30 / 04 / 2024

İsmail Akman

İsmail Akman

İstanbul Ülke Yapı Denetim Anonim Şirketi, İsmail Akman Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 100 bin TL'lik sermaye ile 19 Ocak'ta Ümraniye, Şerifali Mahallesi, Hendem Caddesi'nde kuruldu.

Setpa Gayrimenkul Pazarlama Anonim Şirketi kuruldu!

Setpa Gayrimenkul Pazarlama Anonim Şirketi Bayrampaşa'da 220 milyon TL sermaye bedeli ile Zekeriya Karaman, Mustafa Çelik, Aykut Zahid Akman ve İsmail Karahan ortaklığında kuruldu.

Şakman İnşaat Metal Orman Ürünleri Nakliye Peyzaj Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Şakman İnşaat Metal Orman Ürünleri Nakliye Peyzaj Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Ömer Donuk tarafından kuruldu.

Ekonomist Dr. Cüneyt Akman: Konut fiyatları aniden dibi bulmayacak yükselişler devam edecek!  

Konut fiyatları son dönemde oldukça arttı. Bu kapsamda ev almak isteyen vatandaşlar fiyatların yükselip yükselmeyeceğini merak ediyor. Ekonomist Dr. Cüneyt Akman fiyatların bir süre daha hareketli devam edeceğini belirtti. İşte detaylar...

Metin Akman kimdir? Kaç yaşında? Nereli? 

DYO Boya Fabrikaları Sanayi ve Ticaret A.Ş Yönetim Kurulu Üyesi Metin Akman kimdir? Kaç yaşında? Metin Akman daha evvel hangi vazifelerde bulunmuştur? Metin Akman'nın eğitim hayatı nasıldı?

Akman Holding’in Kanada projesi Regal Plaza’da satışlar tam gaz!

Yurt içi ve yurt dışı yatırımlarıyla adını sıkça duyuran Akman Holding, Kanada Toronto’daki 2’nci dev projesi Regal Plaza’nın satışlarına son sürat devam ediyor. Bölgenin en büyük akıllı ve çevreci karma projesi olma özelliği olan Regal Plaza’nın home-ofis dairelerinin şuan yüzde 60’ı satıldı.

Ünlü ekonomist Cüneyt Akman doların 30 lirayı ne zaman göreceğini açıkladı! Piyasaları şoke eden döviz iddiası

Ekonomist Cüneyt Akman dolar kurunun önümüzdeki aylarda seyriyle ilgili çarpıcı bir iddiada bulundu. Dolar kurunun 30 liraya çıkacağını ileri süren Akman, tarih verdi.

Akman Yol Yapı İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Akman Yol Yapı İnşaat Limited Şirketi Esenyurt'ta Sema Akman tarafından kuruldu.

İnşaat Mühendisi Süheyl Akman vefat etti!

İstanbul Teknik Üniversitesi İnşaat Mühendisliği Bölümü Yapı Malzemesi Ana Bilim Dali Emekli Öğretim Üyesi Prof. Dr. Süheyl Akman hayatını kaybetti. Ailesi taziye ilanı yayınladı. 

Süha Sümer ve Nilgün Akman Sümer kira anlaşmazlığı nedeniyle öldürülmüş!

iş insanı Süha Sümer ve eşi emekli öğretmen Nilgün Akman Sümer'in kira anlaşmazlığı nedeniyle öldürüldüğü ortaya çıktı.

Akman Holding’in Kanada’daki konut ve otel yatırımları hız kesmedi!

Akman Holding’in Toronto'da 130 milyon dolarlık yatırım planladığı Regal Plaza Kompleksi Nisan 2021'de satışa sunulacak.

Akman Holding’den Kanada’da ikinci dev proje!

İnşaat, turizm, gıda ve otomotiv gibi sektörlerde 40 yıllık birikime sahip Akman Holding, Kanada'daki 2. dev projesine başladı...

Akman Çıntaş Yurt İşletmeciliği Limited Şirketi kuruldu!

Akman Çıntaş Yurt İşletmeciliği Limited Şirketi bugün Üsküdar'da 10 bin TL sermaye bedeli ile Bilgin Tüysüz tarafından kuruldu. 

Akman Nalburiye İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Akman Nalburiye İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi 20 bin TL sermaye ile bugün Bülent Batu tarafından kuruldu. 

İsmail Akman Haberi

İsmail Akman


İstanbul Ülke Yapı Denetim Anonim Şirketi, İsmail Akman Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 100 bin TL'lik sermaye ile 19 Ocak'ta kuruldu. 


İstanbul Ülke Yapı Denetim Anonim Şirketi iş konusu; Şirketin amacı; can ve mal güvenliğini teminen, imar planına, fen, sanat ve sağlık kurallarına, standartlara uygun kaliteli yapı yapılması için proje ve yapı denetimi yapmaktır. Şirket bu amacını gerçekleştirirken yapı denetim ve ilgili yasaların amir hükümlerine aynen uyar.


İstanbul Ülke Yapı Denetim Anonim Şirketi adres: Ümraniye, Şerifali Mahallesi, Hendem Caddesi, Nurlu Sokak, Vizyon Ataşehir,...