15 / 05 / 2024

İsmet Kaşıkcı

İsmet Kaşıkcı

Livaahi İnşaat Makina ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi, İsmet Çalıkoğlu, İsmet Kaşıkcı, Ömer Püsür ve Sezgin Çalıkoğlu tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile kuruldu

Sinay Yapı Anonim Şirketi Kuruldu!

Sinay Yapı Anonim Şirketi Beşikteş’ta 100.000,00 TL sermaye bedeli ile Sinan Kaşıkcı ve Aydın Karlıoğlu ortaklığında kuruldu.

Kc İnşaat Mühendislik Anonim Şirketi kuruldu!

Kc İnşaat Mühendislik Anonim Şirketi Bakırköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Kağan Külekçi tarafından kuruldu.

Yfk Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yfk Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Yüksel Fikri Kaşıkcı tarafından kuruldu.

Yfk Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yfk Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile yüksel Fikri Kaşıkcı tarafından kuruldu.

Suudi boykotu konut satışlarını da etkiledi!

Türkiye ve Suudi Arabistan arasında Cemal Kaşıkcı cinayeti ile başlayan ve ekim ayından bugüne Türk mallarına uygulanan boykot ile zirveye çıkan gerilim, konut satışlarını da etkiledi. Boykotun başladığı Ekim'den Aralık sonuna kadar Suudilere yapılan konut satışı, geçen yıla göre yüzde 64 azaldı.

Aykut Erdoğdu Günkent Sitesi'ndeki villasında kaçak tadilat mı yaptı?

CHP Genel Başkan Yardımcısı Erdoğdu’nun kaçak tadilat yaptığı villasının yer aldığı Günkent Sitesi’nin başkanı eski CHP’li vekil İsmet Önder Kırlı, “Kaçak yapma” dedik ama dinlemedi" dedi...

Kayıp kaçak bedeli meclis gündemine taşındı!

MHP Bursa Milletvekili İsmet Büyükataman, kayıp kaçak bedeli konusunu meclis gündemine taşıdı. Büyükataman sorularının Enerji Ve Tabii Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak tarafından yanıtlandırılmasını istedi.

KC Grup'ta eski ortaklar anlaşamadı, 'gizli ortak' iddiası gündemde!

Bir kaç yıl öncesine kadar inşaat sektörünün önde gelen firmaları arasında yer alan KC Grup’un ortakları mal paylaşım kavgasına girdi. Ortaklar birbirlerine karşı dava açtı.

Van'da 3 büyüklüğünde deprem!

Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Rasathanesi ve Deprem Araştırma Enstitüsü 'nden edinilen bilgiye göre Bahçesaray ’ın Kaşıkcılar Mahallesi’nde saat 10.59'da 3.1 büyüklüğün deprem meydana geldi.

1950 yılında Maçka'da Vakıflar'a ait arsa Ömer İnönü'ye satılmış!

Maçka'nın Taşlık denilen mevkinde Vakıflar'a ait bir arsa 2. Cumhurbaşkanı Mustafa İsmet İnönü'nün büyük oğlu Ömer İnönü'ye satılmış ve Meclis'e arsanın satılması hakkında teklif verilmiş. Satılan arsada yapılan villa da haberde yer almakta...

Livaahi İnşaat Makina ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Livaahi İnşaat Makina ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi, İsmet Çalıkoğlu, İsmet Kaşıkcı, Ömer Püsür ve Sezgin Çalıkoğlu tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile kuruldu

KİPTAşž'tan kaçak Finanskent'e yeni formül geliyor!

 Mahkeme kararıyla kaçak duruma düşen Finanskent'i kurtarmak için formül arayışı sürüyor. KİPTAşž Genel Müdürü İsmet Yıldırım 'Plan tadilatı yapıp sorunu çözeceğiz' dedi...

Mardan Palace'ın avizeleri kaçak!

5 yıldızlı Mardan Palace Oteli'nin 880 bin TL değerindeki 3 bin 880 adet avize ve apliklerinin kaçak olduğu anlaşıldı

İsmet Kaşıkcı Haberi

İsmet Kaşıkcı

Livaahi İnşaat Makina ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi, İsmet Çalıkoğlu, İsmet Kaşıkcı, Ömer Püsür ve Sezgin Çalıkoğlu tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile kuruldu. 8 Mart'ta kurulan şirketin iş konusu; Her türlü inşaat taahhüt işleri,konut,işyeri,ticarethane inşaatlarını yapmak,satmak,kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler.


Livaahi İnşaat Makina ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi adres: Çekmeköy, Çamlık Mahallesi, Fırın Sokak,...