17 / 05 / 2024

İsmail Ekşi ve Alpaslan Aslan

İsmail Ekşi ve Alpaslan Aslan

Asek Yapı Mühendislik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, İsmail Ekşi ve Alpaslan Aslan ortaklığıyla 200 bin TL sermaye ile 8 Mart'ta Kartal, Hürriyet Mahallesi, Şatafatlı Sokak'ta kuruldu.

Academy Ekşi İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Academy Ekşi İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Sancaktepe'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Academy Mimarlık Restorasyon İnşaat ve Enes Ekşi İnşaat ortaklığında kuruldu.

Ekşioğlu Elegans İnşaat Taahhüt Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ekşioğlu Elegans İnşaat Taahhüt Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Çekmeköy'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Ali Ekşi ve Burak Ekşi ortaklığında kuruldu.

Ekşioğlu İskele Metal Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ekşioğlu İskele Metal Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Üsküdar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Ali Sami Ekşi ve Harun Demirel ortaklığında kuruldu.

Gülçiçek Tekstil Ve İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Gülçiçek Tekstil Ve İnşaat Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Taha Gülçiçek tarafından kuruldu.

S&P Global: Türkiye'de enflasyon hedefleri daha gerçekçi hale geldi!

S&P Global Kıdemli Direktörü Frank Gill Türkiye'de ekonomi politikalarında önemli bir dönüşüm olduğunu ve yabancılar tarafından para politikasının yakından takip edildiğini söyledi. Gill, “Enflasyon hedefleri daha gerçekçi görünüyor” dedi.

Ekşi Oğlu Yıkım Hafriyat Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ekşi Oğlu Yıkım Hafriyat Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi Başakşehir'de 6 milyon TL sermaye bedeli ile Özcan Ekşi ve Şazi Ekşi ortaklığında kuruldu.

Carrefoursa'da ayçiçek yağı ve çaya yüzde 28'e varan dev indirim! 

Carrefoursa haftanın indirimli ürünlerini yayımladı. İndirim kapsamında ayçiçek yağı ve çay ürünlerinde indirime girdi. Ürünlere farklı oranlarda indirim uygulandı. İşte detaylar...

Profilo PSU7HIJ toz torbalı süpürge ek garanti ve bakım fırsatlarıyla satışa çıktı!

Profilo elektrikli süpürge almak isteyenler için uygun fiyatlı PSU7HIJ toz torbalı süpürgeyi satışa sundu. Aynı zamanda, ek garanti ve bakım fırsatı imkânı da sunan Profilo, birçok kredi kartına taksit seçeneğinin de bulunduğunu paylaştı.

Profilo BD3055IECN Alttan Donduruculu Buzdolabı ek garanti ve bakım fırsatlarıyla görücüye çıktı!

Profilo, merakla beklenen BD3055IECN Alttan Donduruculu Buzdolabı’nı ek garanti ve bakım fırsatlarıyla satışa çıkardı. Evine, iş yerine vs. buzdolabı almak isteyen kişiler bu buzdolabının teknik özelliklerini ve fiyatını araştırıyor.

Ekşioğlu Payidar İnşaat Taahhüt Mühendislik Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ekşioğlu Payidar İnşaat Taahhüt Mühendislik Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Çekmeköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ali Ekşi ve Burak Ekşi ortaklığında kuruldu.

İşçi ve işveren tarafları diyaloğa başladı. İşte kulislerden sızan en son asgari ücret zammı!

En son Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin'in "hayali değil gerçekçi bir zam oranı" olacak yönündeki açıklamasıyla umutları kıran asgari ücret zammı ile ilgili işçi ve işveren kesiminin masaya oturmadan karşılıklı görüşmelerle istişarelerde bulundukları belirtildi.

Migros'ta ayçiçek yağı ve makarnaya yüzde 20 indirim! İşte 27 Ekim 2022 fiyat listesi...

Migros Market indirimli ürünlerini açıkladı. Bu hafta Migros'ta ayçiçek yağı ve makarnaya yüzde 20 indirime girdi. Peki Migros'ta bu ürünler ne kadar kaç TL? İşte 27 Ekim 2022 fiyat listesi...

Migros'ta ayçiçek yağı ve beyaz ette dev kampanya! Ayçiçek yağına 24 TL indirim! 4 Ekim 2022 fiyat listesi

Migros Market ayçiçek yağı ve beyaz et ürünlerine indirim yaptı. Beyaz et ürünleri yüzde 20 indirime girerken açiçek yağı ise markasına göre değişiklik gösterdi. Peki Migros'ta ayçiçek yağı ve beyaz et ürünleri ne kadar, kaç TL? İşte 4 Ekim 2022 fiyat listesi...

İsmail Ekşi ve Alpaslan Aslan Haberi

İsmail Ekşi ve Alpaslan Aslan

Asek Yapı Mühendislik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, İsmail Ekşi ve Alpaslan Aslan ortaklığıyla 200 bin TL sermaye ile 8 Mart'ta Kartal, Hürriyet Mahallesi, Şatafatlı Sokak'ta kuruldu. 


Asek Yapı Mühendislik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1- Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. 2- Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. 3- Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde,...