28 / 04 / 2024

Ve İslam Memiş gram altının göreceği pik seviyeyi açıkladı!

Ve İslam Memiş gram altının göreceği pik seviyeyi açıkladı!

Altın ve Piyasa Uzmanı İslam Memiş, gram altının yükseleceği pik seviyesini kamuoyu ile paylaştı.



FED'in 75 baz puan faiz artırımına gitmesinin ardından dolar ve altın da Türkiye'deki tırmanışını sürdürdü.

Altının izleyeceği yol haritasına yönelik analizlerde bulunan Memiş, gram altının göreceği pik seviyesini de yatırımcılarla paylaştı.

A Haber ekranlarında yayınlanan Melih Altınok ile Sebep Sonuç programında altın ve dolar piyasalarına ilişkin açıklamalarda bulunan İslam Memiş, "Vatandaşın kurtuluş reçetesi altındır" diyerek vatandaşları altın almaları konusunda uyardı. En önemli yatırım aracı olarak altını gördüğünü ifade eden Memiş, dolar alanlara tavsiyelerde bulunarak doların iyi bir yatırım aracı olmadığını ifade etti.

EN AZ 4 MİLYON KİŞİ İSTANBUL'DAN GÖÇ EDECEK

İslam Memiş, ekonomik nedenlerden dolayı “En az 4 milyon kişi İstanbul'dan göç edecek” diyerek “Yeni nesil nakitsiz bir toplum istiyor. İnsanları en güzel enflasyonla soyarsınız nakitsiz bir toplumda. Metropol şehirler boşaltılacak” ifadesini kullandı.

Ve İslam Memiş gram altının göreceği pik seviyeyi açıkladı!

EYLÜL AYI İTİBARİYLE RESESYONUN NE DEMEK OLDUĞUNU GÖRECEĞİZ

Dünya genelinde yaşanacak sorunlara ilişkin yorumlarda bulunan Memiş, “Dünya genelinde tedarik problemi yaşanacak” diyerek uyarılarda bulundu. Memiş, “Dünya'da insanlara masallar anlatılıyor. Merkez Bankaları geçici bir enflasyon diyor ama delikte geçti. Eylül ayı itibariyle resesyonun ne demek olduğunu göreceğiz. İnsanlar ekilebilir tarım arazileri alsınlar. Gıda fiyatları şu an çok ucuz. Aynı şekilde emlak fiyatları da çok ucuz” ifadesini kullandı.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön