04 / 05 / 2024

İsmail Çataklı van

İsmail Çataklı van

 İçişleri Bakanlığı Sözcüsü İsmail Çataklı, Van depremi ile ilgili açıklama yaptı. İşte Çataklı'nın o açıklaması...

İsmail Çataklı, Emlak Konut GYO Yönetim Kurulu üyeliğinden istifa etti! 

Emlak Konut GYO tarafından yapılan bir son dakika açıklamasıyla Yönetim Kurulu üyesi İsmail Çataklı'nın istifa ettiği duyuruldu. İşte ayrıntılar...

İsmail Çataklı Kimdir? 

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. Yönetim Kurulu Üyesi İsmail Çataklı kimdir? İsmail Çataklı daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte İsmail Çataklı'nın biyografisi..

Emlak Konut GYO'nun Yönetim Kurulu'nda 2 bakan yardımcısı görev yapıyor!

İçişleri Bakanı Yardımcısı İsmail Çataklı ve Gençlik ve Spor Bakanı Yardımcısı Sinan Aksu'nun Emlak Konut GYO'nun Yönetim Kurulu'nda yer alıyor. İşte ayrıntılar...

İsmail Çataklı, Emlak Konut GYO Bağımsız Yönetim Kurulu üyesi oldu!

İsmail Çataklı, Emlak Konut GYO Bağımsız Yönetim Kurulu üyesi olarak görev yapmaya başladı.

İsmail Çataklı'dan İBB'deki kamu zararı iddiasına ilişkin açıklama!

İçişleri Bakan Yardımcısı İsmail Çataklı İstanbul Büyükşehir Belediyesi'ndeki kamu zararı iddiası ile ilgili açıklama yaptı. İşte Çataklı'nın o açıklaması..

Türkiye'de 324 bin 411 afet konutu inşa edildi!

İçişleri Bakan Yardımcısı ve Bakanlık Sözcüsü İsmail Çataklı, Türkiye'de 1960'tan beri 324 bin 411 afet konutunun tamamlandığını belirtti. Çataklı, "2021'de afet kapsamında 11 bin 515 konut ve 126 iş yerinin yapımı tamamlanmış" dedi.

TOKİ Van Çataklı 89 konut ihalesi bugün!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Van Çatak Adnan Menderes Mahallesi'nde 89 yeni konut inşa edecek.

İdlib’de 17 bin 553 aile evlerine yerleştirildi!

İçişleri Bakan Yardımcısı İsmail Çataklı, İdlib'de 17 bin 553 ailenin çadırlardan kurtularak evlerine yerleştirildiğini belirterek  İdlibliler için inşa edilen konutlar hakkında bilgi verdi. 

İzmir’de konteyner kentin son görüntüleri yayınlandı!

İçişleri Bakan Yardımcısı ve Bakanlık Sözcüsü İsmail Çataklı, İzmir’de yaşanan depremden etkilenenler için yapılan konteyner kentin son görüntülerini yayınladı. 

İsmail Çataklı'dan Van depremi açıklaması!

 İçişleri Bakanlığı Sözcüsü İsmail Çataklı, Van depremi ile ilgili açıklama yaptı. İşte Çataklı'nın o açıklaması...

Van'da TOKİ afet konutları sistemi uygulanacak!

İçişleri Bakan Yardımcısı İsmail Çataklı, Van'da depremden etkilenen mahallelerin muhtarlarıyla buluştu. Çataklı, "2020 bitmeden konut yapım ihalelerini bitirmek istiyoruz. Bölgede TOKİ afet konutları sistemi uygulayacağız. Güvenlik gerekçesiyle ağır hasarlı olan bütün evleri yıkacağız" dedi.

İBB'den Ekrem İmamoğlu'na açılan soruşturmayla ilgili açıklama!

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun Beylikdüzü Belediye Başkanlığı dönemine ilişkin açılan 27 soruşturma hakkında, İçişleri Bakan Yardımcısı İsmail Çataklı’nın açıklamalarına İBB'den cevap verildi... 

Van'da 376 konut, 447 ahır yıkıldı!

İçişleri Bakan Yardımcısı İsmail Çataklı, Van'da depremden etkilenen mahallelerde yaptığı hasar tespit çalışmaları sonucunda 376 konut, 447 ahırın yıkıldığını açıkladı.

İsmail Çataklı van Haberi

İsmail Çataklı van

İçişleri Bakanlığı Sözcüsü İsmail Çataklı, Türkiye'nin Van depremi sürecini başarıyla yönettiğinin, deprem sonrası yapılanlarla da ortaya çıktığını belirtti.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre, Çataklı, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, Van depremi sonrası yürütülen çalışmaları aktararak, "Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın liderliğinde, Türkiye'nin Van depremi sürecini başarılı bir şekilde yönettiği deprem sonrası yapılanlarla da ortaya çıkmıştır. HDP'nin yanlış bilgi ve hezeyanlarına rakamlarla cevabımızdır." dedi.

- 25 bin 742 kalıcı konut hak sahiplerine teslim edildi

Çataklı'nın paylaştığı, AFAD'ın Van depremi sonrası bölgede gerçekleştirdiği çalışmaları içeren görselde şu bilgiler yer aldı:

"8 bin 243 görevli, 76 bin 802 çadır, 732 iş makinesi ve araç, 26 ambulans, 3 bin 812 soba, 336 bin 89 battaniye bölgeye sevk edildi. Yardımlar için 77 THY, 76 askeri, 20 özel...