30 / 07 / 2024

ispanyol şirketin ter köpr

ispanyol şirketin ter köpr

Azvi firmasının Valdavia kentinde yapmakta olduğu ve Şili'de bir ilk olan açılıp kapanan köprünün bir tarafının ters yerleştirildiği ortaya çıktı. Sağ tarafında bisiklet yolu bulunan Cau Cau köprüsü, yarısından sonra soldan devam ediyor...

Borsa'da her kriz bir fırsat doğurur! İşte 11 şirketin 2020 ve 2024 fiyatı!

Yatırımcıların gündeminde düşmeyen Borsa İstanbul güne yükselişle başladı. Yaptığı paylaşımlarla dikkat çeken Borsa Filozofu "Borsa'da her kriz bir fırsat doğurur" diyerek, 11 şirketin 2020 ve 2024 fiyatını açıkladı...

Nurol GYO ara dönem faaliyet raporunu yayımladı! İşte şirketin elde ettiği hasılat tutarı!

Nurol Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO) tarafından yayımlanan konsolide faaliyet raporuna göre, şirketin toplam kaynakları ve 30 Eylül 2023 döneminde elde ettiği hasılat miktarı belli oldu.

Bu ülkede gelecek yıl içerisinde 28 bin şirketin iflas etmesi bekleniyor!

Son üç ayda 6 bin 342 şirketin iflas ettiği ülkede yaşanan yüksek faiz oranları ve artan borçlanma maliyetleri nedeniyle gelecek yıl içerisinde toplam 28 bin şirketin daha iflas edebileceği belirtildi.

SPK'dan üç şirketin halka arzına izin: Fuzul Gayrimenkul, Kaleseramik ve Atakey Patates halka arz edilecek!

SPK'dan üç şirketin halka arzına daha izin çıktı. SPK; Kaleseramik, Fuzul Gayrimenkul ve Atakey Patates'in halka arzlarına onay verildi. İşte ayrıntılar...

SPK'dan 3 şirketin bedelli sermaye artırımına onay!

Aktarılan son dakika detaylarına göre, Sermaye Piyasası Kurulu (SPK), 3 şirketin daha bedelli sermaye artırımını onayladı. İşte o şirketler...

Altında herkesin bilmesi gereken rakam! Analistler kan ter içinde kalarak flaş uyarı yaptı! Hemen tıklayıp, öğrenin!

Altın kahini İslam Memiş altında herkesin bilmesi gereken o rakamı, kan ter içinde resmen açıkladı! Memiş; yatırımcılara altın, dolar, euro ve Bitcoin'de flaş uyarılar yaptı. Hemen tıklayıp, öğrenin!

SPK iki şirketin daha halka arzına onay verdi

Borsa İstanbul'da halka arz olan şirket sayısı hız kesmiyor. Sermaye Piyasası Kurulu SPK iki yeni şirketin daha halka arz talebine onay verdi. İşte SPK'nın aldığı diğer kararlar...

Petrol müjdesi! Terörden arındırılan bölgede bulundu

Enerji ihtiyacını yerli imkanlarla karşılamak isteyen Türkiye, petrol sahalarını bulmaya devam ediyor. Terörden temizlenen Şırnak adeta petrol sahası. İşte tüm detaylar...

SPK iki şirketin daha halka arzına onay verdi

Sermaye piyasası kurulu iki şirketin daha halka arzına onay verdi. Birikim Varlık Yönetim A.Ş. 14.20 liradan, Platform Turizm Taşımacılık Gıda İnşaat Temizlik Hizmetleri Sanayi ve Ticaret A.Ş. 9.10 liradan halka arz edilecek.

29 kişi ve bir şirketin malvarlıkları terör bağlantısı nedeniyle donduruldu

IŞİD ve El Kaide terör örgütleri ile ilişkili oldukları gerekçesiyle 29 kişinin ve bir şirketin mal varlığı donduruldu. Terör örgütüne mali ve lojistik destek verdiği gerekçesiyle İsmail Bayaltun’un mal varlığı için daha önce alınan dondurma kararı ise kaldırıldı.

Murat Kurum: Depremle mücadele terörle mücadele kadar önemli

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum kentsel dönüşüm projeleriyle ilgili olarak yaptığı açıklamada, depremle mücadelenin terörle mücadele kadar önemli olduğunu söyledi.

Murat Kurum: Fikirtepe'de tabut evlere neşter vuruyoruz!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, son zamanlarda sık sık gündeme gelen Fikirtepe ile ilgili olarak, "Tabut evlere neşter vuruyoruz" dedi.

Şırnak’ta terör mağduru 43 aile için konut kuraları çekildi!

Şırnak’ta çekilen kura ile terör mağduru 43 aile yeni konutlarına kavuştu. Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Ahmet Şahin, sokağa çıkma yasağı sürecinde terör olayları sebebiyle konutları yıkılan, hasar görenler için TOKİ tarafından inşa edilen evlerin kura çekimini yaptıklarını dile getirdi. 

ispanyol şirketin ter köpr Haberi

ispanyol şirketin ter köpr


Şili'de Cau Cau nehri üzerine açılıp kapanan köprü inşa eden bir İspanyol şirketinin hatası ülkede polemiğe neden oldu.


Azvi firmasının Valdavia kentinde yapmakta olduğu ve Şili'de bir ilk olan açılıp kapanan köprünün bir tarafının ters yerleştirildiği ortaya çıktı. Sağ tarafında bisiklet yolu bulunan Cau Cau köprüsü, yarısından sonra soldan devam ediyor.


Ocak sonu açılışı yapılması planlanan köprünün maliyeti 30 milyon doları buluyor.


Söz konusu hata yüzünden muhalefet hükümeti hedef alırken, Devlet Başkanı Sebastian Pinera firmanın hatasını düzeltmesi ve maliyeti üstlenmesi gerektiğini söyledi.

Bayındırlık Bakanı Loreto Silva da, "tecrübeli ve prestijli bir şirketin bu tür hatalar yapmaması" gerektiğini belirterek köprüyü düzgün şekilde teslim etmesi için şirketten talepte bulunacağını ifade etti.


Malatya Son...