18 / 05 / 2024

İsmail Server

İsmail Server

ARC Cephe Sistemleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, İsmail Server tarafından 10 bin TL sermaye ile 28 Ocak'ta Esenler, Oruç Reis Mahallesi, Tekstilkent Caddesi, Tekstilkent'te kuruldu.

Server Gamze Çuhadaroğlu kimdir, kaç dil biliyor?

Koroplast'ın Yönetim Kurulu Başkanlığı'nı üstlenen Server Gamze Çuhadaroğlu kimdir? Gamze Çuhadaroğlu kaç dil biliyor? İşte ayrıntılar...

Server Danışmanlık Tarım İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Server Danışmanlık Tarım İnşaat Anonim Şirketi bugün Zeytinburnu’nda 50 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Server Zehir tarafından kuruldu. 

Server Holding'in eğitim kurumları kapanacak mı?

Nakşibendi Tarikatı'ndan İskenderpaşa Dergahı ilişkisiyle bilinen Server Holding'in eğitim kurumları hızlı yükselişi ile dikkat çekiyor. Peki Server Holding'in eğitim kurumları kapatılacak mı?

Server Proje İnşaat Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Server Proje İnşaat Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi, Mehmet Fatih Koşak tarafından 100 bin TL sermaye ile 3 Haziran'da Pendik, Kurtköy Mahallesi, Ankara Caddesi'nde kuruldu.

ARC Cephe Sistemleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

ARC Cephe Sistemleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, İsmail Server tarafından 10 bin TL sermaye ile 28 Ocak'ta Esenler, Oruç Reis Mahallesi, Tekstilkent Caddesi, Tekstilkent'te kuruldu.

Server Aydın: Milano ve Roma uçuşları İzmir turizmini geliştirecek!

SunExpress Genel Müdür Yardımcısı Server Aydın, 1 Mayıs'ta başlayan Îzmir-Milano ve İzmir -Roma uçuşlarının İzmir'in İtalya ile hem ekonomik hem de turistik potansiyelinin gelişmesi için önemli bir adım olduğunu söyledi.

Server Tanfer: Akıllı binalar enerji kullanımını yüzde 50'ye kadar azaltabiliyor!

Enerji kullanımı yüzde 50 azalıyor. IBM Türk Teknoloji ve Sektörel Çözümler Satış Müdürü Server Tanfer, IBM'in kendi binalarını akıllı hale getirerek bu konuda en büyük örneklerden biri olduğunu söyledi.

Server Mimari Yapı Sanayi İç ve Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Server Mimari Yapı Sanayi İç ve Dış Ticaret Anonim Şirketi 11 Ağustos 2014 tarihinde Serpil Çetinkaya tarafından 50 bin TL sermaye ile İstanbul Maltepe'de kuruldu.

Balıkesir OSB'ye yatırımcı akını!

Organize Sanayi Bölgesi, yerli ve yabancı yatırımcıların ilgi odağı oldu İsmail Uğur, organize sanayi bölgesine akın eden yerli ve yabancı firmaların yeni yatırımlar için projelerini sürdürdüklerini söyledi.

Bayrampaşa Metrosu'ndan Eyüp Merkez'e tramvay hattı yapılacak!

Eyüp Belediye Başkanı İsmail Kavuncu, Eyüplülere trafik sıkıntısını bir nebze de olsa çözebilecek müjdeli bir haber de verdi. Kavuncu, Bayrampaşa Metrosu’ndan Eyüp Merkez’e tramvay hattının yapılması için proje hazırlandığını açıkladı...

Et ve Süt Kurumu kombinalarını kasaplara açacak!

Et ve Süt Kurumu (ESK) Genel Müdürü İsmail Kemaloğlu, TOKİ işbirliğinde Sakarya, Adana, Diyarbakır, Van ve Ankara'da şehir dışında modern kombinalar kuracaklarını belirterek kombinaları haftanın belli günleri kasaplara da açacağız dedi...

Global İnşaat Otopark İşletmeciliği Limited Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Global İnşaat Otopark İşletmeciliği Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi, İsmail Kabak tarafından 100 bin TL'lik sermaye bedeli ile 20 Ağustos'ta tarihinde kuruldu

İsmail Demircan Sağlık ve Turizm Hizmetleri Anonim Şirketi kuruldu!

İsmail Demircan Sağlık ve Turizm Hizmetleri Anonim Şirketi, İsmail Demircan tarafından 100 bin TL'lik sermaye bedeli ile 16 Ağustos 2013 tarihinde Bakırköy, Şenlikköy Mahallesi'nde kuruldu

İsmail Server Haberi

İsmail Server

ARC Cephe Sistemleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, İsmail Server tarafından 10 bin TL sermaye ile 28 Ocak'ta Esenler, Oruç Reis Mahallesi, Tekstilkent Caddesi, Tekstilkent'te kuruldu. 


ARC Cephe Sistemleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1- Yurt içi ve yurt dışında resmi ve özel her nevi alüminyum ve plastik doğrama işleri, alüminyum granit seramik cam ve diğer her türlü uygulama malzemelerinden dış cephe giydirme sistemleri uygulaması ile bunlarla ilgili yapı elemanlarının imalatı, her türlü metal mamul konstrüksiyon imalatı, ve bu konuyla ilgili her türlü mühendislik, müşavirlik ve proje hizmetleri alanında faaliyet göstermek, her türlü alüminyum ekstrüzyon profil imalatı, alım satımı, alüminyum işlerine ait tüm aksesuarların imalatı, alımı ve satımı 2-Her türlü inşaat ve mimari tadilat projeleri hazırlamak,...