17 / 05 / 2024

İsmail Kaleli

İsmail Kaleli

Yetmiş İnşaat Metal Nakliyat Reklam Turizm Ticaret Limited Şirketi, İsmail Kaleli tarafından 10 bin TL sermaye ile 23 Ekim'de Sultanbeyli, Turgut Reis Mahallesi, Fatih Bulvarı'nda kuruldu.

Studio Visio By Kaleli Mimarlık İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Studio Visio By Kaleli Mimarlık İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Ümraniye'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Çağan Kaleli tarafından kuruldu.

Sonay Kaleli Mimarlık Limited Şirketi kuruldu!

Sonay Kaleli Mimarlık Limited Şirketi Ataşehir'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Sonay Kaleli tarafından kuruldu.

Serruh Kaleli kimdir?

Ziraat Bankası Yönetim Kurulu Üyesi Serruh Kaleli kimdir? Serruh Kaleli kaç yaşında? Serruh Kaleli daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte ayrıntılar...

Sıla Gençoğlu-İlker Kaleli Datça'dan ev kiraladı! 

Bir süredir aşk yaşadıkları iddia edilen Sıla Gençoğlu ve İlker Kaleli'nin ev kiraladığı ortaya çıktı. Çift kiraladıkları evde görüntülendi. 

Kaleli Capital Gayrimenkul Ve İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kaleli Capital Gayrimenkul Ve İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Kudret Bazarov tarafından kuruldu.

İlker Kaleli Emirgan'da ev tuttu!

Poyraz Karayel dizisinde başlayan aşklarını geçtiğimiz günlerde sona erdiren İlker Kaleli ve Burçin Terzioğlu cephesinde yeni bir gelişme daha yaşandı. İlker Kaleli'nin, Emirgan'da ev tuttuğu öğrenildi.

İlker Kaleli ve Burçin Terzioğlu evlerini ayırdı!

Üç buçuk yıldır ilişki yaşayan Burçin Terzioğlu ve İlker Kaleli evlerini ayırdı. Ünlü çiftin, Kaleli’nin tükenmişlik sendromu yaşadığı için ayrıldığı söyleniyor.

Kaleli Atık Toplama Ve Ayırma Tekstil Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kaleli Atık Toplama Ve Ayırma Tekstil Ticaret Limited Şirketi bugün Sultangazi'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Hüseyin Bıyık, Şaban Bıyık ve Recep Bıyık ortaklığında kuruldu. 

Kaleli Mimarlık Mobilya Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kaleli Mimarlık Mobilya Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Mürsel Kaleli ve Hüseyin Kaleli ortaklığında kuruldu.

Uğur Kaleli: Konya yatırımları hız kesmeyecek!

Konya ve ülke gündemini değerlendiren AK Parti Konya Milletvekili Muhammet Uğur Kaleli, Konya’ya yatırımların devam edeceğini, yaşanan elektrik kesintilerinin önüne geçileceğini ve FETÖ ile mücadelede kararlı olduklarını söyledi

Yetmiş İnşaat Metal Nakliyat Reklam Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yetmiş İnşaat Metal Nakliyat Reklam Turizm Ticaret Limited Şirketi, İsmail Kaleli tarafından 10 bin TL sermaye ile 23 Ekim'de Sultanbeyli, Turgut Reis Mahallesi, Fatih Bulvarı'nda kuruldu.

Sena Kaleli: Türkiye su zengini bir ülke değil!

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Bursa Milletvekili ve Çevre Komisyonu Üyesi Sena Kaleli, Türkiye’nin sanıldığının aksine su zengini bir ülke olmadığını söyledi.CHP Bursa Milletvekili Sena Kaleli, Dünya Su Günü sebebiyle açıklamalarda bulundu...

Sena Kaleli, 3. köprü ve havaalanı kamulaştırmaları için Meclis'e soru önergesi verdi!

CHP Bursa Milletvekili Sena Kaleli, İstanbul'da yapımına başlanan 3. köprü ve havaalanı bölgelerinde, aracılar vasıtasıyla gerçekleştirilen toplu arsa ve arazi alımlarını Maliye Bakanı Mehmet Şimşek ile Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce'ye sordu...

İsmail Kaleli Haberi

İsmail Kaleli

Yetmiş İnşaat Metal Nakliyat Reklam Turizm Ticaret Limited Şirketi, İsmail Kaleli tarafından 10 bin TL sermaye ile 23 Ekim'de Sultanbeyli, Turgut Reis Mahallesi, Fatih Bulvarı'nda kuruldu.


Yetmiş İnşaat Metal Nakliyat Reklam Turizm Ticaret Limited Şirketi iş konusu; İNŞAAT a. Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. b. Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. c. Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi...