03 / 05 / 2024

iso taksim binası nerede

iso taksim binası nerede

İstanbul Sanayi Odası Meclisi, İBB Başkanı Kadir Topbaş’ın konuk olduğu olduğu, “Dünya Kenti İstanbul’un Sanayi ile Birlikte Cazibe Merkezi Haline Getirilmesi ve Bu Vizyonla İstanbul’da Sanayinin Yeniden Planlanması” gündemiyle toplandı....

Ziraat GYO'nun 4 gayrimenkulünün 2023 yıl sonu değeri belli oldu!

Ziraat GYO'nun Tünel Binası, Fethiye Projesi, Cağaloğlu Binası, Taksim Binası'nın 2023 yıl sonu değeri belli oldu. İşte detaylar...

İş GYO Taksim Ofis Lamartine 2022 değeri belli oldu!

İş GYO Taksim Ofis Lamartine binasının 2022 değeri belli oldu. Peki Taksim Ofis Lamartine 2022 değeri ne kadar oldu? İşte o rakam...

İş GYO Taksim Ofis Lamartine binasının değeri ne kadar?

İş GYO Taksim Ofis Lamartine binasının pazar değeri 105 milyon 120 bin TL, yıllık toplam kira değeri 3 milyon 657 bin 180 TL, ortalama aylık birim kira değeri 77,18 TL olarak belirlendi. 

İş GYO Taksim Ofis Lamartine Binası'nın kira değeri ne kadar?

İş GYO Taksim Ofis Lamartine Binası'nın kira değeri belli oldu. Peki İş GYO Taksim Ofis Lamartine Binası'nın değeri ne kadar?

Halk GYO Beyoğlu Binası 168 bin TL'ye 20 yıllığına kiralandı!

Halk GYO'nun "Beyoğlu Binası"sının tamamının, "Taksim Yatırım Gayrimenkul A.Ş." firmasına kiralanmasına aylık 168 bin TL'ye kiralanmasına ilişkin 10+10 yıl süreli sözleşme imzalandı.

İş GYO Taksim Ofis Lamartine'deki ofisini İş Yatırım Menkul Değerler'e kiraladı!

İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın Taksim Ofis Lamartine Binası'nda yer alan yaklaşık 170 metrekarelik ofis alanının İş Yatırım Menkul Değerler A.Ş.'ye kiralandı...

Taksim opera binası yükselmeye başladı!

İstanbul Taksim'de Atatürk Kültür Merkezi'nin (AKM) yerine inşaa edilecek olan opera binasında çalışmalar devam ediyor...

Cumhurbaşkanı Taksim'deki opera binasının inşaatını inceledi!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Taksim Meydanı'nda yapımı devam eden cami ve AKM yerine yapılacak olan opera binasının inşaat alanında incelemede bulundu...

Taksim İlk Yardım Hastanesi 2018'de açılacak!

2015 yılında yıkımı gerçekleştirilen Taksim Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nin yeni yapılan binası son hali görüntülendi. 

Turkish Cargo Taksim'de ofis açtı!

Turkish Cargo, Taksim'de şehir ofisi açtı. Bireysel müşteriler için açılan ofis, THY'nin Harbiye Satış binasında bulunan Mini Port ofisinden yapılabilecek.

Yeni Taksim Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde sona doğru!

Kamuoyunda "Taksim İlkyardım" olarak bilinen Taksim Eğitim ve Araştırma Hastanesi, depreme dayanıklı ve modern şekilde inşa edilen binasıyla Nisan 2018'de hizmet vermeye başlayacak.

Taksim'e cami, AKM'ye dev opera binası geliyor!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul ile ilgili kitap tanıtım toplantısında yaptığı konuşmada "Cesur olacağız. Taksim Gezi Parkı'na o tarihi eseri inşa edeceğiz. Adım atacağız, bir an önce yürüyeceğiz" dedi.

Turkcell Taksim Tepebaşı Plaza otel mi olacak?

Turkcell, şirketin kuruluşundan bu yana genel müdürlük binası olarak kullandığı Taksim Tepebaşı'ndaki binasından Eylül 2015'te taşındı. Turkcell Taksim Tepebaşı Plaza binasının otel olacağı ile ilgili haberler yapıldı.

iso taksim binası nerede Haberi

iso taksim binası nerede

İstanbul Sanayi Odası (İSO) Meclis, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş’ın konuk olduğu olduğu, “Dünya Kenti İstanbul’un Sanayi ile Birlikte Cazibe Merkezi Haline Getirilmesi ve Bu Vizyonla İstanbul’da Sanayinin Yeniden Planlanması” gündemiyle toplandı.

İSO Başkanı Erdal Bahçıvan’ın konuşmasından satır başları:

“İnsan odaklı sürdürülebilir yeşil kalkınma anlayışının, sadece merkezi idare tarafından değil yerel yönetimlerce de önemsenmeye başlanması, sevindirici bir gelişmedir.”

“Tüketim Katedrali olarak adlandırılan AVM’ler ve çarpık kentleşme görüntüsü veren beton yığınları, bir ahtapotun kolları gibi büyük şehirleri sarmalarken, üretimin; tüketim ekonomisi ve ranta kurban edildiği bir gerçek.” 

“Trafik, İstanbul’da ciddi bir sorun olarak varlığını sürdürmekte. Global Dur-Kalk Endeksi adlı araştırmaya göre; İstanbul, sürücü başına yıllık 31 bin adeti aşan dur-kalk ortalamasıyla araştırma kapsamında yer alan 50 şehir içinde zirvede yer almış.”

“2009 yılında kabul...