28 / 04 / 2024

Fuzul GYO'nun Fatih Oteli 2024'ün ilk çeyreğinde açılacak!

Fuzul GYO'nun Fatih Oteli 2024'ün ilk çeyreğinde açılacak!

Fuzul Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından hayata geçirilen Fatih Oteli ile ilgili yeni gelişmeler paylaşıldı. Fuzul GYO Fatih Oteli'nin inşaatı ne durumda? İşte ayrıntılar...



Fuzul Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) şirket portföyünde yer alan İstanbul ili, Fatih ilçesi otel projesi hakkında açıklama yaptı. 

Fuzul Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından İstanbul ili, Fatik ilçesi, Akşemsettin Mahallesi 2028 ada 49 parselde otel inşa ediliyor. 

Fuzul GYO'nun portföyünde yer alan Fatih Oteli'nin tamamlanma seviyesi yüzde 85'e ulaştı. Ayrıca, söz konusu otelin 2024 yılının ilk çeyreğinde faaliyete başlayarak, hizmet sunacağı belirtildi. 

Projeye göre binanın 2. bodrum katında; kazan dairesi, 2 depo, su deposu, hidrofor odası, yangın su deposu, sığınak, mutfak depo; 1. bodrum katında; masaj, sauna, hamam odaları, fitness merkezi, resepsiyon, toplantı odaları, ofisler, kahvaltı salonu, mutfak alanları; zemin katında; 2 adet dükkan, lobi alanı, resepsiyon alanı, ön büro, lobby kafe; normal katların her birinde ise 10 adet oda bulunmakta olup çatı katı ise projesine göre 3 adet oda ve teras alanı bulunuyor. 

Söz konusu mimari projeye göre otel, 2 bodrum kat + zemin kat + 4 normal kat + çatı katı olarak tasarlanmış olup toplam 8 kattan ve 47 adet odadan oluşuyor. 

Fuzul GYO nun Fatih Oteli 2024 ün ilk çeyreğinde açılacak!

Fuzul GYO peş peşe yatırımlarını hayata geçiriyor. Son olarak Fuzul Topraktan Pendik ve Fuzul Topraktan Ispartakule projelerini satışa sunan şirket, hasılatta da 1 milyar TL'ye koşuyor. 

Fuzul Topraktan ile hem arsa hem de konut yatırımı olarak yatırımcısına yüksek kazanç fırsatı sunuluyor. Fuzul Topraktan Ispartakule projesinin yüzde 70'i 2 saat içinde satıldı. Sadece 332 konutluk arsa payının satışına sunulduğu Ispartakule projesinde satışlar 890 bin TL'den başlayan fiyatlarla yapıldı. 

Fuzul GYO tarafından açıklanan ve 1 Ocak 2023 ile 30 Eylül 2023 tarihlerini kapsayan döneme ilişkin faaliyet raporunda yer alan bilgilere göre, şirket söz konusu dönemde 878 milyon 248 bin 374 Türk Lirası hasılat kaydetti. 

Fuzul GYO'nun 30 Eylül 2023 tarihi itibarıyla yapım aşamasında olan konut projelerinin listesi şöyle açıklandı:

1. Beşiktaş Dikilitaş Projesi 
2. Başakşehir-Avrasya 2 Projesi 
3. Başakşehir Avrasya 3 Projesi
4. Başakşehir Avrasya Bulvar Projesi 

Ayrıca faaliyet raporunda yer verilen bilgilere göre, şirketin yatırım amaçlı gayrimenkullerinin toplam değeri 1 milyar 277 milyon 952 bin 967 Türk Lirası'na ulaştı. 


Fuzul Topraktan Ispartakule'nin yüzde 70’i iki saat içinde satıldı!

Fuzul GYO hasılatta 1 milyar TL'ye koşuyor! Yeni yatırımlar da yolda!

Fuzul GYO'dan 168 milyonluk dev satış! Başakşehir'deki arsasını Nevita Gayrimenkul'e sattı!

Fuzul Topraktan Pendik'te önce arsanı al, sonra ev sahibi ol! 1 milyon 490 bin TL'den başlayan fiyatlarla... 

Geri Dön