07 / 05 / 2024

İsmetpaşa Stadı 2014

İsmetpaşa Stadı 2014

İçinde İsmetpaşa Stadı'nın da bulunduğu 86 bin 775 metrekarelik arsanın ihalesinde ikinci oturumu 20 Haziran'da yapılacak Emlak Konut GYO tarafından satişa çıkarılan İçinde İsmetpaşa Stadı'nın da bulunduğu alanın ihalesinin ilk oturumu yapıldı.

Kocaeli Derince Millet Bahçesi inşaatında son durum ne? 

Kocaeli'nin Derince ilçesinde İsmetpaşa Stadı'nın yerine yapılan millet bahçesinde çalışmalar devam ediyor. Çalışmalar hakkında bilgi veren Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, “Derince Millet Bahçesi, Derince’ye değer katacak” açıklamasında bulundu. 

Derince Millet Bahçesi'nin imar planı askıda!

Derince İsmetpaşa Stadı yıkıldı. Stadın yerine inşa edilecek olan Millet Bahçesi için hazırlanan 1/1000’lik imar planları askıya çıktı. Planlar 1 ay süreyle askıda kalacak... 

Kocaeli İsmetpaşa Stadı millet bahçesi oluyor!

Kocaeli Derince Belediye Başkanı Ali Haydar Bulut, İsmetpaşa Stadı’nın bulunduğu arazinin millet bahçesine dönüştürüleceğini açıkladı.

İzmit İsmetpaşa Stadı yıkılacak mı?

Kocaelispor'a 45 yıldır ev sahipliği yapan İsmetpaşa Stadı'nın ne zaman yıkılacağı merak konusu oldu. Kocaeli Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürlüğü yıkım kararını bekliyor.

Çanakça Stadı tribüne kavuşuyor!

Çatalca’ya yeni bir stat daha geliyor. Çanakça Stadı’nın geçtiğimiz yıl başlayan tribün inşaatı tamamlanmak üzere.

Gaziosmanpaşa Stadı'nın yıkım kararı protesto edildi!

CHP İstanbul İl Örgütü, Gaziosmanpaşa Stadı'nın yıkılması kararını protesto etti. CHP İstanbul İl Başkanı Cemal Canpolat, stat önünde gazetecilere yaptığı açıklamada, burada birçok takıma kaptanlık yapan sporcuların yetiştiğini söyledi.

Gaziosmanpaşa Stadı yıkılacak!

Milli futbolcular Saffet Sancaklı, Sedat, Saffet Akbaş, Saffet Akyüz’ün yetiştiği 50 yıllık Gaziosmanpaşa Stadı, AKP’li Gaziosmanpaşa Belediyesi ile İBB İmar Komisyonu’nun kararı doğrultusunda, kat otoparklı pazar yeri yapılacak.

Tokal Grup, İsmetpaşa Stadı için Emlak Konut'tan haber bekliyor!

Tokal Grup bünyesindeki Kumuşoğlu İnşaat'ın İsmetpaşa Stadı yerine yapacağı proje için Emlak Konut GYO'dan haber bekleniyor. İsmetpaşa Stadı yıkılıp, yerine konut ve alışveriş merkezi yapılacak.

İsmetpaşa Stadı'nın yıkımı ertelendi!

Yıkılıp, yıkılmayacağı ile ilgili uzun süredir spor kamuoyunu meşgul eden Ismetpaşa Stadı'ndan güzel haber sonunda geldi. Ismetpaşa Stadı'nın bir yıl daha yıkılmayacağı kesinleşti.

Kocaeli İsmetpaşa Stadı'nın yıkımı 1 yıl ertelendi!

Kocaelispor taraftarına İsmetpaşa Stadı ile ilgili kulüp yönetiminden iyi haber geldi.Yıkımı yılan hikayesine dönen İsmetpaşa Stadı ile ilgili Kocaelispor taraftarına müjdeli haber geldi.

Kocaeli İsmetpaşa Stadı'nın yıkılışı ertelendi!

Bölgesel Amatör Lig temsilcimiz Kocaelispor’un iç saha maçlarını hangi statta oynayacağı belirsizliğini koruyordu. Bakan Fikri Işık müjdeyi verdi. İsmetpaşa Stadı’nın yıkılışı bir yıl daha ertelendi

Hayat Tepe Bayrampaşa'da 2014 yılı fiyatları geçerli!

Özak GYO imzası ile Bayrampaşa'da hayata geçirilen Hayat Tepe projesinde 3+1 ve 4+1 dairelerde 2014 yılı fiyatları geçerli olup faizlerde 0,79 olarak sabitlendi.

Kocaeli İsmetpaşa Stadı Haziran'da yıkılacak!

1978 yılında açılan İsmetpaşa Stadı yıkılıyor. Kumuşoğlu - Tokal İnşaat ortaklığının kazandığı ihale sonrasında stat arazisinde yaşam merkezi, rezidans, ofis binaları ve AVM yapılması planlanıyor.

İsmetpaşa Stadı 2014 Haberi

İsmetpaşa Stadı 2014

İçinde İsmetpaşa Stadı'nın da bulunduğu 86 bin 775 metrekarelik arsanın ihalesinde ikinci oturumu 20 Haziran'da yapılacak Emlak Konut GYO tarafından satişa çıkarılan İçinde İsmetpaşa Stadı'nın da bulunduğu alanın ihalesinin ilk oturumu geçtiğimiz günlerde gerçekleşmişti. 2 teklifin geldiği ihaleye en yüksek rakamı Torkam İnşaatBuktor Yapı önerdi. Satış toplam geliri olarak 100 milyon lira teklif eden şirketin Emlak Konut GYÖ'ya önerdiği rakam yüzde 18 oranında 20 milyon lira oldu. Kümuşoğlu İnşaat-Tokal İnşaat Yapı ise satış toplam geliri 33 milyon lira teklif etti. Şirket Emlak Konut'a yüzde 18,5 oranında 6 milyon 105 bin lira önerdi. İlk oturumu gerçekleşen ihale sonunda teklif veren iki firmanın tekiif zarflan içerisindeki belgelerin ihale komisyonu tarafından ayrıntılı değerlendirilmesinden sonra, ihalenin pazarlık ve acık artırma bölümünü içeren ikinci...