30 / 07 / 2024

ispanyada satılık havalimanı varmı

ispanyada satılık havalimanı varmı

İspanya’da 4 kilometrelik bir piste sahip olan ve yılda 10 milyon ziyaretçi ağırlayan alan Ciudad Real Don Kişot havalimanı aynı zamanda içinde dev bir sanayi alanı da barındırıyor....

Kayaşehir Seyran Şehir satılık daire!

Konum bilgisine göre Atatürk Havalimanı’na 15 kilometre kadar uzaklıkta bulunan projede daireler 2+1'den 5+1'e kadar farklılık gösteriyor. Kayaşehir Seyran Şehir satılık daire teslimleri 2016 yılı Mart ayında yapılması planlanıyor.

Beylikdüzü Huzurlu Marmara Evleri satılık!

Beylikdüzü Huzurlu Marmara Evleri satılık daire tipleri 2+1, 3+1 ve 4+1 olarak tasarlandı. Huzurlu İnşaat imzası taşıyan proje Atatürk Havalimanı 25 dakika uzaklıkta bulunuyor.

Seyranşehir Kayaşehir satılık!

Seyranşehir Kayaşehir satılık daire tipleri 2+1, 3+1, 4+1 ve 5+1 şeklinde tasarlandı. Atatürk Havalimanı’na 15 kilometre mesafede olan proje 25 bin metrekare arsa üzerinde yükseliyor.

Four Winds Residence satılık fiyatları!

Four Winds Residence satılık fiyatları dairelerin kat ve cephelerine göre değişiyor. Toplamda 341 adet konuttan oluşan proje Sabiha Gökçen Uluslararası Havalimanı’na 20 kilometre yakınlıkta bulunuyor.

Nurol Park Güneşli satılık daire!

İstanbul Avrupa Yakası Bağcılar - Güneşli 'de bulunan proje Atatürk Havalimanı'na 5 dakika uzaklıkta bulunyor. Nurol Park Güneşli satılık daire teslimleri 2016 yılı Şubat ayı içerisinde yapılması planlanıyor.

Uzunyayla Teras Gökyüzü Evleri satılık!

Havalimanına 15 dakikalık mesafe bulunan proje İzmir İl 'i Narlıdere İlçe 'sinde inşa ediliyor. Uzunyayla Teras Gökyüzü Evleri satılık toplam 91 adet daireden oluşuyor.

Narlıdere Teras Gökyüzü satılık!

Toplam 91 adet dairenin bulunduğu proje konumuna göre havalimanına 15 dakikalık mesafe bulunuyor. Narlıdere Teras Gökyüzü satılık daireler toplam 25 milyon TL’lik yatırımla hayata geçiriliyor.

Ziylan Özak Yenigün Kazlıçeşme Projesi satılık!

Toplam 111 bin metrekarelik arsa alanına sahip Ziylan Özak Yenigün Kazlıçeşme Projesi satılık 936 adet daireden oluşuyor. Proje Atatürk Havalimanı’na 12 kilometre uzaklıkta bulunuyor.

Basın Ekspres Nurol Park satılık ev!

Basın Ekspres Nurol Park satılık ev fiyatları 440 bin TL'den başlıyor. Atatürk Havalimanı'na 5 dakikalık mesafede olan proje 55 bin metrekarelik arsa alanı üzerinde inşa ediliyor.

Nurol Park Basın Ekspres satılık!

Nurol Park Basın Ekspres satılık daire tipleri arasında 1+1'den 4+1'e kadar farklı seçenekler yer alıyor. Atatürk Havalimanı'na yakın konumda olan projede 50 ay vade farkı olmadan taksit yapılabiliyor.

Inİstanbul Lokal Nef satılık daire!

Konum bilgisine göre Atatürk Havalimanı’naysa 10 kilometre uzaklıkta yükselen projede daireler 1+1'den 4+1'e kadra değişiyor. Inİstanbul Lokal Nef satılık daire teslimleri 2017 yılı sonunda yapılması öngörülüyor.

Tuzla Lokum Evler satılık ev!

Tuzla Lokum Evler satılık ev fiyatları 240 bin TL'den başlıyor. Sabiha Gökçen Havalimanı’na 6 dakika uzaklıkta olan projede konutların alanları 64.9 ile 102.87 metrekare arasında değişiyor.

Lokum Evler satılık!

Toplam 722 adet daireden meydana gelen proje konum bilgisine göre Sabiha Gökçen Havalimanı’na 6 dakika kadar uzaklıkta bulunuyor. Lokum Evler satılık daireler için 60 aya kadar vade imkanı sağlanıyor.

ispanyada satılık havalimanı varmı Haberi

ispanyada satılık havalimanı varmı


2009 yılında 1 milyar eurodan fazla masraf yapılarak açılan Ciudad Real Don Kişot havalimanı 100 milyon eurodan satışa çıkarıldı.


İspanya’da ekonomik krizin etkileri durulmak bilmiyor. İspanya’da 4 kilometrelik bir piste sahip olan ve yılda 10 milyon ziyaretçi ağırlayan alan Ciudad Real Don Kişot havalimanı aynı zamanda içinde dev bir sanayi alanı da barındırıyor. 2009 yılında 1 milyar eurodan daha fazla bedele mal olan alan şimdi ise satışa çıktı. Alanın 100 milyon eurodan biraz fazlasına satılması bekleniyor. Ciudad Real’s isimli havalimanı ise İspanya’daki emlak balonuna son yıllarda verilen en güzel örnek olarak tanımlanıyor. 


NÜFUSU 75 BİN KİŞİ


Alan yeniden inşa edildikten sonra havayolu şirketlerini çekmeyi başaramadı. Bazı hatlar haftada sadece bir kez uçuş gerçekleştirince alanda işler istendiği gibi gitmedi. 2009 yılında açılıp geçen...