09 / 05 / 2024

ıso cory

ıso cory

İkinci Dünya Savaşı'nda Bergen- Belsen toplama kampında öldürülen 8 Türk için anısına Almanya'da anıt dikildi...

Osmangazi Belediyesi'nden Soğanlı Mahallesi' ne kentsel dönüşüm projesi!

Osmangazi Belediyesi Soğanlı Mahallesi’nde gerçekleşecek kentsel dönüşüm projesinde toplam 42 hektar üzerinde gerçekleşecek. Projede 1790 konut ve 175 ticari alan yer alacak. Projedeki daireler 2+1, 3+1 ve 4+1 olarak tasarlandı.

Osmangazi Soğanlı kentsel dönüşüm imar planı askıya çıktı!

Bursa Osmangazi ilçesi Soğanlı mahallesi Rezerv Yapı Alanı ve Riskli Alana ait 1/5000 ölçekli Nazım İmar Planı ve 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planı bugün askıya çıktı...

Soğuk havalar AVM'lerin ziyaretçi sayısını artırdı!

Kasım ayının yağışlı ve soğuk geçmesi Türkiye’deki alışveriş merkezlerinin (AVM) cirosunu arttırdı. Geçtiğimiz haftasonu AVM’lerin ziyaretçi sayısı yüzde 25 artarken, girişlerde uzun kuyruklar oluştuğu gözlendi.

Soğuk havalar AVM'lere yaradı!

Kasım ayının yağışlı ve soğuk geçmesi Türkiye’deki alışveriş merkezlerinin (AVM) cirosunu arttırdı. Geçtiğimiz haftasonu AVM’lerin ziyaretçi sayısı yüzde 25 artarken, girişlerde uzun kuyruklar oluştuğu gözlendi.

Moment İstanbul Soğanlık!

Moment İstanbul Soğanlık projesinde 1 oda 1 salon, 1,5 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon ve 5 oda 1 salon daireler yer alıyor.

Ahmet Soğuk kimdir?

Sakarya Ferizli Belediye Başkanı Ahmet Soğuk kimdir? Ahmet Soğuk, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Ahmet Soğuk, ne zamandan beri belediye başkanı olarak hizmet veriyor? İşte Ahmet Soğuk...

Menfezden gelen soğuğa havamatik ile çare!

ESKİŞEHİR'DE bir girişimci, menfezden gelen soğuk havayı ve evdeki ısı kaybını önlemek için "havamatik" geliştirdi.Menfezden gelen soğuğa havamatik ile çare buldu. Girşimci, Türk Patent Enstitüsü'nden patent de aldı.

Pelikantur Organizasyon Dış Ticaret Limited Şirketi Soğanlı Şubesi açıldı!

Pelikantur Organizasyon Dış Ticaret Limited Şirketi Soğanlı Şubesi, Necati Hazıroğlu Şube Müdürlüğü'nde 100 bin TL'lik sermaye ile 17 Kasım 2014 tarihinde Bahçelievler, Soğanlı Mahallesi'nde kuruldu.

Isparta Eğirdir'de 1 milyon 165 bin 895 TL'ye satılık soğuk hava deposu!

Isparta'nın Eğirdir İlçesi'nde yer alan 8 bin 105 metrekarelik alana sahip soğuk hava deposu Eğirdir İcra Dairesi tarafından 12 Ocak 2015 günü saat 14:30 ile 14:35 arası ihale ediliyor.

1958 yılında Haydarpaşa Silosu ve Soğuk Hava Deposu'nun açılışı yapılmış!

1958 yılında Haydarpaşa Limanı'nın birinci kısmı, Toprak Mahsulleri Ofisi'nin 34 bin tonluk silosu ve Et ve Balık Kurumu'nun soğuk hava deposu, Celal Bayar ve Adnan Menderes'in katılımıyla merasimle açılmış.

Soğanlı Kentsel Dönüşüm Projesi son şeklini aldı!

Osmangazi Belediyesi’nin Soğanlı Mahallesi’nde hayata geçireceği kentsel dönüşüm projesi, konutları, iş yerleri, meydanları ve sosyal donatı alanları ile son şeklini aldı. Soğanlı Kentsel Dönüşüm projesi başlıyor...

1956 yılında Haydarpaşa Soğuk Hava Deposu faaliyete geçecekmiş!

Et ve Balık Kurumu tarafından Haydarpaşa'da inşa ettirilen Haydarpaşa Soğuk Hava Deposu, 1956 yılının şubat ayında faaliyete geçecekmiş. İnşası devam eden depo 1050 ton et, 300 ton balığı muhafaza edecek büyüklükte olacakmış.

Bahçelievler Soğanlı 4230 parselin imar planı 31 Ekim'de askıdan indiriliyor!

Bahçelievler Soğanlı Mahallesi, 4230 parselin bir kısmı ve kadastral yol alanına ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli Nazım ve Uygulama İmar Planı tadilatı, 31 Ekim 2014 tarihinde askıdan indiriliyor.

ıso cory Haberi

ıso cory

İKİNCİ Dünya Savaşı sırasında Almanya’nın Aşağı Saksonya Eyaleti Lohheide bölgesindeki Bergen-Belsen toplama kampında öldürülen 8 Türk vatandaşı Perla Behar-Behar, Iso Cory, Jacques Nahoum, Dr. Jakob Jekutiel Neubauer, Max Neumann, Marco Ojalvo, Elyo Sarfati ve Garabed Tachdijan için yaptırılan anıt, törenle açıldı. Bronz anıt levhanın açılışını, Türkiye’nin Berlin Büyükelçisi Hüseyin Avni Karslıoğlu...