29 / 04 / 2024

ispanya yat oteli

ispanya yat oteli

Dünyanın en lüks yat oteli denize açıdı. Oda fiyatları 300 dolardan başlıyor, kral dairesinin bir gecelik fiyatı 3 bin dolara kadar çıkıyor, 5 yıldızlı otelde 4’ü kral dairesi 18’i suit daire olmak üzere 189 oda var...

Fuzul GYO'nun Fatih Oteli 2024'ün ilk çeyreğinde açılacak!

Fuzul Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından hayata geçirilen Fatih Oteli ile ilgili yeni gelişmeler paylaşıldı. Fuzul GYO Fatih Oteli'nin inşaatı ne durumda? İşte ayrıntılar...

Fenercioğlu İspanya’ya yapacağı yatırım ile dünyaya açılıyor!

Alanya ve Antalya’da yaptığı inşaatlarla kısa sürede hızla büyüyen ve ardından Bodrum, İstanbul ve Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’ne yaptığı yatırımlarla adından söz ettiren Fenercioğlu A.Ş. şimdi de İspanya’ya yapacağı yatırım ile dünyaya açılıyor. 

Peker GYO İspanya'da yeni yatırım modeliyle konut geliştirecek!

Peker Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, yurtiçi ve yurtdışındaki yeni yatırım hedeflerini paylaştı. Avrupa’da sürekli iş hacmini artıran şirket, yatırım lokasyonlarına İspanya’yı da dahil etti.

Kervansaray Kundu Oteli'nin kira süresi 6 yıl uzatıldı!

Kervansaray Yatırım Holding'in Yönetim Kurulu kararıyla Kervansaray Kundu Oteli'nin Galeri Kristal Turizm İnşaat Pazarlama ve Ticaret A.Ş ile olan kiralama sözleşmesinin mevcut süresinin 6 sene daha aynı koşullarda uzatılmasına karar verildi. 

Divan Talya için 50 milyon dolarlık yatırım kararı!

Marmaris Altınyunus, yaklaşık 8 yıl önce faaliyetine ara verilen Divan Talya Oteli'nin yeniden yapımı için 50 milyon dolarlık yatırım kararı alındığını duyurdu.

Özel Antalya Koleji'nin kampüslerine yatırımcı ilgisi!

Mimari özellikleriyle beş yıldızlı oteli andıran Özel Antalya Koleji, üç kampüsü ile yerli ve yabancı yatırımcıların ilgisini çekiyor.

CP Ankara Oteli bugün faaliyetlerine başladı!

Yeni Gimat Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın sahibi olduğu Sinerji AVM ve Otel Yönetimi A.Ş. tarafından işletilen CP Ankara Oteli bugün itibari ile faaliyetlerine başladı. 

CP Ankara Oteli 6 hafta süreyle kapatıldı!

Yeni Gimat Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, koronavirüs sebebiyle sahibi olduğu CP Ankara Oteli'nin 23 Mart 2020 tarihinden itibaren 6 hafta kapatılmasına karar verdi...

Kervansaray'dan Lara Oteli kiralama açıklaması!

Kervansaray Yatırım Holding, Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) Kervansaray Lara Oteli'nin kiralanması hakkında açıklama yaptı.

Kervansaray'dan Kundu Oteli'nin kiralanması hakkında açıklama!

Kervansaray Yatırım Holding, Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) Kervansaray Kundu Oteli'nin kiralanması hakkında açıklama yaptı.

TSKB GYO Divan Adana Oteli 2019 yıl sonu değerleme raporu!

TSKB Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Adana İli, Seyhan İlçesi, Çınar Mahallesi, 1653 ada ve 143 no'lu Parselde yer alan Divan Adana Oteli ve bağımsız bölümleri değerleme raporunu KAP'ta yayınladı...

Ankamall AVM ve CP Ankara Oteli 2019 yıl sonu değerleme raporu!

Yeni Gimat Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Ankamall AVM ve CP Ankara Oteli'ne ilişkin hazırlattırılan yıl sonu değerleme raporunu yayınladı...

Kervansaray'ın Lara Oteli'nin kiralanması hakkında açıklama!

Kervansaray Yatırım Holding, Kervansaray Lara Oteli'nin kiralanması hakkında açıklama yaptı...

ispanya yat oteli Haberi

ispanya yat oteli

İspanya’nın güney ucunda  otel yapacak geniş alan bulunamayınca girişimciler çareyi Cebelitarık Okyanus Marinası’nda demirlenen süper lüks bir yat otelde buldu.

2002’de dünyanın ilk yüzen otelini Finlandiya’da hizmete açan Sunborn, bu iş için 130 milyon euro harcadı. Akdeniz’deki en lüks otellerin arasına girecek 7 katlı 142 metrelik süper lüks yat otel 15.500 metrekarelik açık alanı ile marinada demirleyen yatları gölgesinde bırakacak gibi gözüküyor.


Cam tünelden giriliyor

5 yıldızlı otelde 4’ü kral dairesi 18’i suit daire olmak üzere 189 oda var. Odalardan Cebelitarık Boğazı kuşbakışı izlenebilecek. Müşterilerine karada hissi yaşatmayı amaçlayan yüzen otele giriş camdan bir tünelle karadan gerçekleştirilecek....