14 / 05 / 2024

İsmail Uludere

İsmail Uludere

İCT Alüminyum Cephe Sistemleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, İsmail Uludere, Yeşim Arslan tarafından 20 bin TL'lik sermaye ile 21 Temmuz'da Sultanbeyli, Turgutreis Mahallesi'nde kuruldu.

TOKİ Uludere kura sonuçları 20 Mayıs 2+1 ve 3+1 listesi!

TOKİ Uludere kura sonuçları 20 Mayıs 2+1 ve 3+1 listesi haberimizde yer alıyor. İşte TOKİ Uludere kura sonuçları 20 Mayıs 2+1 ve 3+1 listesi ve Şırnak Uludere kura sonucu 2020 listesi...

TOKİ Şırnak Uludere kura sonucu 20.05.2020!

TOKİ Şırnak Uludere kura sonucu 20.05.2020 haberimizde yer alıyor. İşte TOKİ Şırnak Uludere kura sonucu 20.05.2020 ve TOKİ Uludere kura sonuçları 2020 listesi...

TOKİ Şırnak Uludere 2020 kuraları bugün çekiliyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Şırnak Uludere projesinde yer alan 100 adet konutun kura çekilişi bugün yapılacak.

Şırnak Uludere'de yüksek katlı binalar inşa ediliyor! 

Şırnak'ın uludere ilçesi yeniden inşa ediliyor. İlçede yüksek katlı binaların inşasına başlandı... 

Sakarya Uludere Park Tesisleri'nin inşaatı devam ediyor!

Piknik alanları, kafeterya, düğün salonu, restoran, park ve spor alanları, gibi sosyal donatı merkezlerinin yer alacağı, 10 bin metre kare arazi üzerinde inşa edilecek Uludere Park Tesisleri çalışması devam ediyor.

Uludere Park projesi tam gaz!

Piknik alanları, kafeterya, düğün salonu, restoran, park ve spor alanları, gibi sosyal donatı merkezlerinin yer alacağı, 10 bin metre kare arazi üzerinde inşa edilecek Uludere Park Tesisleri çalışması büyük bir hızla devam etti.

Uludere Köprüsü yenilendi!

Karapürçek Uludere Köprüsü’nde çalışmaların tamamlandığını açıklayan Başkan Zeki Toçoğlu, “Karapürçek Mecidiye, Ahmediye ve Uludere Mahallerini birbirine bağlayan Uludere Köprüsü’nde ulaşım güvenliğini maksimum seviyeye ulaştırdık" dedi

Karapürçek Uludere Köprüsü yenileme çalışmaları tamamlandı!

Karapürçek Uludere Köprüsü Yenileme Projesi’nde incelemelerde bulunan Başkan Toçoğlu, Hükümetimiz, Büyükşehir ve ilçe belediyelerimiz eliyle selden zarar gören tüm bölgelerimizde çalışmalarımızı kısa süre içerisinde tamamladık, dedi...

Karapürçek Uludere Köprüsü Yenileme Projesi devam ediyor!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, “Mecidiye, Ahmediye ve Uludere Mahallerini birbirine bağlayan ve geçtiğimiz aylarda yaşanan sel felaketinde büyük zarar gören Uludere Köprüsü’nü yeniliyoruz. Karapürçek ilçemize hayırlı olsun” dedi.

TOKİ Şırnak Uludere konut teslimleri başladı!

TOKİ Şırnak Uludere konut teslimleri başladı. Konut teslimleri projenin müşavir firması olan BCT İnş. Mim. Müh. Müş. A.Ş. aracılığı ile gerçekleştirilecek. İşte Konut teslim programı..

TOKİ Şırnak Uludere'de 7 adet konutun başvuruları başladı!

TOKİ Şırnak Uludere'de 7 adet konutun başvuruları başladı. Başvurular TC. Ziraat Bankası A.Ş.'nin tüm Şubeleri tarafından 2 Aralık 2014 tarihine kadar devam edecek.

Yazılıgürgen, Uludere ve Kanlıçay'da 7 kilometre asfaltlanıyor!

Karapürçek’te devam eden asfalt çalışmaları ile ilgili açıklamalarda bulunan Fen İşleri Dairesi Başkanı Oktar, “Yazılıgürgen, Uludere ve Kanlıçay Mahallelerinde, yaklaşık 7 kilometrelik güzergahı asfaltlıyoruz” dedi.

Sakarya Uludere Köprüsü yenilenerek genişletilecek!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu; Mecidiye için önemli bir ulaşım alternatifi olan ve selden zarar gören Uludere Köprüsü ’nü de genişleterek yeniden inşa edeceğiz, dedi...

İsmail Uludere Haberi

İsmail Uludere

İCT Alüminyum Cephe Sistemleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, İsmail Uludere, Yeşim Arslan tarafından 20 bin TL'lik sermaye ile 21 Temmuz'da kuruldu.


İCT Alüminyum Cephe Sistemleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu;  a.      Hertürlü konut, fabrika, atölye ve benzeri binalara dış cephe izolasyonu yapmak,  Isı yalıtımlı,  giydirmeli dış cephe kaplama işleri ile çatı izolasyonu yapmak.   b.     Her türlü binaların ısı ve su yalıtım malzemelerinin imalatı, her türlü ısıcam imalat ve montajı ile cam işleme tesisleri açmak işletmek, ithalatı ve ihracatını yapmak.   c.      Hertürlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak,satmak, inşaat iskeleleri kurmak, inşaat vinçleri almak, satmak, kiralamak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa...