29 / 04 / 2024

ispanya yat otel

ispanya yat otel

Dünyanın en lüks yat oteli denize açıdı. Oda fiyatları 300 dolardan başlıyor, kral dairesinin bir gecelik fiyatı 3 bin dolara kadar çıkıyor, 5 yıldızlı otelde 4’ü kral dairesi 18’i suit daire olmak üzere 189 oda var...

Türk yatırımcılar İran'da otel inşa edecek!

İran Cumhurbaşkanı Yardımcısı Ali Esger Monsan yaptığı açıklamada Türk yatırımcıların İran'da 10 otel inşa edeceğini söyledi.

Antalya otel yatırımlarına doydu!

Cornelia Diamod Genel Müdürü Zafer Alkaya, turizm sektöründen ve Antalya bölgesindeki yatırımlardan bahsetti.  Alkaya, ''Antalya’nın yeni yatırıma ihtiyacı yok. Sadece Antalya’da 600 kadar 5 yıldızlı otel var'' diye konuştu.

Sadettin Saran Hırvatistan’da otel yatırımı ile turizme adım attı!

Türkiye’de yayınlanan spor içeriğinin yüzde 50’den fazlasının yayın hakkına sahip olan, ekonomik büyümesini sporla gerçekleştiren Sadettin Saran, Hırvatistan’da yaptığı otel yatırımı ile turizme adım attı. 

Kinesis İnşaat'tan 11 milyon dolarlık otel yatırımı!

3 butik otel yatırımına 11 milyon dolar harcayan mimar Orhan Bayrak, önceliğinin yüksek kâr değil, estetik ve erişilebilir oteller olduğunu söylüyor..

 Hasan Bey Çiftliği otel yatırımı yapıyor!

Hasanbey Çiftliği, Türkiye'nin en büyük ve dünyanın ikinci büyük doğal tarım çiftliği. Dünyanın en büyüğü olma hedefiyle yeni yatırımlar planlanan çiftliğe 100 milyon dolarlık yatırımla bir de otel yapılacak. 20 taş villadan oluşacak otelin inşaatı eylülde başlayacak.

Ağva Otel İşletmeleri Ve Turizm Danışmanlık Hizmetleri Otomotiv Emlak Yatırımları Ticaret Ltd.Şti. kuruldu!

Ağva Otel İşletmeleri Ve Turizm Danışmanlık Hizmetleri Otomotiv Emlak Yatırımları Ticaret Ltd.Şti. bugün Şile'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Çetin Yavuz ve Adem Akyol ortaklığında kuruldu. 

İstanbul’da otel yatırımlarının geri dönüş süresi uzadı!

Turizmde otel yatırımları 5 yıl aradan sonra yükselişe geçerken TÜROB Başkanı Timur Bayındır bu sürenin uzadğını açıkladı. 

Türkiye otel yatırımcılarının gözde adresi!

Yabancı şirketler Türkiye'de otel yatırımı yapma konusunda hızlı adımlarla ilerliyorlar. Marriott Otel Grubu'nun Başkan Yardımcısı Phill Andreopoulos Türkiye'nin yaşadığı sıkıntılara rağmen şirketleri açısından büyük potansiyel taşıdığını aktarıyor. 

Major Otel Yatırımları Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi kuruldu!

Major Otel Yatırımları Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi 500 bin TL sermaye ile  İlhan Tunç tarafından 19 Ekim'de kuruldu. 

Reysaş GYO'dan yeni otel yatırımları!

Reysaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO) yeni otel projeleri için çalışamlarına devam ediyor. Firmanın Yönetim Kurulu Başkanı Durmuş Döven firmanın Türkiye'nin birçok ilinde çalışmalarının olduğu bilgisini verdi.

İstanbul otel yatırımlarında ilk sırada!

Türkiye Otelciler Birliği, Türkiye genelinde otel yatırımlarında artış trendinin devam ettiğini ve İstanbul'un yatırımlarda uzun bir aradan sonra ilk sıraya yerleştiğini açıkladı.

Basın Expres Yolu otel yatırımlarının gözdesi!

İstanbul’un yeni Maslak’ı olarak adlandırılan Basın Ekspres Yolu'nda 21 otel yatırımı bulunuyor. Üçüncü Havalimanı’na yakınlığı ile avantaj sağlayan bölgede yeni otel yatırımları da devam ediyor.

Hmc Otel İşletme Ve Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Hmc Otel İşletme Ve Yatırım Anonim Şirketi dün Fatih’te 100 bin TL sermaye bedeli ile Ayhan Ağaçhan ve Yaser Uzun ortaklığında kuruldu.

ispanya yat otel Haberi

ispanya yat otel

İspanya’nın güney ucunda  otel yapacak geniş alan bulunamayınca girişimciler çareyi Cebelitarık Okyanus Marinası’nda demirlenen süper lüks bir yat otelde buldu.

2002’de dünyanın ilk yüzen otelini Finlandiya’da hizmete açan Sunborn, bu iş için 130 milyon euro harcadı. Akdeniz’deki en lüks otellerin arasına girecek 7 katlı 142 metrelik süper lüks yat otel 15.500 metrekarelik açık alanı ile marinada demirleyen yatları gölgesinde bırakacak gibi gözüküyor.


Cam tünelden giriliyor

5 yıldızlı otelde 4’ü kral dairesi 18’i suit daire olmak üzere 189 oda var. Odalardan Cebelitarık Boğazı kuşbakışı izlenebilecek. Müşterilerine karada hissi yaşatmayı amaçlayan yüzen otele giriş camdan bir tünelle karadan gerçekleştirilecek....