05 / 05 / 2024

İsmail Tandoğan mimarlık

İsmail Tandoğan mimarlık

Temmuz 2013'ten bu yana mesleki çalışmalarını Bayraktar & Tandoğan Mimarlık Hizmetleri adı altında Özden Bayraktar ile beraber sürdürmekte olan Mimar İsmail Tandoğan kimdir?

Dönüşüm İstanbul Kentsel Dönüşüm İnşaat Mimarlık Ve Yatırım Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Dönüşüm İstanbul Kentsel Dönüşüm İnşaat Mimarlık Ve Yatırım Danışmanlık Limited Şirketi Kadıköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Elif İkra Sadak, İnanç Mert Tandoğan ve Zuhal Funda Tandoğan ortaklığında kuruldu.

5a Tandoğan İnşaat Madencilik Nakliyat Gıda Tekstil Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

5a Tandoğan İnşaat Madencilik Nakliyat Gıda Tekstil Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'de 100 bin TL sermaye bedeli ile İsmail Tandoğan tarafından kuruldu.

Orhan Çaçan İnşaat Mimarlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Orhan Çaçan İnşaat Mimarlık Ticaret Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Orhan Çaçan tarafından kuruldu.

Özkağan Yapı Mimarlık Ve Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özkağan Yapı Mimarlık Ve Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Gaziosmanpaşa'da 200 bin TL sermaye bedeli ile Özlem Kızılelma Dertli ve Zeynep Bursa ortaklığında kuruldu.

Barışan Yapı Mimarlık Otomotiv Tekstil Petrol Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Barışan Yapı Mimarlık Otomotiv Tekstil Petrol Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 1 milyon TL sermaye bedeli ile Dincer Barışan ve Dündar Barışan ortaklığında kuruldu.

Utopıan Mimarlık Ve Elektrik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Utopıan Mimarlık Ve Elektrik Ticaret Limited Şirketi Beşiktaş'ta Alican Yeşilbaş ve Muhammet Murat Özkan ortaklığında kuruldu.

Hh Akdoğan Mimarlık Taahhüt Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hh Akdoğan Mimarlık Taahhüt Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de İlkay Ertürk tarafından kuruldu.

An Studio Mimarlık Mühendislik Danışmanlık Eğitim Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

An Studio Mimarlık Mühendislik Danışmanlık Eğitim Ve Ticaret Limited Şirketi Bakırköy'de Rabia Aytül Özkan tarafından kuruldu.

Eltemsa Mimarlık İnşaat Pazarlama Emlak Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Eltemsa Mimarlık İnşaat Pazarlama Emlak Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Burak Canbulat, İbrahim Halil İstemez, İsmail İstemez ve Vahit Can Çopar ortaklığında kuruldu.

Ydk Desıgn Mimarlık Proje Danışmanlık İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ydk Desıgn Mimarlık Proje Danışmanlık İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Tuba Koşan tarafından kuruldu.

Akkuş Mühendislik Mimarlık İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Akkuş Mühendislik Mimarlık İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 10 bin TL sermaye bedeli ile Armağan Akkuş tarafından kuruldu.

Garden Life Yapı Ve Mimarlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Garden Life Yapı Ve Mimarlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi Güngören'de 3 milyon TL sermaye bedeli ile Erol Erdoğan tarafından kuruldu.

Matla Desing Mimarlık Restorasyon Ve Dış Ticaret Limited  Şirketi kuruldu!

Matla Desing Mimarlık Restorasyon Ve Dış Ticaret Limited  Şirketi Üsküdar’da  500 bin TL sermaye bedeli ile Dilşad Aslaner ve Efe Kağan Hızar kuruldu.

İsmail Tandoğan mimarlık Haberi

İsmail Tandoğan mimarlık

İsmail Tandoğan kimdir?

İsmail Tandoğan, 1979’da İstanbul'da doğdu. İstanbul Halide Edip Adıvar Lisesi'nin ardından 1997 yılında Mimar Sinan Üniversitesi, Mimarlık Fakültesi'nde mimarlık öğrenimine başladı. 


2001 yılında bölümünden mezun oldu. 2001 yılında Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi, Fen Bilimleri Enstitüsü Bina Bilgisi Ana Bilim Dalı’nda "Haliç Kıyılarında Bizans Dönemi’nden Günümüze İşlev ve Doku Değişimleri” üzerine yüksek lisansını tamamladı. 


Söz konusu teziyle, Mimarlık Vakfı tarafından açılan yarışmada birincilik ödülü aldı. 2001-2005 yılları arasında restorasyon konusunda çalışmalar yaptı. 


2005-2013 yılları arasında Bahçeşehir İnşaat ve ATR Grup’ta proje yöneticisi mimar olarak çalıştı. 2009-2011 yılları arasında Bahçeşehir Üniversitesi’nde yarı zamanlı öğretim görevlisi olarak çalıştı. 


Temmuz 2013'ten bu yana mesleki çalışmalarını Bayraktar & Tandoğan Mimarlık Hizmetleri adı altında Özden Bayraktar ile beraber sürdürmektedir.


BTMH

2013 yışında İsmail Tandoğan ve Özden Bayraktar tarafından...