04 / 05 / 2024

İsmail Sarıcan şehit ailelerine arazi

İsmail Sarıcan şehit ailelerine arazi

Muğla Seydikemer’de şehit haberlerinden etkilenen 83 yaşındaki İsmail Sarıcan, içinde ev de bulunan 2 bin 41 metrekarelik arazisini Fethiye Gaziler ve Şehit Aileleri Derneği’ne bağışladı. Şehit haberlerine çok üzüldüğünü söyleyen Sarıcan, teşekkür belgesi

Dekosa Yapı İnşaat Dekorasyon Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dekosa Yapı İnşaat Dekorasyon Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 1 milyon TL sermaye bedeli ile İsmail Sarıtaş tarafından kuruldu.

Sarıoğulları İnşaat Otomotiv Tekstil Nakliye Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sarıoğulları İnşaat Otomotiv Tekstil Nakliye Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Sultangazi'de Özkan Can tarafından kuruldu.

City İnvestment Emlak İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

City İnvestment Emlak İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Sultanbeyli'de Cesur Sarıcan, İlker Çetinkaya ve Taner Onur ortaklığında kuruldu.

Can Design Mimarlık Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Can Design Mimarlık Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Can Design Mimarlık Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Sarıyer'de yapıldı.

İkare İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

İkare İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Ümraniye'de 50 bin TL sermaye bedeli ile İsmail Emre Can ve Ayşe Aslan ortaklığında kuruldu.

İsmail Sarıkaya kimdir?

Galatasaray SK'nın yeni başkan adayı Metin Öztürk'ün asil adayı İsmail Sarıkaya kimdir? İsmail Sarıkaya daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte İsmail Sarıkaya'nın biyografisi...

Can Profil Yapı Malzemeleri Ve Ahşap Ürünleri Pazarlama Limited Şirketi kuruldu!

Can Profil Yapı Malzemeleri Ve Ahşap Ürünleri Pazarlama Limited Şirketi bugün Sarıyer'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Kazımcan Demirtaş tarfaından kuruldu.

Sarıçam Turistik Tesisler ve Yatırımları Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Sarıçam Turistik Tesisler ve Yatırımları Ticaret Anonim Şirketi Beyoğlu'nda 115 bin TL sermaye bedeli ile İsmail Koç, İbrahim Sinan Kolat ve Yıldırım Sedefoğlu tarafından kuruldu.

Vipsar Yapı Emlak Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Vipsar Yapı Emlak Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 100 TL sermaye bedeli ile İsmail Sarı ve Remezan Kılıç ortaklığında kuruldu.

Satürn İnşaat Tekstil İthalat Ve İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Satürn İnşaat Tekstil İthalat Ve İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün 100 bin TL sermaye bedeli ile Fatih'te Timuçin   Sarıcan tarafından kuruldu. 

Tarsus Mehmet Sarı Sosyal Tesisleri açılıyor!

Tarsus Belediye Başkanı Şevket Can, Mehmet Sarı Sosyal Tesisleri'nin açılışını yarın gerçekleştireceklerini söyledi.

Malatya Şehit Ramazan Sarıkaya Eğitim Merkezi açıldı!

Malatya Beydağı Mahallesi’nde kentsel dönüşüm evleri yanında inşa edilen Malatya Şehit Ramazan Sarıkaya Eğitim Merkezi hizmete açıldı

Sarıyer Şehit Uğur Taşcı Spor Tesisi açıldı!

Sarıyerli Üsteğmen Uğur Taşçı’nın ismi verilen park ve spor kompleksi Ferahevler ’de Şehit'in ailesi, Galatasaray Spor Kulübü Başkanı Dursun Özbek ve futbolcuları ile Sarıyer halkının katıldığı törenle açıldı.

İsmail Sarıcan şehit ailelerine arazi Haberi

İsmail Sarıcan şehit ailelerine arazi

Muğla Seydikemer’de şehit haberlerinden etkilenen 83 yaşındaki İsmail Sarıcan, içinde ev de bulunan 2 bin 41 metrekarelik arazisini Fethiye Gaziler ve Şehit Aileleri Derneği’ne bağışladı. Şehit haberlerine çok üzüldüğünü söyleyen Sarıcan, teşekkür belgesi aldığı törende gözyaşlarını tutamadı.


Muğla'nın Seydikemer ilçesinde 8 çocuk babası 83 yaşındaki İsmail Sarıcan, terör olaylarında peş peşe gelen şehit haberlerinden etkilenerek, 2 bin 41 metrekarelik arazisini Fethiye Gaziler ve Şehit Aileleri Derneği'ne bağışladı. 


'Şehitler hepimizin evladı' 


Seydikemer'in Döğer Mahallesi'nde eşi Hatice Sarıcan'ı 16 yıl önce kaybeden Bağ-Kur emeklisi İsmail Sarıcan, terör olaylarında peş peşe gelen şehit haberlerinden etkilendi. 4'ü erkek 8 çocuğuna tapulu arazilerinin tümünü daha önceden paylaştıran Sarıcan, '2B' statüsündeki 2 bin 41 metrekare arazinin satış bedelini ödeyerek tapusunu aldı ve araziyi Fethiye Gaziler ve Şehit Aileleri...