06 / 05 / 2024

Altında yeni hedef belli oldu! İslam Memiş ilk kez açıkladı!

Altında yeni hedef belli oldu! İslam Memiş ilk kez açıkladı!

Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, altında beklenen yeni hedefi paylaşarak yatırımcılara uyarı yaptı. Memiş, altında ve gümüşte geri çekilmelerin olabileceğini söyledi.



Finans Analisti İslam Memiş altın fiyatlarında yaşanan son gelişmelere ilişkin dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Altın fiyatlarının geleceğine dair uzmanlardan önemli yorum ve değerlendirmeler gelmeye devam ederken, başarılı değerlendirmeleriyle uzman isim İslam Memiş, yine önemli açıklamalar yaptı. Altın fiyatlarındaki son durumu değerlendiren Memiş, yurttaşların merakla beklediği rakam ve tarihi paylaştı. Sosyal medya hesabından açıklamalar yapan Altın ve Para Piyasaları Uzmanı Memiş’in paylaşımları büyük ilgi gördü.

Altında yeni hedef belli oldu! İslam Memiş ilk kez açıkladı!

Finans Analisti İslam Memiş şunları kaydetti:

“ALTIN VE GÜMÜŞTE GERİ ÇEKİLMELER YAŞANABİLİR”

“Piyasalar haftaya sakin bir seyirle başladı. Bu sakinliğin hafta boyunca süreceğini düşünüyorum. Dolar endeksinde artışlar olmasını öngörüyorum. Zira 3 Mayıs’ta Fed faizleri açıklanacak. 101, 36 seviyesinde dolar endeksi, 103 seviyesine kadar toparlanmanın mümkün olacağını düşünüyorum. Özellikle ons altın ve ons gümüşte aşağı yönlü hareketler meydana gelebilir. Ons altından 1.960 dolar seviyelerine kadar bir geri çekilme yaşanabilir. Gümüşün ons kanadında 24,80 dolar bandı güçlü bir destek seviyesi.”

İşte Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş’in diğer açıklamaları...


Geri Dön