08 / 05 / 2024

Yüksekdağ Çamlıca'da 45 milyon TL'ye 4,5+1! Ekim'de teslim!

Yüksekdağ Çamlıca'da 45 milyon TL'ye 4,5+1! Ekim'de teslim!

İstanbul’un en eski semtlerinden boğaza komşu Çamlıca’da hayata geçirilen  Yüksekdağ Çamlıca'da fiyatlar 45 milyon TL'den başlıyor. Projenin teslimlerinin bu yılın Ekim ayında yapılması planlanıyor. 



Peki Yüksekdağ Çamlıca projesinin fiyatları ne kadar? Yüksekdağ Çamlıca projesinde en düşük ve en yüksek konut fiyatı ne kadar? Projede hangi sosyal alanlar var? İşte merak edilen soruların yanıtları...

Yüksekdağ Çamlıca projesinde sosyal kulüp, parklar, spor alanları, yürüyüş yolları ve çocuk oyun alanları yer alıyor.

İstanbul’un en etkileyici boğaz manzarasına sahip Çamlıca’da yer alan projedeki konutların alanları 278 metrekare ile 410 metrekare arasında değişiyor.

Yatay mimari anlayışının hakim olduğu projede 4,5+1 ve 6,5+1 dubleksler yer alırken, söz konusu projenin tüm yaşam alanları yüksek teknoloji ve akıllı ev otomasyon sistemiyle donatıldı. Yüzde 100 kapasiteli jenaratör, VRF iklimlendirme ve yerden ısıtma sistemleri ve elektrikli şarj özellikli otopark tüm aile fertlerine eşsiz bir konfor ve kolaylık sağlıyor.

Yüksekdağ Çamlıca da 45 milyon TL ye 4,5+1! Ekim de teslim!

Yüksekdağ Çamlıca'da yüzme ve süs havuzlarından açık spor alanlarına, fitness merkezi ve özel çocuk alanlarından yürüyüş ve bisiklet parkurlarına kadar tam 3 bin metrekarelik sosyal yesis bulunuyor.

Yüksekdağ Çamlıca projesinde yer alan konutların fiyatları 45 milyon TL'den başlıyor, 55 milyon TL'ye kadar yükseliyor. Projede yer alan konutlar için kredi kullanılamıyor. 

Yüksekdağ Çamlıca projesinde yer alan konutların teslimleri Ekim ayında gerçekleştirilecek.

Web: http://www.yuksekdagcamlica.com/

Özak GYO Göktürk 3 ve Balmumcu projeleri geliyor! Yeni proje! 

Pasifik GYO Eyüpsultan projesi için düğmeye basıldı! Yeni proje!

Emlak Konut GYO'dan Esenler'e 2 bin 84 konutluk yeni proje geliyor! 


Geri Dön