yazısında Memiş, “Düşen faiz, enflasyon ve deprem arsa taleplerini artırdı. Talep o kadar çok ki konut yatırımını geçti.” değerlendirmesini yaptı.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön