19 / 05 / 2024

İslam Memiş gram altında pik seviyeyi açıkladı ve tarih verdi!

İslam Memiş gram altında pik seviyeyi açıkladı ve tarih verdi!

Altını bilen adam İslam Memiş, gram altının ulaşacağı pik seviyeyi yatırımcılarla paylaştı ve tarih vererek uyarılarda bulundu.



ALTIN FİYATLARI VE DOLAR ENDEKSİNDEKİ SERT HAREKETLERİN SEBEBİ NEDİR?

BLG Finansal Danışmanlık ve Eğitim kurucusu /Ekonomist Belgin Maviş milliyet.com.tr'ye yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı: “Şu anda altındaki hareketin başlıca sebebi dolar endeksinin 107.30’un altına yani 106’lı seviyelerine gerilemesidir. Uzun süre altın ons tarafında baskılanmıştı. Gerek dolar endeksinin düşmesi gerekse onsun görece güçsüzleşen dolar karşısında yükselişini takip ediyoruz.

‘ONS ALTINDA 1830-1870 DOLAR SEVİYELERİ GÖRÜLEBİLİR’

Ons altında 1730 dolar seviyesinin aşılmasıyla birlikte şu anda ons tarafında yeni bir bant hareketi getirildi. Burada 1780 dolar güçlü bir direnç noktası, bu seviyenin aşılması durumunda 1830-1870 dolar seviyelerini görebiliriz.

İslam Memiş gram altında pik seviyeyi açıkladı ve tarih verdi!

EDİTÖR NOTU: Bu haber 15 Kasım 2022 tarihinde saat 18.01'de yazılmıştır. An itibarıyla dolar kuru 18.61 Türk Lirası, euro 19,25 Türk Lirası, altının gramı ise bin 59 Türk Lirası değerinde.

Benzine bir zam daha geliyor!

İhracatı kayda bağlı ürünler listesinde değişiklik

Asgari ücrete yeni düzenleme! İşte farklı sistem...


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön