11 / 05 / 2024

İsmail Lülesu

İsmail Lülesu

Can65 Madencilik Hafriyat İnşaat Otomotiv Trafik Müşavirliği Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, İsa Kütükçüoğlu, Halil İbrahim Lülesu, İsmail Lülesu tarafından 10 Eylül 'de kuruldu.

Ayt Akgül Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ayt Akgül Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile İsmail Aytekin Önal tarafından kuruldu.

Borsada nasıl pozisyon alınmalı? Uzmandan yatırımcılara kritik açıklama! Hangi hisseler seçilmeli? 

Aura Portföy yöneticisi İsmail Erdem, borsadaki son durumu ve öngörülerini tek tek açıkladı. Peki Borsada nasıl pozisyon alınmalı? Hangi hisseler seçilmeli? 

Number One Emlakçılık Limited Şirketi kuruldu! 

Number One Emlakçılık Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de Zekeriya İsmail tarafından kuruldu.

Em Van İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Em Van İnşaat Limited Şirketi Sultanbeyli'de tarafından Ömer Lülesu tarafından kuruldu!

Gürce İnşaat Metal Elektrik Soğutma Ve Havalandırma Sistemleri Taşımacılık Sanayi Ticaret Ltd.Şti. kuruldu!

Gürce İnşaat Metal Elektrik Soğutma Ve Havalandırma Sistemleri Taşımacılık Sanayi Ticaret Ltd.Şti. bugün Beylikdüzü'nde İsmail Ayan tarafından kuruldu.

Falezler İnşaat Hırdavat Hafriyat Metal Elektrik Taşımacılık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Falezler İnşaat Hırdavat Hafriyat Metal Elektrik Taşımacılık Ticaret Limited Şirketi Kağıthane'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile İsmail Albayrak tarafından kuruldu.

Mahallem Emlak İnşaat Gayrimenkul Aracılık Ve Eğitim Danışmanlık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mahallem Emlak İnşaat Gayrimenkul Aracılık Ve Eğitim Danışmanlık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi Küçükçekmece’de  1 milyon TL sermaye bedeli ile İsmail Hakkı Tırımoğlu ve Nuray Tırımoğlu tarafından kuruldu.

Erzurum'da 33 milyon TL'ye satılık arsa!

Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanlığı Erzurum Enerji Üretim Dağıtım Doğalgaz Petrol Metal Taş.San.Tic.A.Ş., Palandöken ilçesine bağlı Şehit İsmail Aksu Mahallesi'nde yer alan arsayı 33 milyon TL muhammen bedel ile satışa çıkardı.

Muhsin Danışman, Yeşil GYO Yatırımcı İlişkileri Bölüm Yöneticisi oldu!

Yeşil GYO Yatırımcı İlişkileri Bölüm Yöneticisi ve Kurumsal Yönetim Komitesi Üyesi olarak görev yapmakta olan İsmail Suna'nın görevinden ayrılması sebebiyle yerine, Muhsin Danışman'ın Yatırımcı İlişkileri Bölüm Yöneticisi ve Kurumsal Yönetim Komitesi Üyesi olarak atanmasına karar verildi. 

Omda Güzel Travel Turizm Taşımacılık Ve Gıda İnşaat Limited Şirketi kuruldu! 

Omda Güzel Travel Turizm Taşımacılık Ve Gıda İnşaat Limited Şirketi Beyoğlu'nda 200 bin TL sermaye bedeli ile İsmail Güzel ve Muhamad Mahmud Abdulrazık Mahmud ortaklığında kuruldu.

Sivas'ta 8 milyon TL'ye satılık ada! 

Sivaslı iş insanı İsmail Karabiber, Kılıçkaya Baraj Gölü ortasında yer alan adasını satışa çıkardı. Karabiber 1000 dönümlük arsa için 8 milyon TL istiyor. 

Tekirdağ Şehir Hastanesi dev bir sağlık üssü olacak! 

Tekirdağ Sağlık Müdürü Ali Cengiz Kalkan,  geçtiğimiz haftalarda açılışı yapılan Tekirdağ İsmail Fehmi Cumalıoğlu Şehir Hastanesi'nin detayları hakkında bilgi verdi. Kalkan, hastanenin bölgenin sağlık üssü olacağını dile getirdi.

Tekgül İnşaat Harita Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tekgül İnşaat Harita Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Üsküdar'da 10 bin TL sermaye bedeli ile İsmail Yazıcı tarafından kuruldu.

İsmail Lülesu Haberi

İsmail Lülesu

Can65 Madencilik Hafriyat İnşaat Otomotiv Trafik Müşavirliği Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, İsa Kütükçüoğluü, Halil İbrahim Lülesu, İsmail Lülesu tarafından 300 bin TL'lik sermaye ile 10 Eylül'de kuruldu. 


Can65 Madencilik Hafriyat İnşaat Otomotiv Trafik Müşavirliği Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; İNŞAAT a.      Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. b.      Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya...