15 / 05 / 2024

ismet yılmaz çevre ve şehircilik bakanlığına vekalet edecek

ismet yılmaz çevre ve şehircilik bakanlığına vekalet edecek

Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce, bugün Birleşmiş Milletler Çevre Meclisi I. Toplantısına katılmak üzere bugün Kenya'ya gidiyor. Güllüce'nin dönüşüne kadar Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'na Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz vekalet edecek.

Villasını büyüten Yılmaz Özdil'e suç duyurusu!

Muğla'nın Bodrum ilçesinde, yazar Yılmaz Özdil'in eşi Hülya Özdil'in satın aldığı ve imara uygun olmayan yapılaşma nedeniyle mühürlenen villayla ilgili yeni gelişmeler meydana geldi. Muğla Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü'nce yalan beyanla yapı kayıt belgesi aldığı kaydedilen Hülya Özdil ile ilgili

İsmet Yılmaz, TOKİ Sivas kura çekimi törenine katıldı!

Milli Eğitim Bakanı Yılmaz, Sivas'ta TOKİ imzası ile inşa edilen 438 konutun kura çekimi törenine katıldı.

İsmet Yılmaz: Türkiye'nin en önemli ihtiyacı konut!

Sivas Belediyesince yaptırılan Kentsel Dönüşüm Ofisi açılış programında konuşan Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz, Türkiye'nin en önemli ihtiyacının konut olduğunu söyledi.

İsmet Yılmaz: 11 bin yeni derslik inşa etmemiz lazım!

Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz, Fidan Yazıcıoğlu Kültür Merkezi'nde düzenlenen Genişletilmiş İl Danışma Meclisi Toplantısı'nda yaptığı açıklamada 11 bin yeni derslik inşa etmeleri gerektiğini söyledi.

İsmet Yılmaz'dan Sultangazi’ye okul müjdesi!

Hoca Ahmet Yesevi Kültür Merkezi’nde düzenlenen programa katılan Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz Sultangazi’ye okul müjdesi verdi.

Ayazma Emlak Konutları 2. Etap için Yılmaz İnşaat'a yer teslimi yapıldı!

Ayazma Emlak Konutları 2. Etap projesi, Konut ve Ticaret İnşaatları İle Altyapı Ve Çevre Düzenleme İnşaatı İşi ihalesini kazanan Yılmaz İnşaat'a bugün arsanın yer teslimi yapıldı.

Ayazma Emlak Konutları 2. Etap için Yılmaz İnşaat imzayı attı!

Ayazma Emlak Konutları 2. Etap Konut ve Ticaret İnşaatları İle Altyapı Ve Çevre Düzenleme İnşaatı İşi ihalesinin kazananı belli oldu. İhaleyi, 82 milyon 578 bin TL teklif veren Yılmaz İnşaat kazandı.

Yılmaz Büyükerşen: Süperkent projesi Eskişehir için önemli!

Başkan Yılmaz Büyükerşen, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’nın İLK DEFA Eskişehir’de hayata geçireceği “Süperkent” projesi için, “Hakikaten önemli bir proje. Bakanlığı kutlamak lazım. Eskişehir için yepyeni bir bölge ortaya çıkıyor” dedi

İdris Güllüce, Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz'a vekalet edecek!

Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce, 1. Uluslararası Savunma Fuarı (ADEX 2014) ve Konferansına katılmak üzere bugün Azerbaycan'a gidecek olan Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz'a vekalet edecek.

İdris Güllüce'ye İsmet Yılmaz vekalet edecek!

Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce, bugün Birleşmiş Milletler Çevre Meclisi I. Toplantısına katılmak üzere bugün Kenya'ya gidiyor. Güllüce'nin dönüşüne kadar Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'na Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz vekalet edecek.

Yusuf Ziya Yılmaz: Samsun'da mavi Bayraklı sahiller hayal değil!

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, "Samsun'a yatırım yapan bir turizm işletmecisi hem çevre, doğa ve tarihi güzellikleri ile hem de göğsünü gere gere plajı için mavi bayrak talebiyle bu yatırımını yapabilecektir" dedi

Mustafa Yılmaz kimdir?

Manisa Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Vekili Mustafa Yılmaz kimdir? Mustafa Yılmaz, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Mustafa Yılmaz, ne zamandan beri bu görevde?

Yılmaz Büyükerşen: Kentsel dönüşüm yasası yetersiz!

Büyüksehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen, Kentsel Dönüşüm Yasasımn tüm yetkiyi Çevre ve Şehircilik Bakanlığına verdiğini belirterek, "Biz Büyükşehir Belediyesi olarak yalnızca Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'nın bizden istediği bilgileri aktarıyoruz...

ismet yılmaz çevre ve şehircilik bakanlığına vekalet edecek Haberi

ismet yılmaz çevre ve şehircilik bakanlığına vekalet edecek


Toplantı ve fuar ziyaretleri sebebiyle ülke dışına çıkacak bakanların yerine vekalet edecek bakanlar belli oldu. Başbakanlık Vekalet Tezkereleri, bugün (24 Haziran 2014 Salı) tarihli ve 29040 sayılı Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe girdi. Buna göre Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce'nin yerine Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz vekalet edecek. 


Cumhurbaşkanlığından Başbakanlığa gönderilen Bakanlığa Vekalet Etme İşlemi yazısında, "Birleşmiş Milletler Çevre Meclisi I. Toplantısına katılmak üzere; 24 Haziran 2014 tarihinde Kenya’ya gidecek olan Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce'nin dönüşüne kadar Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'na, Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz'ın vekâlet etmesi uygundur" denildi. 


Öte yandan birbirine vekalet edecek Bakanlar ise şöyle; 


İslam Kalkınma Bankası’nın 39. Yıllık Toplantısına katılmak üzere; 24 Haziran 2014 tarihinde Suudi Arabistan’a gidecek olan Başbakan Yardımcısı Ali Babacan'ın dönüşüne kadar...