19 / 05 / 2024

İSO Odakule binası nerede

İSO Odakule binası nerede

Odakule yerli ve yabancı yatırımcısını arıyor. İSO'nun sahibi olduğu Odakule Binası'nın 33 yıl süre ile üst hakkının ihale yoluyla devredilmesine ilişkin süreç başlıyor. Odakule Binası için Bilgi Odası ise 22 Eylül Pazartesi günü açılacak.

İzmir Soğukkuyu'daki yeni muhtarlık binası hizmete açıldı!

İzmir'de Bayraklı Belediyesi tarafından inşa edilen Soğukkuyu Mahallesi Muhtarlığı'nın yeni binası düzenlenen törenle açıldı.

İSO Odakule Pasajı Ulusal Tasarım Yarışması sonuçlandı!

İstanbul Sanayi Odasının (İSO) Odakule Pasaj Geçidi’nin yenilenmesine yönelik düzenlediği mimari tasarım yarışması sonuçlandı. 

Odakule binası yeniden açıldı!

Odakule binası, bir yıllık tadilat sürecinin ardından Başbakan Binali Yıldırım tarafından yeniden hizmete açıldı.

Odakule binası hizmete açılıyor!

Sanayi Odası (İSO) Meclisi'nin yer aldığı Tepebaşı'ndaki yenilenen Odakule binası hizmete açılıyor.

Karabük Soğuksu TOKİ'ye yurt binası yapılıyor!

Karabük merkeze bağlı Soğuksu Mahallesinde TOKİ tarafından yürütülmekte olan Toplu Konut Projesi'nde 1000 kişilik yurt binası inşaatının son aşamasına gelindi.

S2OSB’nin ikonik yönetim binasında Daikin konforu!

Sakarya 2. OSB Yönetim Binası ve Konferans Salonu Projesi’nin de iklimlendirme tercihi Daikin’den yana oldu. Tasarımı BİNAA tarafından yapılan ikonik yapı, aynı anda ısıtma ve soğutma yapabilen VRV IV Heat Recovery sistemi ile yaz kış kesintisiz konfora kavuştu.

TOKİ Karabük Soğuksu Kentsel Dönüşüm projesinde son durum!

Karabük Soğuksu Mahallesi Kentsel Dönüşüm alanında, çalışmalar hız kesmeden devam ediyor. Projede 700 konut, 2 cami, 1 ticaret merkezi ve 1000 kişilik yurt binası yer alıyor.

Çankaya'da 2015’te 25 muhtarlık binası inşa edildi!

Çankaya Belediyesi, ilçede bulunan muhtarlık binalarını yenilemeye devam ediyor. Belediye, 2015 yılında 25 muhtarlık binasını tamamen yeniledi. Yeni binalar, soğuk ve sıcak hava şartlarına ergonomik uyum sağlayan malzemelerden inşa edildi.

Bozüyük Belediyesi hizmet binası yenileniyor!

Bozüyük Belediyesi'ne ait, hizmet binası, eski Kültür Merkezi ve düğün salonu binalarının çatılarında tadilat çalışmaları yapılarak binalar yağışlı ve soğuk kış havalarına hazır hale getiriliyor.

Bursa Soğanlı Kültür Merkezi en akıllı kamu binası olacak!

Osmangazi Belediyesi, bir örnek projeyi daha hizmete sokmaya hazırlanıyor. Yapımı tamamlanan binada incelemelerde bulunan Başkan Dündar, binanın en akıllı kamu binası olacağı bilgisini paylaştı.

Odakule ihalesi neden iptal edildi?

İstanbul Sanayi Odası (İSO), Odakule'nin üst kullanım hakkının 33 yıllığına devri ihalesini "rekabet ortamının oluşmaması" nedeniyle iptal etti...

İSO, Odakule ihalesini iptal etti!

İSO, Odakule ihalesini iptal etti. İstanbul Sanayi Odası ( İSO ), Odakule’nin üst kullanım hakkının 33 yıllığına devri ihalesini “rekabet ortamının oluşmaması” nedeniyle iptal etti.

İSO Odakule ihalesini iptal etti!

İstanbul Sanayi Odası’nın, satışa çıkardığı Odakule binasına yeterli talep gelmemesi nedeni ile ihale iptal edildi. Odakule ile ilgili önümüzdeki dönemde yeni bir yol haritası belirlenecek.

İSO Odakule binası nerede Haberi

İSO Odakule binası nerede

Odakule yerli ve yabancı yatırımcısını arıyor. İSO'nun sahibi olduğu Odakule Binası'nın 33 yıl süre ile üst hakkının ihale yoluyla devredilmesine ilişkin süreç başlıyor.


İstanbul Sanayi Odası'nın (İSO) 33 yıl süre ile üst hakkını devredeceği Odakule ihalesinde süreç başlıyor. Odakule Binası için Bilgi Odası ise 22 Eylül Pazartesi günü açılacak. 


İSO açıklamasına göre, tarihi Pera bölgesinin en yüksek binası Odakule yerli ve yabancı yatırımcısını arıyor. İSO'nun sahibi olduğu Odakule Binası'nın 33 yıl süre ile üst hakkının ihale yoluyla devredilmesine ilişkin süreç başlıyor. Çıplak mülkiyeti İSO'da kalacak Odakule ihalesinde Bilgi Odası 22 Eylül Pazartesi günü açılıyor.  


İhale hakkındaki sorular 15 Kasım'a kadar yanıtlanabilecek


Yatırımcılar, ihale süreci ile ilgili bilgilere "www.iso.org.tr/odakuleihale" adresinden ulaşabilecek. İhaleye ilişkin belgelerin edinilebileceği Bilgi Odası'nın kapanışı ise 22 Kasım'da gerçekleşecek. Bu...