17 / 06 / 2024

İslam Memiş altında yeni hedefi açıkladı! Tarihi rekor geliyor

İslam Memiş altında yeni hedefi açıkladı! Tarihi rekor geliyor

Yaptığı tahminlerle dikkat çeken Altın ve Para Piyasaları Uzmanı Memiş, altın, gümüş, döviz ve borsa yatırımcısını yakından ilgilendiren açıklamalarda bulundu. İşte altında yeni hedef...



"TÜM ÜLKELERDE TOPRAK DEĞER KAZANACAK"

Deprem öncesinde takibe aldığı arsa fiyatlarında artış olduğunun altını çizen İslam Memiş, ‘Talep arttı, arsa fiyatları uçtu!’ başlıklı köşe yazısında şu ifadeleri kullandı:

“’Dövizim, altınım, gümüşüm, borsada hissem var satıp almalı mıyım’ sorusunun ise son iki yıldır belirttiğim gibi bu sorunun cevabı bende ‘EVET.’

Sadece Türkiye’de değil, tüm ülkelerde toprak değer kazanacak.

"UZUN VADE İÇİN İMAR BEKLENMESİ TARLALARA OLAN TALEBİ ARTIRIR"

Kuraklık ve kıtlık ekonomisi, tarım arazilerine; yüksek konut fiyatları ve ev alma sorunu, imarlı arsalara; küçük miktarlı yatırımların değerlendirilmesi, uzun vade için imar beklenmesi tarlalara olan talebi artırır.

Yeni açıklanacak yasalar, kurallar, düzenlemeler, arsa fiyatlarındaki fiyatı bu yıl bize daha net gösterecektir.”


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön