14 / 05 / 2024

ispark hangi ülkelere danışmanlık hizmeti veriyor

ispark hangi ülkelere danışmanlık hizmeti veriyor

Otoparkçılık alanında pek çok yeniliğe imza atan İSPARK, Pakistan'ın Lahor, Arnavutluk'un Tiran, Mısır’ın Kahire, Fas'ın Rabat ve Marakeş kentleri ile Gana ve Senegal'in şehirlerine otopark danışmanlığı hizmeti veriyor.

Türkiye ilk 3 ayda en çok hangi ülkelere ihracat yaptı?

Türkiye İhracatçılar Meclisi, (TİM) Türkiye’nin en çok ihracat yaptığı ülkeleri listeledi. Elde edilen bilgiler kapsamında, Türkiye'nin ilk çeyrekte ülkeler bazında yaptığı ihracat 54.3 milyar dolara çıkarken, en fazla dış satım 4.9 milyar dolarla Almanya'ya gerçekleştirildi.

Vizesiz tatile gitmek isteyenlere için rehber! İşte bayram tatili için tercih edebileceğiniz 2023 vizesiz ülkeler

Vizeniz yok fakat tatile mi gitmek istiyorsunuz bu konuda Türk vatandaşları için vizesiz seyahat imkanları bulunuyor. Yeni düzenlenmiş olan 2023 vizesiz seyahat edilebilecek ülkeler listesi yayınlandı. Peki hangi ülkelere vizesiz seyahat yapılabilecek?

İstanbul’un ihracatı 100 milyara yaklaştı! Bakın hangi ülkelere ihraç edildi?

Türkiye’nin en fazla ihracat yapan kenti İstanbul olurken, yapılan ihracat miktarı 94,4 milyarı buldu.

Elektrik-elektronik ihracatında hangi il şampiyon oldu? İhracat kasım ayında %13 arttı!

Elektrik-elektronik sektöründe ihracat rakamları yükselişe geçerek yüzde 13 oranında artış gerçekleştirdi. Peki en çok ihracat hangi ülkelere yapıldı? Elektrik – elekronik sektöründe hangi il ihracat şampiyonu? İşte detaylar…

Kira artışı hangi oranda yapılır?

Taşınmaz mal sahipleri, kira sözleşmesinin yenilenmesi halinde, kiracısına belli oranlarda zam yapma hakkına sahip oluyor. Peki, meskenlerde kira artışı hangi oranda yapılır? İşyerinde kira artışı hangi oranda yapılır?

Ankara Alışveriş Festivali'ne hangi AVM'ler katılacak?

Ankara Alışveriş Festivali'ne hangi AVM'ler katılacak sorusunun yanıtı haberimizin içinde yer alıyor. 29 Ağustos tarihinde başlayan Ankara Alışveriş Festivali 14 Eylül 2014 Pazar günü akşamına kadar devam edecek.

Hangi bankalar arsa kredisi veriyor?

Arsa satın almak isteyen kimselerin, bankalardan kullandıkları kredi arsa kredisi olarak karşımıza çıkıyor. Kredi koşulları her bankada değişkenlik gösteriyor. Peki, hangi bankalar arsa kredisi veriyor?

Eylül ayında hangi vergiler ödenecek?

Gelir İdaresi Başkanlığı, hangi ayda hangi vergilerin ödenmesi gerektiğini Vergi takvimi kapsamında duyuruyor. Buna göre, Eylül ayında hangi vergiler ödenecek? İşte Eylül ayında ödenen vergiler..

ÖzdilekPark AVM'de hangi markalar var?

ÖzdilekPark AVM İstanbul'da hangi markalar bulunacak? ÖzdilekPark AVM Levent İstanbul'da hangi markalar var? ÖzdilekPark Levent AVM'de bulunacak markalar hangileridir? Hangi markalar ÖzdilekPark AVM'de mağaza açacak? İşte ÖzdilekPark AVM marka listesi...

Kiracı davalarına hangi mahkeme bakar?

Ev sahibi ile kiracısı arasında yapılan kira sözleşmesine uyulmaması, aykırı davranılması gibi nedenler ile kiracı hakkında dava açılabiliyor. Peki kiracı davalarına hangi mahkeme bakar? İşte yanıtı..

Kayyum hangi hallerde atanır?

Kayyum (kayyım), belli bir iş için görevlendirilmiş olup, vesayet makamının talimatına aynen uymak zorunda oluyor. Peki kayyum hangi hallerde atanır? Kayyumluk görevi ne zaman sona erer?

Hangi evlere kredi verilir?

Konut kredisi tüketici kredilerinin bir çeşidi olarak karşımıza çıkıyor. Konut kredisi konutun teminat altına alınması şartı ile tüketiciye veriliyor. Peki, hangi evlere kredi verilir?

Vergi dairesi hangi bakanlığa bağlı?

Vergi daireleri ile ilgili esas ve usuller 24 Aralık 1994 tarih ve 22151 sayılı Resmi Gazete’de yayımlanan Vergi Daireleri Kuruluş ve Görev Yönetmeliği kapsamında açıklanıyor. Peki, vergi dairesi hangi bakanlığa bağlı?

ispark hangi ülkelere danışmanlık hizmeti veriyor Haberi

ispark hangi ülkelere danışmanlık hizmeti veriyor


Otoparkçılık alanında pek çok yeniliğe imza atan İSPARK, Pakistan'ın Lahor, Arnavutluk'un Tiran, Mısır’ın Kahire, Fas'ın Rabat ve Marakeş kentleri ile Gana ve Senegal'in şehirlerine otopark danışmanlığı hizmeti veriyor. Trafik ve parklanma konusunda sorunlar yaşayan Suudi Arabistan'a da danışmanlık hizmeti verilecek. Projenin zaman içinde özellikle hac mevsiminde milyonların ziyaret ettiği Mekke ve Medine'de de hayata geçirilmesi hedefleniyor. 


Ekonomik gelişmelere bağlı olarak dünya genelinde araç sahipliğinin hızla artması, beraberinde otopark sorununu da gündeme getirdi. İSPARK'ın otoparkçılık konusunda ürettiği çözümler ve modern projeler ise aynı sorunların yaşandığı dünya kentleri için model oldu. Türkiye'deki 81 il ve ilçenin yanı sıra 3 kıtada bulunan farklı şehirler, İSPARK modelini hayata geçirerek otopark sorununa çözüm üretiyor.



- İSPARK, üç kıtaya danışmanlık hizmeti veriyor



İSPARK’ın, İstanbul Büyükşehir Belediyesi öncülüğünde yürüttüğü...