27 / 04 / 2024

İş GYO Taksim Ofis Lamartine Binası'nın kira değeri ne kadar?

İş GYO Taksim Ofis Lamartine Binası'nın kira değeri ne kadar?

İş GYO Taksim Ofis Lamartine Binası'nın kira değeri belli oldu. Peki İş GYO Taksim Ofis Lamartine Binası'nın değeri ne kadar?



İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) Taksim Ofis Lamartine kira değerleme raporu hakkında açıklama yaptı. 

İş GYO, İstanbul ili, Beyoğlu ilçesi, Şehitmuhtar Mahallesi, Lamartin ve Cumhuriyet Mevkii, 408 ada, 24 no‟lu
parselde kayıtlı “Betonarme Karkas İşyeri” nitelikli Taksim Ofis Lamartine kira değerleme raporunu yayınladı. Taksim Ofis Lamartine Binası'nda yer alan 8 adet bağımsız bölümün kira değeri tespit edildi. 

Gayrimenkullerin yer aldığı binanın 2. bodrum katında sığınak ve teknik birimler bulunuyor, 1. bodrum, zemin ve 1. normal katlarında yer alan 1 ve 2 no‟lu bağımsız bölümler İş Bankası Şubesi ve zemin katın bir kısmı İş Kültür Yayınları tarafından kitabevi şeklinde kullanılıyor; 2.Normal katında konumlu 3 no'lu bağımsız bölümün bir kısmı İş Yatırım tarafından kullanılırken, 3. 4. ve 5. normal katlarında konumlu 4, 5, 6 no'lu bağımsız bölümler halihazırda boş halde; 6. normal katında konumlu 7 no'lu bağımsız bölümde kiracıları European (Meriçler) firması tarafından ofis şeklinde kullanılırken, 7. normal katında konumlu 8 no'lu bağımsız bölümler kiracıları T24 firması tarafından ofis şeklinde kullanılıyor. 

İş GYO Taksim Ofis Lamartine Binası nın kira değeri ne kadar?

Taksim Ofis Lamartine Binası'na ulaşım imkanı sunan Tarlabaşı Bulvarı ve Cumhuriyet Caddesi'nde araç trafiği Taksim Yayalaştırma projesi sebebiyle yer altından sağlanıyor. Bu nedenle araçla ulaşım için Aydede Caddesi kullanılıyor. Ayrıca metro, finüküler ve tramvaylar ile de ulaşım sağlanabiliyor. 

Taksim Ofis Lamartine için hazırlanan kira değerleme raporunda, incelemeler sonucunda ulaşlıan toplam pazar kira değeri şu şekilde açıklandı:

İş GYO Taksim Ofis Lamartine Binası nın kira değeri ne kadar?

İş GYO'nun KAP açıklaması:
İstanbul İli, Beyoğlu İlçesi, Şehitmuhtar Mahallesi, 11 Pafta, 408 ada, 24 Parsel'e ilişkin kira değerleme raporu ekte yer almaktadır.

Değerleme raporu için tıklayın


Geri Dön