19 / 05 / 2024

İSPARK İBB kirası

İSPARK İBB kirası

İSPARK, İBB'den kira indirimi istedi. İSPARK’tan aylık olarak aldığı yüzde 25’lik kira payını ortalama yüzde 15 düşürdü.

2020 lojman kirası!

Lojmanda oturan memurların ödediği aylık kira bedelleri her yıl yeniden açıklanıyor. Peki, 2020 yılında lojman kirası ne kadar oldu? İşte 2020 lojman kirası...

Kirasını ödemeyen kiracı için icra takibi süreci nasıl işler?

Posta yazarı Tamer Heper, bir okuyucusunun kiracısının kirasını ödememesi üzerine icra takibi sürecine dair sorusunu yanıtladı..

Zamanında ödenmeyen ev kirasına yasal faiz!

Yargıtay sözleşmede yazan vade tarihinde ödenmeyen ev kirasına yasal faiz uygulanması gerektiğine hükmetti.

Emlakçılardan Nusaybinlilere kirasız ev desteği!

Mardin'de emlakçılar, Suriye'nin Kamışlı ilçesinde PKK/YPG'lilerin havan ve roket ile gerçekleştirdikleri saldırılar nedeniyle evlerini terk etmek zorunda kalan Nusaybinlilere kirasız ve komisyonsuz ev veriyor.

Evine havan düşen Mardinlilere kirasız ev tahsisi!

Mardin'de emlakçılar, Suriye'nin Kamışlı kentindeki PKK/YPG'lilerin havan ve roket ile düzenledikleri saldırılar sebebiyle evlerini terk etmek zorunda kalan Nusaybinlilere kirasız ve komisyonsuz olarak konut tahsis ediyor. 

Kirasını ödeyemeyen kiracıya ev sahibi kaç gün süre vermeli?

Kiracı ve ev sahiplerinin merak ettiği konular arasında yer alan kira ödenememesi halindeki durumlar internette cevap arayan sorular arasında yer alıyor. Peki kiracının kirasını ödeyemediği durumlarda ev sahibi kiracısına kaç gün süre vermelidir?

Eskişehir Şehir Hastanesi'nin 5 aylık kirası 3,9 milyar TL'yi aştı!

CHP Eskişehir Milletvekili Jale Nur Süllü Eskişehir Şehir Hastanesi'nin 5 aylık kirasının 3,9 milyarı aştığını söyledi.

Kamu binalarının kirasıyla ilgili soru önergesi!

Kamunun bina kirası olarak ödediği aylık toplam tutar meclis gündemine taşındı. CHP'li Topal, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Ev kirasını ödeyemeyince 7 çocuğuyla sokağa atıldı!

Gaziantep'te kirasını ödeyemeyen kadın, ev sahibi tarafından 7 çocuğuyla sokağa atıldığını iddia etti.

Evinin kirasını ödeyemeyince hayatına son verdi!

Samsun'un İlkadım ilçesine bağlı Fatih Sultan Mehmet caddesinde Yılmaz A. isimli bir vatandaş iddialara göre evinin kirasını ödeyemeyince evinin bahçesinde kendini astı.

Devlete her yıl 822 milyon avro arazi kullanım kirası ödeyecek!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Turhan, "İstanbul Büyük Havaalanı açıldı. Devletin cebinden bir kuruş çıkmadı ve bu yıldan sonra bu işi yapan konsorsiyum, devlete her yıl 822 milyon avro arazi kullanım kirası ödeyecek." ifadelerini kullandı...

Eymen Bb İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Eymen Bb İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Aytekin Hocaoğlu tarafından kuruldu. 

İBB İSPARK'ın kirasını yüzde 15 düşürdü!

İSPARK, İBB'den kira indirimi istedi. İSPARK’tan aylık olarak aldığı yüzde 25’lik kira payını ortalama yüzde 15 düşürdü.

İSPARK İBB kirası Haberi

İSPARK İBB kirası

İstanbul Büyükşehir Belediyesine ait açık, katlı ve yol üstü otoparkları devralıp, tek elden ve sistemli bir şekilde yönetip işleten İSPARK, İBB'den kira indirimi istedi. İSPARK’tan aylık olarak aldığı yüzde 25’lik kira payını ortalama yüzde 15 düşürdü.

Sözcü Gazetesi'nden Özlem Güvemli'nin haberine göre, CHP'li İBB Meclis Üyesi Tarık Balyalı, yüzde 25'lik indirim ile İBB'nin İSPARK'a yıllık 45 milyon lira civarında ek gelir sağlayacağını belirterek, “İndirim, İBB bütçesi için de 45 milyon liralık kayıp anlamına geliyor” açıklamasında bulundu.

İstanbul'da 606 noktada 95 bin araç kapasiteli otoparkın işletmesini yapan İSPARK A.Ş'nin 8 Kasım 2018 tarihli başvurusu aralık ayı İBB Meclisi'nde gündeme alındı. 

Başvuru dilekçesinde değişen ekonomik ve çevresel şartlar nedeniyle İSPARK'ın işletme açısından bazı problemlerle karşı karşıya kaldığı, son 3 yılda personel maliyetlerinin yüzde 95...