27 / 04 / 2024

İslamoğlu Mimari Yapı İnşaat Gıda Otomotiv İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu

İslamoğlu Mimari Yapı İnşaat Gıda Otomotiv İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu

İslamoğlu Mimari Yapı İnşaat Gıda Otomotiv İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 5 Mart 2015'te, 500 bin TL sermaye bedeli ile Esenyurt'ta, Mehmet Deniz Müdürlüğü'nde kuruldu.

Seçerbab İnşaat Mimari Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Seçerbab İnşaat Mimari Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi Esenler'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Seçer Bab tarafından kuruldu.

Bakan Abdulkadir Uraloğlu'ndan Yap-İşlet-Devret açıklaması!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Yap-İşlet-Devret projelerine ilişkin açıklama yaptı. Söz konusu projelerin hem yapım modeli, hem de finansman modeli olduğunu ifade eden Uraloğlu, her ikisini bir arada düşünmek durumunda olduklarını söyledi.

Keremoğlu Teknik Yapı İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Keremoğlu Teknik Yapı İnşaat Limited Şirketi bugün Sultanbeyli'de 150 bin TL sermaye bedeli ile Alaattin Keremoğlu, Ferhat Keremoğlu ve Serdar Keremoğlu ortaklığında kuruldu.

Tellioğlu Group Yapı Anonim Şirketi kuruldu!

Tellioğlu Group Yapı Anonim Şirketi Kadıköy'de 240 bin TL sermaye bedeli ile Hüseyin Avni Tellioğlu ve Mehmet Emin Tellioğlu ortaklığında kuruldu.

Hayrıoğlu Grup Yapı Limited Şirketi kuruldu!

Hayrıoğlu Grup Yapı Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 500 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Hayrıoğlu tarafından kuruldu.

Demiroğlu Grup Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Demiroğlu Grup Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Yunus Emre Demir tarafından kuruldu.

Cna Yapı İnşaat Nakliyat Hafriyat İklimlendirme Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Cna Yapı İnşaat Nakliyat Hafriyat İklimlendirme Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Sarıyer'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet İslamoğlu tarafından kuruldu.

Ekşioğlu Beyaz Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ekşioğlu Beyaz Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kartal'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ayşegül Alparslan Ekşi ve Hatice Altunışık ortaklığında kuruldu.

Ekşioğlu Vizyon Yapı Anonim Şirketi kuruldu!

Ekşioğlu Vizyon Yapı Anonim Şirketi Kadıköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Gökhan Ekşioğlu tarafından kuruldu.

Mahiroğlu Grup Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mahiroğlu Grup Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 10 milyon TL sermaye bedeli ile Ahmet Yılmaz tarafından kuruldu.

Üniversal Mimari Yapı İnşaat Otomotiv Ve Emlak Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Üniversal Mimari Yapı İnşaat Otomotiv Ve Emlak Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 6 milyon TL sermaye bedeli ile Ahmet Hakan Kara, Hasan Oğuz ve İsmail Taşköprü ortaklığında kuruldu.

Atalar Mimari Yapı Mühendislik Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Atalar Mimari Yapı Mühendislik Ve Ticaret Limited Şirketi Silivri'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Celal Atalar tarafından kuruldu.

Eroğlu Grup Yapı İnşaat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Eroğlu Grup Yapı İnşaat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi bugün Sultanbeyli'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Sebahattin Eroğlu tarafından kuruldu.

İslamoğlu Mimari Yapı İnşaat Gıda Otomotiv İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu Haberi

İslamoğlu Mimari Yapı İnşaat Gıda Otomotiv İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu

İslamoğlu Mimari Yapı İnşaat Gıda Otomotiv İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 500 bin TL sermaye bedeli ile 5 Mart 2015'te Mehmet Deniz Müdürlüğü'nde kuruldu.


İslamoğlu Mimari Yapı İnşaat Gıda Otomotiv İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu;1-Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak,satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. 2.Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. 3.Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi ve özel...