06 / 05 / 2024

ismetpaşa stadı izmit

ismetpaşa stadı izmit

Toplu konut ve iş merkezi yapılmak üzere Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'na devredilen İzmit İsmetpaşa Stadı yıkılacak. TOKİ Kocaeli'nin Kartepe ilçesi sınırları içinde 33 bin kişilik yeni stad inşa edecek...

İzmit İsmetpaşa Stadı yerine konut ve AVM yapılacak!

İzmit İsmetpaşa Stadı'nın arazisi TOKİ'ye devrdildi. İsmetpaşa Stadı'nın yerine toplu konut ve iş merkezi yapılması için ihaleye çıktı. İhale 22 Ekim Salı günü Ankara'da yapılacak..

Kocaeli Derince Millet Bahçesi inşaatında son durum ne? 

Kocaeli'nin Derince ilçesinde İsmetpaşa Stadı'nın yerine yapılan millet bahçesinde çalışmalar devam ediyor. Çalışmalar hakkında bilgi veren Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, “Derince Millet Bahçesi, Derince’ye değer katacak” açıklamasında bulundu. 

Derince Millet Bahçesi'nin imar planı askıda!

Derince İsmetpaşa Stadı yıkıldı. Stadın yerine inşa edilecek olan Millet Bahçesi için hazırlanan 1/1000’lik imar planları askıya çıktı. Planlar 1 ay süreyle askıda kalacak... 

Kocaeli İsmetpaşa Stadı millet bahçesi oluyor!

Kocaeli Derince Belediye Başkanı Ali Haydar Bulut, İsmetpaşa Stadı’nın bulunduğu arazinin millet bahçesine dönüştürüleceğini açıkladı.

Sultangazi İsmetpaşa Askeri Kuşaklama Yolu imar planı askıda!

Sultangazi İsmetpaşa Mahallesi, 108 ve 111 sokak ile Sultançiftliği - Boğazköy kesişimine ( Askeri Kuşaklama Yolu ) ilişkin imar planı askıya çıkarıldı...

Tarsus Belediyesi'nden İsmetpaşa'da karma proje!

Tarsus Belediyesi, İsmetpaşa Mahallesi'ndeki ticaret + konut alanında kalan 10 bin 408 metrekarelik arsada karma proje yaptırıyor..

İzmit İsmetpaşa Stadı yıkılacak mı?

Kocaelispor'a 45 yıldır ev sahipliği yapan İsmetpaşa Stadı'nın ne zaman yıkılacağı merak konusu oldu. Kocaeli Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürlüğü yıkım kararını bekliyor.

Çanakça Stadı tribüne kavuşuyor!

Çatalca’ya yeni bir stat daha geliyor. Çanakça Stadı’nın geçtiğimiz yıl başlayan tribün inşaatı tamamlanmak üzere.

Ankara İsmetpaşa'daki 11 gecekondu yıkılıyor!

Ankara Büyükşehir Belediyesi, İsmetpaşa Mahallesi’nde yer alan kaçak yapıların temizlenmesi kararı doğrultusunda, 11 gecekonduyu yıkıyor.

Sakarya Atatürk Stadı arazisi imara açıldı!

TOKİ'ye devredilen Atatürk Stadı arazisini imara açılması yönündeki plan değişikliği teklifi Büyükşehir Belediye Meclisi'nde kabul edildi. Buna göre TOKİ burada 4 katlı konut ve AVM inşa edebilecek.

Akyazı Stadı'nda açılışa doğru son incelemeler yapılıyor!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından yapılan ve Türkiye'nin deniz yüzeyi doldurularak inşa edilen ilk stadyumu özelliğine sahip Akyazı Stadı'nda açılış öncesi son hazırlıklar yapılıyor.

Trabzon Akyazı Stadı 18 Aralık'ta açılacak!

Trabzon'da inşa edilen Akyazı Stadı'nın açılış töreninin 18 Aralık'ta yapılması planlanıyor.

Eskişehirspor'un stadını Cumhurbaşkanı Erdoğan açacak!

Kültür ve Turizm Bakanı Nabi Avcı, Eskişehir'e yapılan yeni stata ilişkin, "Stadın resmi açılışını Sayın Cumhurbaşkanımızın teşrifiyle daha görkemli ve inşallah şampiyonluk yolunda biraz daha mesafe almış olarak yapacağız" dedi.

Eskişehirspor'un yeni stadı yarın açılıyor!

TFF 1. Lig ekiplerinden Eskişehirspor, pazar günü oynayacağı lider Yeni Malatyaspor ile taraftarlarına yeni stadının kapılarını açacak.

ismetpaşa stadı izmit Haberi

ismetpaşa stadı izmit

Toplu konut ve iş merkezi yapılmak üzere Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'na devredilen İzmit İsmetpaşa Stadı'nda yıkım için geri sayım başladı. İzmit'te D-100 Karayolu kenarında 1976 yılında yaptırılan ve 37 yıldır Türk sporuna hizmet veren İzmit İsmetpaşa Stadı'nın 86 bin metrekarelik arazisi Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'na (TOKİ) verildi. TOKİ de bunun karşılığı olarak Kocaeli'nin Kartepe ilçesi sınırları içinde 33 bin kişilik yeni stad inşa edecek. Yaklaşık 120 milyon TL'ye mal olacağı belirtilen yeni stadın 118 dönümlük alanda yapılacağı ve bu alan içinde ayrıca bir spor kompleksinin de bulunacağı belirtildi.


Kocaelispor ne yapacak? 


Halen maçlarını İzmit İsmetpaşa Stadı'nda oynayan Kocaelispor, 22 Ekim'de gerçekleştirilecek ihalenin ardından yüklenici firma stadı hemen yıkmak isterse, TOKİ yeni yaptırıcağı stadın inşaatına başlamadığından, maçlarını Gölcük veya Körfez ilçesinde yapmak...