01 / 05 / 2024

İsmail Aslım

İsmail Aslım

Bap Yapı İnşaat Taahhüt Turizm Ticaret Limited Şirketi, İsmail Aslım, Atilla Aslım, Sinan Barut, Saadettin Murat Moğul tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 5 Ağustos'ta kuruldu

Tapunun aslı olmadan satış yapılır mı?

Gayrimenkullerin devir işlemleri tapu dairesinde gerçekleşiyor. Taşınmaz alım satım sürecinde tapunun aslı yoksa satış yapılır mı? Tapunun aslı olmadan satış yapılır mı?

Bam Archıtecture Mimarlık Mühendislik İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Bam Archıtecture Mimarlık Mühendislik İnşaat Limited Şirketi Zeytinburnu’nda 10 bin TL sermaye bedeli  ile Burcu Aslım tarafından kuruldu.

Bazi Yapı Denetim Limited Şirketi kuruldu!

Bazi Yapı Denetim Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Burcu Aslım ve Zeynep Ela İpekli ortaklığında kuruldu.

Aslı Enver Sabiha Hanım Korusu’ndan 16 bin TL’ye ev tuttu!

Oyuncu Aslı Enver, sevgilisi Kerem Tunçeri ile daha rahat bir şekilde görüşebilmek için Caddebostan’daki Sabiha Hanım Korusu’ndan 16 bin TL’ye ev tuttu.

Sukre Hafriyat Altyapı Yapı Malzemeleri Taşımacılık Ticaret Limited Şirketi kuruldu! 

Sukre Hafriyat Altyapı Yapı Malzemeleri Taşımacılık Ticaret Limited Şirketi Sancaktepe'de 150 bin TL sermaye bedeli ile Sedat Aslım tarafından kuruldu.

Aslı Omağ Muğla'dan 5 dönüm arazi aldı!

‘Kalk Gidelim’ dizinin Meryem Kütük’ü Aslı Omağ, çekimler için gittiği Muğla’dan 5 dönüm arazi satın aldı.

Smartıes Technology Bilişim Tasarım Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Smartıes Technology Bilişim Tasarım Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenler'de 120 bin TL sermaye bedeli ile İsmail Gümülcineli, Etem Yaman ve Mert Ayanoğlu ortaklığında kuruldu.

Aslı İç Mimarlık Tasarım Limited Şirketi kuruldu!

Aslı İç Mimarlık Tasarım Limited Şirketi bugün Kadıköy’de 10 bin TL sermaye bedeli ile Aslı Balcı Şimşek tarafından kuruldu. 

Kaldemir İnşaat Metal Kimya Nakliye ve Hafriyat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kaldemir İnşaat Metal Kimya Nakliye ve Hafriyat Sanayi Ticaret Limited Şirketi 10 bin TL sermaye ile bugün İsmail Gümüş tarafından kuruldu.

Amanet Gayrimenkul Ve Gıda İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Amanet Gayrimenkul Ve Gıda İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi 1 milyon TL sermaye ile bugün Zubaır M. İsmail ve M. İsmael Mohammad imzasıyla kuruldu.

Aslım Gayrimenkul Danışmanlığı Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aslım Gayrimenkul Danışmanlığı Ticaret Limited Şirketi, Aslıhan Aksu ve Bilgehan Aksu ortaklığıyla 10 bin TL sermaye ile 10 Mart'ta Ataşehir, İçerenköy Mahallesi, Merkez Cami Sokak'ta kuruldu.

Aslı Üstünkaya'nın evi müzeyi andırıyor!

Aslı Üstünkaya oğulları Aslan ve Üstün ile yaşadığı Yeniköy'deki yalısının kapısını Maison Française dergisine açmış. Bu evde doğup büyüyen Aslı Üstünkaya " Her objenin, her eserin mutlaka bir anısı var. Koleksiyonumdaki parçaların hepsi kayıtlı." demiş.

Kazım Kocaman: İç mimarlık aslında sanatın bir parçası!

Adana’da birçok inşaat şirketine ya da bireysel olarak ev ya da ofislerini sektördeki son teknolojiye uygun olarak yenilemek isteyenlere anahtar teslim hizmet veren Kocaman, günümüzde iç mimarlığın aslında sanatın bir parçası olduğunu bildirdi.

İsmail Aslım Haberi

İsmail Aslım

Bap Yapı İnşaat Taahhüt Turizm Ticaret Limited Şirketi, İsmail Aslım, Atilla Aslım, Sinan Barut, Saadettin Murat Moğul tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 5 Ağustos'ta kuruldu. Bap Yapı İnşaat Taahhüt Turizm Ticaret Limited Şirketi hissesi 25 bin lira olarak 4'e bölünmüş durumda. 


Bap Yapı İnşaat Taahhüt Turizm Ticaret Limited Şirketi iş konusu; Her türlü mimari plan proje çizimini ve taahhüdünü yapmak bunları uygulamaya koymak fenni mesulluk almak proje yöneticiliği ve ilgili resmi kurumlardan her türlü inşaat ve iskan ruhsat işlemleri yapmak ve ana sözleşmesinde yazılı olan diğer işler.


Bap Yapı İnşaat Taahhüt Turizm Ticaret Limited Şirketi adres: Bakırköy, Şenlikköy Mahallesi, Florya Caddesi,...