27 / 04 / 2024

İspa İnşaat kimin 

İspa İnşaat kimin 

İspa İnşaat Sanayi ve Pazarlama Anonim Şirketi Beykoz Şubesi 310 bin TL sermaye ile bugün açıldı.

Hp Spa Wellness Havuz İnşaat Mimarlık Mühendislik Kimya İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti. kuruldu!

Hp Spa Wellness Havuz İnşaat Mimarlık Mühendislik Kimya İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti. bugün Beylikdüzü'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Güller Akarçay tarafından kuruldu.

Antalya Kirman Calyptus Resort-Spa'nın kapasite artışı için başvuru yapıldı!

Antalya Kirman Calyptus Resort-Spa'nın kapasite artışı için başvuru yapıldı. Manavgat Ilıca'da yer alan otelin kapasite artışının maliyeti 11 milyon 282 bin 544 TL olarak belirtildi.

Aps Spa Mekanik Elektrik Mimarlık Mühendislik İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aps Spa Mekanik Elektrik Mimarlık Mühendislik İnşaat Ticaret Limited Şirketi Çekmeköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Erkan Tatar tarafından kuruldu.

BYK Havuz Spa İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

BYK Havuz Spa İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Sadık Ahmet tarafından kuruldu.

Yeda Spa Desıng İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yeda Spa Desıng İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 10 bin TL sermaye bedeli ile Hüseyin Kanbur tarafından kuruldu.

Öztaş Yalitim Emlak Inşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öztaş Yalıtım Emlak İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 20 bin TL sermaye bedeli ile Vedat  Taş tarafından kuruldu.

Öz Er-Ka İnşaat kimin?

Öz Er-Ka İnşaat kimin? Öz Er-Ka İnşaat, ne zaman kuruldu?

İspa İnşaat Sanayi ve Pazarlama Anonim Şirketi Beykoz Şubesi açıldı!

İspa İnşaat Sanayi ve Pazarlama Anonim Şirketi Beykoz Şubesi 310 bin TL sermaye ile bugün açıldı.

Emay İnşaat'tan KentPlus Yalova Wellness SPA & Resort projesi!

Emay İnşaat Yalova’da KentPlus Yalova Wellness SPA & Resort ile turizm yatırımına hazırlanıyor. Yatırım bedeli 400 milyon dolar olan projede 4 ve 5 yıldızlı 500 yatak kapasiteli, üç farklı termal otel yer alıyor.

Proart Spa ve Sauna İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Proart Spa ve Sauna İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Serkan Kusun tarafından 40 bin TL sermaye ile 14 Nisan'da Esenyurt, Mehmet Akif Ersoy Mahallesi, 2013. Sokak'ta kuruldu.

Ataç İnşaat kimin?

Varlıkları 1 milyar doları aşan Ataç İnşaat iflas etti. Peki, Ataç İnşaat ne zaman kuruldu? Ataç İnşaat hangi işlere imza attı? Ataç İnşaat kimindi?

Torkam İnşaat kimin?

Torkam İnşaat, Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın İstanbul Avcılar Ispartakule 5. Etap Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşım İşi ihalesini kazandı.Peki, 25 yıldır faaliyet gösteren Torkam İnşaat kimin?

İnşaat ruhsatı kimin adına çıkar?

Bir binanın inşaat çalışmalarına başlanılabilmesi verilen inşaat ruhsatı gerekli belgeler ile belediyeye yapılacak başvuru sonrasında alınabiliyor. Peki, inşaat ruhsatı nasıl verilir? İnşaat ruhsatı kimin adına çıkar?

İspa İnşaat kimin  Haberi

İspa İnşaat kimin 

İspa İnşaat Sanayi ve Pazarlama Anonim Şirketi Beykoz Şubesi 310 bin TL sermaye ile bugün kuruldu. 

İspa İnşaat Sanayi ve Pazarlama Anonim Şirketi Beykoz Şubesi iş konusu; Her türlü inşaat ve inşaat işleri yapmak. İnşaat ihalelerine girerek taahhüt işleri almak ve yapmakher türlü mühendislik sanayi inşaat imalat ve montaj hizmetleri ifa etmek ve 15.7.2015 tarihinde tescil edilen tadil metninde yazılı olan diğer işler.


İspa İnşaat Sanayi ve Pazarlama Anonim Şirketi Beykoz Şubesi adres; KAVACIK MH.EKİNCİLER CD.N.2/7...