18 / 05 / 2024

İsmail Bekir Zıngıl

İsmail Bekir Zıngıl

Zıngıl İnşaat Otelcilik Emlak Otomotbil Sanayi Ticaret Limited Şirketi, İsmail Bekir Zıngıl tarafından 500 bin TL'lik sermaye ile 10 Ekim'de Eyüp, Göktürk Merkez'de kuruldu.

Zıngıl Yapı Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Zıngıl Yapı Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi Eyüpsultan’da  10 bin TL sermaye bedeli  ile Ali Zıngıl tarafından kuruldu.

Ömer Yüngül: Gayrimenkulde mega projeler yapacağız!

Zorlu Holding CEO’su Ömer Yüngül, "Yeni projeler bu yıl devreye girmez. Daha uzun vadeli düşünüyoruz. Biz alım satım yapmak değil, mega projeler geliştireceğiz. Bu tür projeleri geliştirmek nereden baksanız 3-4 yıl sürüyor. " dedi.

11. Mahalle Beylikdüzü satılık daire!

İstanbul Beylikdüzü'nde inşa edilen proje toplam 600 tane daire, 28 tane dükkan, market ve 9 tane ofisten oluşuyor. 11. Mahalle Beylikdüzü satılık daire teslimleri Ekim ayı 2018 yılında yapılması öngörülüyor.

Denizİstanbul Beylikdüzü satılık daire!

Toplam 4500 adet daireden meydana gelecek proje Taksim' e 30 kilometre kadar uzaklıkta yer alıyor. Denizİstanbul Beylikdüzü satılık daire teslimler 2021 yılına kadar tamamlanması öngörülüyor.

Emlak Konut GYO 2015'te 12 bin bağmsız bölüm satacak!

Son 11 yılda 100 bine yakın bağımsız bölüme imzasını atan Emlak Konut GYO Ankara'ya SofaLoca projesiyle ilk adımı yaptı. Emlak Konut GYO, 2014'te 10 bin bağımsız bölüm satış hedefini tutturarak 2015'te hedefi 12 bin adede çıkardı.

Westside İstanbul Beylikdüzü satılık!

Westside İstanbul Beylikdüzü satılık daire fiyatları 156 bin TL'den başlıyor. 258 bin 587 metrekare alan üzerinde yükselen proje 15 blok olarak inşa ediliyor. Projede 1115 daire ve 166 cadde dükkanı yer alıyor.

Paydaşlığın giderilmesi davası avukatsız açılır mı?

Paylı mülkiyete sahip olan paydaşlardan her birinin, paylı mülkiyeti devam ettirme yükümlülüğü bulunmadıkça, malın paylaşılmasını isteyebilme hakkı bulunuyor. Peki, paydaşlığın giderilmesi davası avukatsız açılır mı?

Mahsun Kırmızıgül okul yaptıracak!

MAHSUN Kırmızıgül, kapalı gişe oynayan 4. filmi Mucize 'yi öğretmenleriyle birlikte izledi. Kırmızıgül okul yaptıracak mısınız sorularına ' Kabahat de gizli, ibadet de gizlidir ' dedi.

Hatalı blok veya bağımsız bölüm numaralarında düzeltme işlemi ne kadar?

Hatalı blok veya bağımsız bölüm numaraları, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından yayımlanan 1721 sayılı Genelge gereğince düzeltilebiliyor. Peki, hatalı blok veya bağımsız bölüm numaralarında düzeltme işlemi ne kadar?

Hatalı blok veya bağımsız bölüm numaralarında düzeltme nasıl olur?

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından yayımlanan 1721 sayılı Genelge gereğince, hatalı blok veya bağımsız bölüm numaralarında düzeltme işlemi yapılabiliyor. Peki, hatalı blok veya bağımsız bölüm numaralarında düzeltme nasıl olur?

Emlak Konut GYO'dan Çankaya'da 4 bağımsız bölüme ait değerleme raporu!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş., Ankara Çankaya Karakusunlar Mahallesindeki 4 adet Bağımsız Bölümün ve Eskişehir Odunpazarı'ndaki 1 adet parselin değerleme raporlarını KAP'a bildirdi.

Demir Romance Beylikdüzü satılık daire!

Demir İnşaat tarafından hayata geçirilen Demir Romance Beylikdüzü satılık daire fiyatları 285 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Projede yüzde peşin ödemeler ile konut sahibi olabilmek mümkün.

Bağımsız bölümler için tadilat ruhsatı alınmayacak!

İnşaat alanını artırmayan, silüeti, baruhsatla inşasına başlanan yapılarda, yapı inşaat alanını artırmayan, silüeti ve bağımsız bölüm birim alanını etkilemeyen, taşıyıcı sistemi etkilemeyen değişiklikler, "tadilat ruhsatı alınmadan" yapılabilecek..

İsmail Bekir Zıngıl Haberi

İsmail Bekir Zıngıl

Zıngıl İnşaat Otelcilik Emlak Otomotbil Sanayi Ticaret Limited Şirketi, İsmail Bekir Zıngıl tarafından 500 bin TL'lik sermaye ile 10 Ekim'de kuruldu.


Zıngıl İnşaat Otelcilik Emlak Otomotbil Sanayi Ticaret Limited Şirketi iş konusu; a.      Her türlü tabldot yemek üretimi ve satışını, üretilen yemeklerin servis hizmetlerini, pazarlamasını ve dağıtımını yapmak. Gerçek ve tüzel işletmelerin yemekli toplantılarının organizasyonunu yapmak.Yemek üretim tesisleri kurmak, kurulu olanları devir almak. b.      Her türlü restoran, cafe, lokanta gibi gıda satışının yapılabileceği tesisleri kurar, işletir, kiralar, kiraya verir ve bu gibi yerlerin rezervasyon ve organizasyon işlerini yapar. c.       Turizme yönelik otel, motel, bar, pansiyon, kamping, tatil köyleri, apart oteller, yeme içme tesisleri, eğlence yerleri kurmak, işletmek, işletmeye vermek, bu yerleri satın almak,...