28 / 04 / 2024

İşçi ve işveren tarafları diyaloğa başladı. İşte kulislerden sızan en son asgari ücret zammı!

İşçi ve işveren tarafları diyaloğa başladı. İşte kulislerden sızan en son asgari ücret zammı!

En son Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin'in "hayali değil gerçekçi bir zam oranı" olacak yönündeki açıklamasıyla umutları kıran asgari ücret zammı ile ilgili işçi ve işveren kesiminin masaya oturmadan karşılıklı görüşmelerle istişarelerde bulundukları belirtildi.



Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin, son olarak asgari ücret için yapılacak zammın hayali değil gerçekçi bir rakam olacağını belirterek, "İşletmelerin ödeyebileceği bir ücret arayışındayız. Hayali değil gerçekçi bir rakam olacak. İşletme kapısına kilit vuracak bir rakam olmayacak. Zam oranı çalışan ve işverenlerle yapılacak anketlerle belirlenecek” ifadelerini kullandı.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön