05 / 05 / 2024

İsmail Üzmez biyografi

İsmail Üzmez biyografi

T.C. Orman ve Su İşleri Bakanlığı Orman Genel Müdürü İsmail Üzmez kimdir? İsmail Üzmez, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? İsmail Üzmez, ne zamandan beri Orman Genel Müdürü?

Üzmez All İnşaat Hafriyat Nakliyat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Üzmez All İnşaat Hafriyat Nakliyat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Gülbahar Üzmez tarafından 20 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Er Üzmez İnşaat Elektrik Ve Kimyevi Madde Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Er Üzmez İnşaat Elektrik Ve Kimyevi Madde Sanayi Ticaret Limited Şirketi Erkut Üzmez tarafından 20 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Süreyya Üzmez'in İstanbul'daki Trilye restoranı 2016'da açılacak!

Milliyet Cadde yazarlarından Reha Arar ve Süreyya Üzmez, yeme-içme üzerine bir sohbet gerçekleştirdi. Üzmez, İstanbul'da açacağı 'Trilye' adlı yeni restoranından bahsetti.

İsmail Üzmez: Turizm bölgeleri orman yangınlarından korunmalı!

Orman Genel Müdürü İsmail Üzmez orman yangınlarında en iyi şekilde organize edilmesi için yangınla mücadele komisyonu kararları alındığını, turizm bölgelerinin orman yangınlarından korunması gerektiğini söyledi.

İsmail Üzmez: 2023 hedefi yüzde 30 ormanlık alan!

Orman Genel Müdürü İsmail Üzmez, " Bugün itibari ile ülkemizin yüzde 27'si orman alanıdır. 2023 yılında bu alanı yüzde 30'a çıkarmayı hedefliyoruz " diye konuştu.

2. Uluslararası Katılımlı Kuraklık ve Çölleşme Sempozyumu yapıldı!

Orman Genel Müdürü İsmail Üzmez 'Türkiye’de orman alanları artmıştır. Bugün itibariyle ülkemizin yüzde 27’si orman alanıdır. 2023 yılında bu alanı yüzde 30’a çıkarmayı hedefliyoruz' dedi.

Adrasan'a ilk fidan sonbaharda dikilecek!

Antalya Adrasan'a ilk fidan sonbaharda dikilecek. Orman Genel Müdürü İsmail Üzmez, Adrasan'daki yangında zarar gören orman alanının bir metrekaresinin dahi başka amaçlar ile kullandırılmayacağını belirtti.

İsmail Üzmez kimdir?

T.C. Orman ve Su İşleri Bakanlığı Orman Genel Müdürü İsmail Üzmez kimdir? İsmail Üzmez, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? İsmail Üzmez, ne zamandan beri Orman Genel Müdürü?

İsmail Üzmez: Sinop'taki kesim orman işletmeciliği!

Orman Genel Müdürü İsmail Üzmez, Sinop'ta Nükleer Santral inşaatı nedeniyle ağaç kesildiği iddiasına ilişkin, bölgede kamuoyunda bahsedildiği gibi herhangi bir orman katlinin değil, orman işletmeciliğinin söz konusu olduğunu söyledi...

Balıkesir OSB'ye yatırımcı akını!

Organize Sanayi Bölgesi, yerli ve yabancı yatırımcıların ilgi odağı oldu İsmail Uğur, organize sanayi bölgesine akın eden yerli ve yabancı firmaların yeni yatırımlar için projelerini sürdürdüklerini söyledi.

Bayrampaşa Metrosu'ndan Eyüp Merkez'e tramvay hattı yapılacak!

Eyüp Belediye Başkanı İsmail Kavuncu, Eyüplülere trafik sıkıntısını bir nebze de olsa çözebilecek müjdeli bir haber de verdi. Kavuncu, Bayrampaşa Metrosu’ndan Eyüp Merkez’e tramvay hattının yapılması için proje hazırlandığını açıkladı...

Et ve Süt Kurumu kombinalarını kasaplara açacak!

Et ve Süt Kurumu (ESK) Genel Müdürü İsmail Kemaloğlu, TOKİ işbirliğinde Sakarya, Adana, Diyarbakır, Van ve Ankara'da şehir dışında modern kombinalar kuracaklarını belirterek kombinaları haftanın belli günleri kasaplara da açacağız dedi...

Global İnşaat Otopark İşletmeciliği Limited Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Global İnşaat Otopark İşletmeciliği Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi, İsmail Kabak tarafından 100 bin TL'lik sermaye bedeli ile 20 Ağustos'ta tarihinde kuruldu

İsmail Üzmez biyografi Haberi

İsmail Üzmez biyografi

İsmail Üzmez kimdir?

İsmail Üzmez, İstanbul Üniversitesi Orman Fakültesi Orman Mühendisliği Bölümünden 1984 yılında mezun oldu. 


İsmail Üzmez, 1984-2003 yılları arasında T.C. Orman ve Su İşleri Bakanlığı Orman Genel Müdürlüğü teşkilatının İşletme Şefliği, İşletme Müdür Yardımcılığı, İşletme Müdürlüğü ve Şube Müdürlüğü kademelerinde görev aldı.


2003-2011 yılları arasında İzmir ve İstanbul Orman Bölge Müdürlüğü görevlerini yürüttü.


2011 Mayıs ayından itibaren Orman Genel Müdür Yardımcısı olarak görev yapan İsmail Üzmez, 10.02.2014 tarihinden itibaren Orman Genel Müdürü olarak...