28 / 04 / 2024

ispark Avea Prime

ispark Avea Prime

Avea Prime, İspark ile gerçekleştirdiği ayrıcalıklı işbirliğiyle,Prime müşterilerine İstanbul’ un herhangi bir yerindeki İspark’a ait otoparklardan ayda 2 kez ücretsiz olarak yararlanma imkânı sunuyor...

Gölbaşı Prime home ofis konsepti ile satışta! Yeni proje!

Odabaşılar Firması ortaklığında inşa edilen Gölbaşı Prime projesi home ofis konsepti ile satışa çıktı. Projede 1+1 home ofisler 340 bin TL'ye satılıyor.

Manisa Prime projesinde sona gelindi!

Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan ve içerisinde alışveriş merkezi, otel ve Büyükşehir Belediyesi Hizmet Binası gibi alanların yer aldığı Manisa Prime projesinde sona gelindi.

Babacan Prime Suites'te yüzde 15 indirim fırsatı!

Babacan Yapı Prime Suites'te, 180 ay vadeli 0,64 faiz oranı ile 12 ay geri ödemesiz konut kredisi kampanyasına ek olarak yüzde 5 peşinat ve yüzde 15 indirim imkanı sunuluyor.

Prime Taahhüt Plastik Kimya Ve Makina Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Prime Taahhüt Plastik Kimya Ve Makina Sanayi Ticaret Limited Şirketi Avcılar'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Büşra Bilgiç tarafından kuruldu.

Manisa Prime projesinin yüzde 50'si tamamlandı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımına başlanan ve içerisinde 5 yıldızlı otel, AVM ve Büyükşehir Belediyesi Hizmet binası bulunan Manisa Prime projesinin inşaatı tam gaz sürüyor...

Manisa Prime projesinin inşaatı tam gaz!

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen Manisa Prime projesini inceledi.

Manisa Prime projesi ne zaman tamamlanacak?

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan ve tamamlandığında kentin yeni gözdesi olacak olan Manisa Prime projesinde çalışmalar devam ediyor.

Manisa Prime projesinin kaba inşaatı tamamlandı!

Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından inşaatına başlanan Manisa Prime projesinde kaba inşaat tamamlandı. 

Manisa Prime'ın inşaatı tam gaz!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından Saruhan Otel yanında şehre kazandırılacak olan ‘Manisa Prime AVM-Otel-İş Merkezi ve Çevre Düzenlemesi’ projesinde çalışmalar son sürat devam ediyor.

Pendorya AVM'nin işletmesi Prime Development'e verildi!

TSKB Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın portföyünde bulunan Pendorya AVM'nin işletmeci şirketinin değiştirilmesi hakkında açıklama yaptı.Pendorya AVM'nin işletmesi Prime Development Proje Geliştirme Şirketi'ne verildi. 

Manisa Prime projesinin inşaatı tam gaz!

Manisa Büyükşehir Belediyesi'nin hayata geçirdiği Manisa Prime projesinde inşaat çalışmaları hızla devam ediyor.

Prime Eğitim Danışmanlığı Turizm Ve Seyahat Acenteliği Limited Şirketi kuruldu!

Prime Eğitim Danışmanlığı Turizm Ve Seyahat Acenteliği Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Bilgekaan Gürbüz ve Fatih Oğuzhan Birinci ortaklığında kuruldu. 

Manisa Prime projesinde karar çıktı!

Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından şehre değer katacak dev proje “Manisa Prime Manisa Büyükşehir Belediyesi AVM, Otel, İş Merkezi ve Çevre Düzenlemesi Yapım İşi” projesinde çalışmalar hızla devam ederken proje ilgili yapılan itiraz da karara bağlandı.

ispark Avea Prime Haberi

ispark Avea Prime

Avea Prime, İspark ile gerçekleştirdiği ayrıcalıklı işbirliğiyle,Prime müşterilerine İstanbul’un herhangi bir yerindeki İspark’a ait otoparklardan ayda 2 kez ücretsiz olarak yararlanma imkânı sunuyor.

Avea’nın, özel müşterileri için tasarladığı markası  ‘Avea Prime’, özel müşteri hizmetleri ve mobil hizmet ekibinin yanı sıra yurt içi ve dışı lounge hizmetleri, alışveriş dünyası fırsatları ve hayatın her alanında sunduğu ayrıcalıklarla hayatın tadını çıkaracakları anları çoğaltan yepyeni bir dünya sunmaya devam ediyor.


“Tadını Çıkarın” mottosuyla müşterilerinin daima yanında olarak hayatı onlar için daha konforlu ve keyifli kılmak üzere birbirinden özel hizmetler sunan Avea Prime, İspark ile gerçekleştirdiği işbirliğiyle, müşterilerine İstanbul’daki otoparklarda Prime ayrıcalığını yaşatıyor.

Avea Prime müşterileri, kendilerine özel olarak sunulan otopark hizmeti kapsamında,  İstanbul’un 28 ilçesinde 500 noktada otopark hizmeti veren İspark’ın tüm otopark noktalarından ayda 2...