02 / 05 / 2024

İsmail Işık biga belediyesi

İsmail Işık biga belediyesi

Çanakkale Biga Belediye Başkanı İsmail Işık kimdir? İsmail Işık, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? İsmail Işık, ne zamandan beri belediye başkanı olarak hizmet veriyor? İşte İsmail Işık...

Çanakkale Biga için 3 proje hazırlanıyor!

Biga’daki basın mensuplarıyla bir araya gelen Biga Belediye Başkanı İsmail Işık, aşırı kar yağışı sonrası bir bölümü yıkılan Kapalı Pazaryeri ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Çanakkale Biga'da yeni köprü inşa ediliyor!

Biga Belediye Başkanı İsmail Işık, temsili olarak iş makinesiyle yıkım çalışmasını başlattı. Köprünün yeni haliyle hizmete girmesinin 1 Ekim'de planlandığını aktaran Işık, "Köprünün yıkım ve yapım işini Atak İnşaat firması 4 milyon lira bedelle üstlendi." dedi.

Çanakkale Avcılar Köprüsü yıkıldı!

2004 yılında yayaların kullanımına açılan Avcılar Köprüsü’nün yıkımını, bugün (1 Ağustos Pazartesi) saat 14’te Biga Belediye Başkanı İsmail Işık temsili olarak iş makinesine çıkarak başlattı.

Çanakkale Biga Şehir Parkı için proje çalışması başladı!

Çanakkale Biga Belediye Başkanı İsmail Işık’ın seçim vaatlerinden biri olan, ‘Biga’ya nefes aldıracak proje’ olarak tanımlanan Şehir Parkı proje çalışması başladı. Işık, proje uygulama alanında basın mensuplarını bilgilendirdi.

Çanakkale Biga'da dar gelirliler için TOKİ Konutları yapılacak!

Biga Belediye Başkanı İsmail Işık’ın, vatandaşlarla bir araya geldi. Başkan Işık, “Dar gelirli vatandaşlarımız için küçük ebatlarda konutlar yapılacak. İmar Planı içinde onlara ayrılan yerde o konutlar yapılacak” dedi.

İsmail Işık: İmar düzenlemeleri için 10 bin lira harcandı!

Biga Belediyesi Şubat ayı meclis toplantısı yapıldı. Belediye Başkanı İsmail Işık, dolmuş ihalesi ile ilgili meclis üyelerini bilgilendirdi. Çavuşköy ve Yeniceköy’e doğalgaz müjdesi verdi.

Biga Belediye Meclisi'nde imar konuları görüşüldü!

Biga Belediyesi’nin Ekim meclis toplantısı Belediye Başkanı İsmail Işık başkanlığında belediye meclis toplantı salonunda yapıldı.İmar ve Şehircilik Müdürlüğünün 29/09/2015 tarih ve 2015-2940 sayılı yazısının görüşülerek oy birliği ile kabul edildi.

İzmit Körfez Geçiş Köprüsü iki yakayı birbirine bağladı!

Kocaeli’de, inşaatı süren İzmit Körfez Geçiş Köprüsü’nde iki yakanın ilk birleşmesi sağlandı. Köprünün iki ayağını birbirine bağlayan halatlar gerildi...

İzmit Körfez Geçiş Köprüsü'nün tabla çalışmaları başladı!

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık, "11. Cumhurbaşkanımızın siyasete dönme arzusu olursa bu tabii ki sadece beni değil, bütün AK Parti tabanını sevindirir" dedi.

1985 yılında İkinci Boğaziçi Köprüsü'nü STFA Grubu yapacakmış!

1985 yılında İkinci Boğaziçi Köprüsü ve 216 kilometre uzunluğundaki ekspres yolların yapımını Sezai Türkeş-Fevzi Akkaya firması kazanmış. Japon firmaların bulunduğu konsorsiyumda yer alan STFA Grubu, 551.2 milyon dolarla en düşük teklifi vermiş.

1984 yılında Boğaziçi Köprüsü gelirine ortaklık imkanı!

1984 yılında Boğaziçi Köprüsü Gelir Ortaklığı Senetleri satışa sunulmuş. Cumhuriyet tarihinde ilk kez, halk, devlete ait altyapı tesislerinin gelirlerine ortak olma imkanına kavuşmuş. Satılacak senetlerin nominal değeri 10 milyar liraymış.

1984 yılında ''2. Boğaziçi Köprüsü'nün adını Turgut Özal koymuş!

Asya ve Avrupa'yı Boğaziçi Köprüsü'nden sonra ikinci kez bağlayacak olan, Fatih Sultan Mehmet Köprüsü'nün adını, 1984 yılında Turgut Özal koymuş. Özal, inşa edilecek köprünün adını ''Sultan Fatih'' koymuş.

Boğaziçi Köprüsü'ndeki gişeler bu yıl kaldırılacak!

FSM’den sonra İstanbul’da trafik sorununu çözmek için Mahmutbey, Boğaziçi Köprüsü ve Çamlıca’da da gişeler bu yıl kalkacak, serbest geçiş ücret toplama sistemine geçilecek..

İsmail Işık biga belediyesi Haberi

İsmail Işık biga belediyesi

İsmail Işık kimdir?

İsmail Işık, 1968 yılında ilçemizin Sarıkaya Köyünde dünyaya gelen, evli ve iki çocuk babası olan Biga Belediye Başkanı İsmail IŞIK, Biga Fatih İlkokulu ve Biga Lisesi’nden mezun olduktan sonra lisans eğitimini Eskişehir Anadolu Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Maliye Bölümü’nde tamamladı. 


Anadolu Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Mali Hukuk Ana Bilim dalında yüksek lisans eğitimine devam etti.


1993-1996 yılları arasında Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Biga Meslek Yüksekokulu Muhasebe Bölümü’nde Öğretim Görevlisi olarak ders verdi. 


1996 yılından bu yana Mali Müşavirlik yapmakta olan ve Çanakkale Mali Müşavirler Odası’nın Disiplin ve Delegasyon kurullarında da görev alan Sayın İsmail IŞIK, 2014 Yerel Seçimlerinde Cumhuriyet Halk Partisi’nden aday olarak, 30 Mart 2014 tarihinde Biga Belediye Başkanı olarak seçildi.


Biga arıtma tesisinin ikmal inşaatı...