02 / 05 / 2024

İslam Memiş gram altında pik seviyeyi açıkladı ve tarih verdi!

İslam Memiş gram altında pik seviyeyi açıkladı ve tarih verdi!

Altını bilen adam İslam Memiş, gram altının ulaşacağı pik seviyeyi yatırımcılarla paylaştı ve tarih vererek uyarılarda bulundu.



Gram altındaki hızlı yükseliş devam ederken, yatırımcılar da ilerleyen dönemde görülecek son noktayı merak ediyor.

Gram altınla ilgili yaptığı tahminle adından söz ettiren İslam Memiş, konuya ilişkin çarpıcı değerlendirmelerde bulunarak tüm dikkatleri üzerine topladı.

Sene sonuna kadar gram altının bin 400 TL seviyelerine ulaşacağını öne süren Memiş, şu ifadeleri kullandı:

" - Altın piyasasında pozitif seyrin devam etmesini bekliyorum.Gram altın için 1200-1400 lira seviyelerini bekliyoruz.

- Altın sekiz aydır baskılanıyor. Daha gidecek yolu var.Altının seviyesi yüksek ben harçlıklarımla altın alamıyorum diyenlere gümüşü işaret ediyoruz. 

İslam Memiş gram altında pik seviyeyi açıkladı ve tarih verdi!

- Gümüşün gramı 13 lira. En azından birkaç gram kenara koymak sureti ile altın gibi getirisi olan bir emtiadan bahsediyoruz. 

- Gram altın TL fiyatında muhtemelen 1060-1090 lira seviyeleri gelecek. Yılsonuna kadar da 1.400 seviyelerini konuşabiliriz.

- Yatırımcı elindeki altını bozdurmamalı. Daha yeni zirvelere var."


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön