29 / 04 / 2024

ismar eskişehir çamlıca marketi

ismar eskişehir çamlıca marketi

2013 yılı Mart ayında Reyon Marketler Zincirini satın alarak yüzde 50 büyüme gerçekleştiren İSMAR, 1 Kasım Cuma günü Eskişehir Çamlıca Mağazasını hizmete açtı. İstanbul Yeniköy mağazasını ise 2 Kasım Cumartesi günü hizmete açacak...

Yüksekdağ Çamlıca'da 45 milyon TL'ye 4,5+1! Ekim'de teslim!

İstanbul’un en eski semtlerinden boğaza komşu Çamlıca’da hayata geçirilen  Yüksekdağ Çamlıca'da fiyatlar 45 milyon TL'den başlıyor. Projenin teslimlerinin bu yılın Ekim ayında yapılması planlanıyor. 

Boğaz manzaralı eski Çamlıca Alman Hastanesi'nin arazisini villa ve AVM imarına açan plana kuruldan onay çıktı!

Eski Çamlıca Alman Hastanesi’nin yıkılmasından sonra 17 dönümlük boğaz manzaralı arazisine villa, AVM, özel hastane inşaatı yapılmasına imkan veren ve İBB Meclisi’nde AKP-MHP grubunun çoğunluk oyları ile kabul edilen plan değişikliğine, koruma kurulu da onay verdi. İşte ayrıntılar...

Ümraniye Aşağı Dudullu, Yukarı Dudullu, Çamlıca 1/5000 ölçekli plan tadilatı askıda!

Ümraniye Adem Yavuz, Aşağı Dudullu, Yukarı Dudullu, Esenşehir, Yeni Çamlıca, Esenkent, Esenevler, Hekimbaşı, Elmalıkent, Kazım Karabekir ve Merkez Mahallesi, Revizyon Nazım İmar Planı Plan Notu İlavesine ilişkin 1/5000 ölçekli 12.11.2021 tasdik tarihli plan tadilatı askıya çıkarıldı.

Eski Çamlıca Alman Hastanesi’nin 17 dönümlük arazisinin imarı değiştirildi!

İstanbul'da yıkımı yapılan Çamlıca Alman Hastanesi’nin 17 dönüm büyüklüğündeki arazisinin imarı, İBB Meclisi aracılığıyla AKP-MHP grubunun oylarıyla özel sağlık fonksiyonundan alındı ve ticaret alanı yapıldı.

Çamlıca Camisi'nin maliyeti ne kadar oldu?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın “İstanbul’un her yerinden görünecek” diyerek nitelendirdiği Çamlıca Camisi için İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) tarafından cami için harcanan miktar belirlendi. 

TOKİ'den Eskişehir'e 3 yeni okul!

Eskişehir ili Tepebaşı İlçesi Çamlıca Mah 24 Derslikli Cevat Ünügür İlkokulu, Odunpazarı İlçesi Orhangazi Mah 20 Derslikli Dr Mustafa Çamkoru Ortaokulu ve Cunudiye Mah 24 Derslikli Mehmet Gedik Ortaokulu İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 6 Mayıs 2021 tarihinde saat 14:30'da yapıla

Yüksekdağ Çamlıca ön talep topluyor! Yeni proje!

İstanbul’un en eski semtlerinden boğaza komşu Çamlıca’da hayata geçirilen Yüksekdağ Çamlıca ön talep topluyor...

Büyük Çamlıca Raylı Sistem Hattı'nı bakanlık yapacak!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi projeleri arasında yer alan Büyük Çamlıca Raylı Sistem Hattı Projesi, Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığına devredildi. 

Çamlıca'da eski televizyon kuleleri sökülüyor!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Çamlıca'da eski televizyon kulelerinin söküm çalışmalarını helikopter ile inceledi.

Çamlıca Tepesi'nde eski antenlerin yerine park yapılacak!

Artvin Yusufeli Barajı ziyaretinin ardından gündemle ilgili açıklamalarda bulunan Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Çamlıca Tepesi'nde 28 tane devasa antenin yıkılarak alana park yapılacağını söyledi.

Çamlıca'da 40 yıllık TRT verici kulesi de sökülüyor!

Küçük Çamlıca TV-Radyo kulesinin devreye alınmasından sonra görüntü kirliliğine yol açan eski antenlerin sökümünde sona yaklaşıldı. 166 metre yüksekliğindeki TRT verici kulesinde de söküm çalışmalarına geçildi.

Binali Yıldırım: Çamlıca Camii muhteşem bir eser!

Çamlıca Camii'nde bu sabah ilk ezan okundu. Camide sabah namazı kılan AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Binali Yıldırım, ''İstanbul'un güzelliğine güzellik katacak muhteşem bir eser olmuş'' dedi.

Mimar Sinan Camii Çamlıca’da yükselecek!

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş yaptığı açıklamada Çamlıca Mahallesi’nde temeli atılan Mimar Sinan Camii’nin, tamamlandığında bölgeye değer katan bir eser olacağını belirtti.

ismar eskişehir çamlıca marketi Haberi

ismar eskişehir çamlıca marketi


İSMAR'ın, 1 Kasım 2013 Cuma günü Eskişehir Çamlıca Mağazası hizmete açıldı. 250 metrekare net satış alanı ve 2 kasa ile hizmet verecek Çamlıca Mağazası'nın açılışı ile birlikte İSMAR, Eskişehir'de 15. şubeye ulaştı.


Temmuz ayında bir haftada yedi mağaza açan İSMAR, Reyon mağazalarının da dönüşüm çalışmalarını sürdürmekte. Bu kapsamda Yeniköy Reyon mağazası, baştan aşağı yenilenerek, 2 Kasım Cumartesi günü Yeniköy İSMAR mağazası olarak hizmet vermeye başlayacak. İSMAR Yeniköy mağazası 340 metrekare net satış alanı ve 3 kasa ile hizmet verecek.


İSMAR Süpermarket Yeniköy mağazasının açılışı ile birlikte İstanbul'da 38 şube sayısına ulaşırken toplam mağaza sayısı 70'e ulaştı. 


Mağaza açılışlarıyla ilgili olarak İSMAR Genel Müdürü Can Özbay, "İSMAR 10 ay gibi çok kısa bir sürede büyüme ve dönüşüm hareketlerini gerçekleştirmiştir. Mevcut kabuğundan sıyrılıp yeni...