11 / 05 / 2024

Ve İslam Memiş gram altının göreceği pik seviyeyi açıkladı!

Ve İslam Memiş gram altının göreceği pik seviyeyi açıkladı!

Altın ve Piyasa Uzmanı İslam Memiş, gram altının yükseleceği pik seviyesini kamuoyu ile paylaştı.



VATANDAŞI DOLARA KARŞI UYARDI

İslam Memiş, doların yatırım aracı olmadığını ödeme aracı olduğunu ifade ederek, “Türkiye'nin kafasını her zaman kuma gömdüler. Dolar yükseldiği zaman ekonomi kötü, dolar düştüğünde ekonomi iyi denildi. Doları ne olarak görüyor bizim vatandaşımız? Dolar yatırım aracı değil ödeme aracıdır” dedi.

PİK SEVİYESİ 1450 TL OLACAK

Memiş, son yılı göz önüne ele alındığında en çok kazanç sağlayan yatırım aracının altın olduğunun altını çizerek, “Son 20 yılda dolar %908, euro %1215, %borsa 1073 altın %6290 getiri sağladı. Vatandaşlarımız kurtuluş reçetesi altındır. İnsanlar artık masalın bittiğini rüyadan uyanmaları gerektiğini bilmeli” şeklinde konuştu.

Memiş konuşmasında vatandaşlara altın tavsiyesinde bulunarak, “2050 yılında altın denen bir şey yer altında olmayacak. Belki de 2050'den önce bitecek. Dünyanın telefon, bilgisayar üretiminde altına ihtiyacı var. Yatırım olarak altını düşünmeyenler büyük gaflet içinde. Gram altının pik seviyesi bin 450 TL olacak” diyerek uyarılarda bulundu.

Ve İslam Memiş gram altının göreceği pik seviyeyi açıkladı!

Editörün Notu: Bu haber 2 Ağustos 2022, saat 22.44'te yazıldı. An itibariyle dolar kuru 17 lira 94 kuruş, euro 18 lira 20 kuruş, altının gramı ise bin 21 TL değerindedir.

Selçuk Geçer'in dolar yorumunu duyan döviz bürolarına koştu!

Emekliler bu habere dikkat! İşte 7 bin 500 TL promosyon kazanma fırsatı!

Gram altını en iyi bilen İslam Memiş'ten tarihi uyarı: "Tokatlanırsınız"


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön