30 / 07 / 2024

İsmail Tuncer

İsmail Tuncer

Zerka Yapı Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, İsmail Tuncer Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 50 bin TL sermaye ile 15 Ocak'ta Esenyurt, Zafer Mahallesi, Adile Naşit Bulvarı' nda kuruldu.

Zeki Tuncer İnşaat Tekstil Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Zeki Tuncer İnşaat Tekstil Ve Ticaret Limited Şirketi Ümraniye'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Zeki Tuncer Öztürk tarafından kuruldu.

Eyüp Sabri Tuncer’den 100 dönümlük arazi üzerine 42.5 milyon Euro'luk yatırım!

Yeni bir tesis yatırımı düğmeye basan Eyüp Sabri Tuncer, Balıkesir’de 100 dönümlük arazi üzerinde toplamda 42.5 milyon Euro'luk yatırım yapmayı planlıyor. Paylaşılan detaylara göre söz konusu firma, yıllık 50 milyon litre etil alkol üretecek.

Salih Tuncer Mutlucan kaç dil biliyor? Hangi alanda yüksek lisans yaptı? Hangi görevleri yürüttü?

Astor Enerji Yönetim Kurulu Üyesi Salih Tuncer Mutlucan nerede doğdu? Nerede okudu ve hangi bölümde yüksek lisans yaptı? Kaç dil biliyor? Hangi bankalarda çalıştı? İşte Türk iş insanı Salih Tuncer Mutlucan ile ilgili tüm ayrıntılar...

Tuncer Köklü Kimdir? 

ATP Ticari Bilgisayar Ağı ve Elektrik Güç Kaynakları Üretim Pazarlama ve Ticaret A.Ş. Yönetim Kurulu Üyesi Tuncer Köklü kimdir? Tuncer Köklü daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Tuncer Köklü hakkında merak edilenler...

Tuncer İnşaat Taahhüt Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Tuncer İnşaat Taahhüt Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Tuncer İnşaat Taahhüt Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Kadıköy'de yapıldı.

Snt Tuncer İnşaat Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Snt Tuncer İnşaat Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Kartal'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Sara Naz Tunçer ve Tuğba Tunçer Tekdemir ortaklığında kuruldu.

Eda Ece ve Buğrahan Tuncer Ulus'ta lüks bir siteye taşındı!

Güzel oyuncu Eda Ece, sevgilisi Buğrahan Tuncer ile aynı eve taşınma kararı aldı. Lüks siteye taşınacak çift yeni daireleri için 40 bin TL'yi gözden çıkardı. 

Eda Ece ve Buğrahan Tuncer Bodrum'da ev kiraladı!

Oyuncu Eda Ece, seyahat yasaklarının kalkmasıyla birlikte basketbolcu sevgilisi Buğrahan Tuncer ile Bodrum’da ev kiraladı...

Tuncer Sarıca İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Tuncer Sarıca İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi 100 bin TL sermaye ile 10 Ağustos'ta Hasan Tüylü tarafından kuruldu.

Eyüp Sabri Tuncer'in yeni mağazası Kapalıçarşı'da!

Eyüp Sabri Tuncer İstanbul'daki ikinci mağazasını Kapalıçarşı Sandal Bedesteni'nde açtı. Mağaza hafta içi ve cumartesi günleri, saat 9.00 – 19.00 arası müşterilerine hizmet veriyor.

Eyüp Sabri Tuncer Eskişehir ve Antalya'da mağaza açtı!

Ankara ve İstanbul'dan sonra Eskişehir'de, Espark Alışveriş Merkezi'nde mağazasını açan Türkiye'nin koku duayeni Eyüp Sabri Tuncer, mağaza zincirine Antalya'da üç mağaza daha ekledi.

Zerka Yapı Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Zerka Yapı Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, İsmail Tuncer Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 50 bin TL sermaye ile 15 Ocak'ta Esenyurt, Zafer Mahallesi, Adile Naşit Bulvarı' nda kuruldu.

Tuncer Kaplan 2016 projelerini anlattı!

Beypazarı Belediye Başkanı Tuncer Kaplan KONTV'de canlı olarak yayınlanan ve sunuculuğunu Sinan Burhan'ın yaptığı ''Başkent Gündemi' programına konuk oldu, Başkan Kaplan 2016 yılında yapılacak önemli projeler hakkında bilgiler verdi.

İsmail Tuncer Haberi

İsmail Tuncer

Zerka Yapı Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, İsmail Tuncer Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 50 bin TL sermaye ile 15 Ocak'ta Esenyurt, Zafer Mahallesi, Adile Naşit Bulvarı'nda kuruldu. 


Zerka Yapı Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi iş konusu;Şirketin amaç ve konusu başlıca şunlardır. A1 Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut,işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak.   A2    Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek   A3 Türkiye sınırları içinde...