06 / 07 / 2024

İsmail Arıman

İsmail Arıman

Boğaziçi Öngörünüm Bölgesi'nde arsası olan İsmail Arıman, Zaman gazetesine ilan vererek Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'a seslendi. Arıman, Başbakan'dan İstanbul Boğazı'ndaki tapulu arsalara bir çare bulmasını istedi

Emlak Konut GYO - THY Yenişehir Evleri'nin inşaatında flaş iddia: Konutlar paslı demirlerle yapılıyor!

Emlak Konut GYO - THY Yenişehir Evleri projesinin inşaatı devam ediyor. Projedeki konutların paslı demirlerle yapıldığı ifade edildi. İşte Gazeteci İsmail Arı'nın o paylaşımı ve gelen yorumlar...

Dolarda kıyamete son 2 gün! Doların çarşamba gün sonra göreceği rakam! Analistler peş peşe açıkladı! Acilen bakın!

Dolarda kıyamet için geri sayım resmen başlatıldı. Dolar sadece 2 gün sonra yani çarşamba günü tam bu kadar olacak! Acilen bakın, sonra pişman olmayın!..İşte bütün ayrıntılar...

Rekor... Altın kahini İslam Memiş altın ve dolar için çarşamba gününü işaret etti! Altın ve dolar böyle olacak

Altın kahini İslam Memiş, altın ve dolarda olacakları söyledi. Pişman olmayın diyerek uyaran Memiş, Çarşamba günü işaret etti. 

Sessiz, tasarruflu, geniş hacimli! 16 programlı, leke düşmanı Arçelik 9124N 25 Ağustos 2022 fiyat listesi!

Bir çamaşır makinesinden ne bekliyorsanız daha fazlası. Arçelik 9124N Çamaşır makinesi, 5.0 tam puanıyla, çamaşır makinesi almak isteyenlerin mutlaka bakması gereken bir model. İşte detaylar..

İçyap İnşaat Gayrimenkul Limited Şirketi kuruldu!

İçyap İnşaat Gayrimenkul Limited Şirketi bugün Silivri'de 200 bin TL sermayebedeli ile Çağatay Kurtbeyoğlu ve İsmail Tanışman ortaklığında kuruldu.

Muhsin Danışman, Tek-Art İnşaat Kurumsal Yönetim Komitesi Üyesi oldu!

Tek-Art İnşaat'ın ve Kurumsal Yönetim Komitesi Üyesi olarak görev yapmakta olan Özlem Nazlı Arıkan'ın 3 Ocak 2022 taraihinde görevinden ayrılması sebebiyle yerine Muhsin Danışman'ın atanmasına karar verildi. 

Muhsin Danışman, Yeşil GYO Yatırımcı İlişkileri Bölüm Yöneticisi oldu!

Yeşil GYO Yatırımcı İlişkileri Bölüm Yöneticisi ve Kurumsal Yönetim Komitesi Üyesi olarak görev yapmakta olan İsmail Suna'nın görevinden ayrılması sebebiyle yerine, Muhsin Danışman'ın Yatırımcı İlişkileri Bölüm Yöneticisi ve Kurumsal Yönetim Komitesi Üyesi olarak atanmasına karar verildi. 

Bursa Çarşıbaşı projesinin kazananı belli oldu!

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen Hanlar Bölgesi ve Çarşıbaşı için Kentsel Tasarım Projesi yarışmasının kazananı belli oldu. 10 numaralı proje yarışmanın birincisi oldu. 

Emlak danışmanlığında başarının 20 kuralı!

Gayrimenkul Danışmanı Mehmet Adak, bugünkü yazısında ''Emlak danışmanlığında başarının 20 kuralı'' konusunu kaleme aldı....

Ar Teknik Yapı Proje Arazi Geliştirme İnşat ve Mimarlık Limited Şirketi kuruldu!

Ar Teknik Yapı Proje Arazi Geliştirme İnşat ve Mimarlık Limited Şirketi Bahçelievler'de 50 bin TL sermaye bedeli ile İsmail Akan ve Şükrü Tolga Fırat tarafından kuruldu.

Riva Grup İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Riva Grup İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Pendik'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Arıman ve Fatih Sultan Başkaya tarafından kuruldu.

3 maddede site yönetimlerinin dışarıdan hizmet alımı!

Konut Siteleri Yönetimleri Danışmanı Nihat Dönmez Emlakkulisi.com okurları için "site yönetimlerinin dışarıdan hizmet alımı" konusunu kaleme aldı. İşte Dönmez'in o yazısı...

Evrim Kırmızıtaş Başaran Yaşam Boyu Başarı ödülü aldı!

"Dünyanın en büyük gayrimenkul firması olan RE/MAX'ın geçtiğimiz geceki ödül töreninde başarılı gayrimenkul danışmanı Evrim Kırmızıtaş Başaran "Yaşam Boyu Başarı" ödülü aldı.

İsmail Arıman Haberi

İsmail Arıman

İşte o ilan;


"SAYIN BAŞBAKANIMIZ


Ben Boğaziçi Öngörünüm Bölgesi'nde arsası olan bir vatandaşınızım. Etrafımız çok kıymetli villalar ve diğer malum olduğunuz evler ile çevrili durumda. Benim oturduğum babadan kalma evim ise depreme dayanıklı değil. Siz sessiz yığınların sesi oldunuz, haksızlıklara karşı her zaman adeta sağlığınızı kaybetmek pahasına savaştınız. Benim gibi birçok insan mağdur durumda haksızlık ve adaletsizlik içinde olduğumuzu düşünüyoruz. Lütfen bu müstakil tapulu arsalara bir çare bulunuz. 


Gerekirse hakkımızı ödemek kaydı ile kamulaştırınız veya yeşil doğayı tahrip etmemek şartı ile oturacak kadar ufak bir ev için inşaat izni veriniz. Sesimizi duyacağınızı umuyor, size daha nice seneler sıhhat ve afiyetler diliyorum.


Allah sizi başımızdan eksik etmesin.


İsmail Arıman - Arsa Sahibi Sade Vatandaş"

İlan için