27 / 04 / 2024

Yüksekdağ Çamlıca'da 45 milyon TL'ye 4,5+1! Ekim'de teslim!

Yüksekdağ Çamlıca'da 45 milyon TL'ye 4,5+1! Ekim'de teslim!

İstanbul’un en eski semtlerinden boğaza komşu Çamlıca’da hayata geçirilen  Yüksekdağ Çamlıca'da fiyatlar 45 milyon TL'den başlıyor. Projenin teslimlerinin bu yılın Ekim ayında yapılması planlanıyor. 



Yatırımlarına hız kesmeden devam Yüksekdağ Grup, İstanbul'un en değerli semtleri arasında bulunan Çamlıca'da hayata geçirdiği Yüksekdağ Çamlıca projesinin satışlarına devam ediyor.

Geçtiğimiz Ağustos ayında satışa çıkarılan Yüksekdağ Çamlıca projesi manzarasıyla ve mimari özellikleri ile dikkat çekiyor.

10 dönüm arazi üzerinde yükselen Yüksekdağ Çamlıca projinde 36 adet konut bulunuyor. Söz konusu projede 4,5+1 ve 6,5+1 konut tipleri yer alıyor. 

Yüksekdağ Çamlıca da 45 milyon TL ye 4,5+1! Ekim de teslim!

Verilen bilgilere göre, satış sürecinin devam ettiği Yüksekdağ Çamlıca Projesi "sınırlı sayıda seçkin yaşam" konsepti çerçevesinde; huzur, konfor, komşuluk, güven, sürdürülebilirlik ve doğa temalarının harmanlanmasıyla inşa ediliyor.

Yine verilen bilgilere göre, bahçe dubleks ve muhteşem boğaz manzaralı teraslarıyla çatı dublekslerin yer aldığı projede 4,5 oda 1 salon tip üniteden 6,5 oda 1 salon tip üniteye kadar konforlu geniş konutlara yer veriliyor.

Peki Yüksekdağ Çamlıca projesinin fiyatları ne kadar? Yüksekdağ Çamlıca projesinde en düşük ve en yüksek konut fiyatı ne kadar? Projede hangi sosyal alanlar var? İşte merak edilen soruların yanıtları...


Geri Dön