15 / 05 / 2024

ispark otoparkları ödeme

ispark otoparkları ödeme

İSPARK'tan konuya ilişkin açıklamaya göre, kentte her gün yaklaşık 100 bin araca hizmet veren İSPARK otoparklarında, giriş çıkışları hızlandırmak için ödemelerin İstanbulkart ve HGS ile yapılabileceğini belirtildi...

Togg sonrası İSPARK otoparklarına elektrikli şarj istasyonları kuruluyor!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin iştiraki İSPARK otoparklarına elektrikli otomobiller için elektrikli şarj istasyonu kurulacak. İSPARK Genel Müdür Yardımcısı Samet Aslan 2030 yılında İSPARK otoparklarının kapasitesinin yüzde 10'unun elektrikli araçlara hizmet vermesinin amaçlandığını söyledi.

İSPARK otoparkları ruhsatsız mı?

İstanbul’da İSPARK tarafından işletilen 225 otoparkın 173 tanesinin ruhsatsız olduğu ortaya çıktı.

İSPARK otoparkları yenileniyor!

İstanbul genelinde otopark alanlarında bakım onarım ve çevre düzenleme çalışmaları yapan İSPARK, açık ve katlı otoparklarını teknolojik sistemlerle yeniden düzenliyor.

Work Up ödeme planı!

Work Up ödeme planı kapsamında projede 120 aya kadar anlaşmalı bankalar aracılığıyla ticari ve konut kredisi sağlanıyor. Proje içerisinde çift katlı özel otoparklar ve ayrıcalıklı concierge hizmetler bulunuyor.

İSPARK projesiyle kartla ödeme dönemi başlıyor!

İstanbul‘daki taksi ve minibüslerde kartla ödeme dönemi başlıyor. Ulaşımda devrim gibi karar kapıda... İSPARK'ın hayata geçirmeye hazırlandığı projeyle İstanbul'daki taksi ve minibüslerde ödemeler kredi kartıyla yapılabilecek.

İSPARK otoparklarında İstanbulkart ile ödeme yapabilecek!

İSPARK'tan yapılan açıklamaya göre, kentte her gün yaklaşık 100 bin araca hizmet veren İSPARK otoparklarında, giriş çıkışları hızlandırmak ve sürücüleri nakit para derdinden kurtarmak amacıyla İstanbulkart ve HGS ile ödeme imkanı sunulacak.

İSPARK otoparklarında ödemeler İstanbulkart ile yapılabilecek!

İSPARK'tan konuya ilişkin açıklamaya göre, kentte her gün yaklaşık 100 bin araca hizmet veren İSPARK otoparklarında, giriş çıkışları hızlandırmak için ödemelerin İstanbulkart ve HGS ile yapılabileceğini belirtildi...

İSPARK yol üstü otoparkları 4-5 Ekim'de ücretsiz!

İSPARK, 4-5 Ekim'de kent genelinde yaklaşık 500 noktadaki yol üstü otoparkında İstanbullulara ücretsiz hizmet verecek. Vatandaşlar, İSPARK'ın yol üstü otoparklarından ücretsiz faydalanırken açık ve katlı otoparklar ise ücretli olacak.

Bağcılar'da İSPARK otoparkları ilk yarım saat ücretsiz!

Bağcılar Belediyesi, Bağcılar ilçe genelinde bulunan tüm İSPARK otoparklarında ilk 30 dakika park etmenin ücretsiz olduğunu açıkladı. Duyuru, Bağcılar Belediyesi resmi internet sitesinden yapıldı. İşte o açıklama...

İSPARK otoparkları mobil uygulama ile ceplere giriyor!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştiraki BELBİM ile koordineli çalışılarak hazırlanan İSPARK cepte uygulaması ile vatandaşlar bulundukları noktaya en yakın otoparkları tespit edip navigasyon özelliği ile otoparka rahatça ulaşabilecek.

İSPARK yeni yılda otomatik otoparklarını 3 ilçede açıyor!

İSPARK yeni yılda otomatik otoparklarını Kağıthane, Beyoğlu ve Maltepe'de hayata geçirmeyi planlıyor

Newista Residence Beylikdüzü'nde 6 farklı ödeme koşuluyla! 207 bin TL'ye!

3+1 dairelerin satışlarının tamamlandığı Newista Residence Beylikdüzü projesinde 6 farklı ödeme koşuluyla ev sahibi olmak artık daha kolay

Lagün Sinpaş Evleri'nde 3 farklı seçenekli ödeme planı! 600 bin liraya 3+1!

Sinpaş Lagün projesi kapsamında yer alan konutlar için 3 farklı ödeme seçeneği sunuluyor. Projedeki konutlar hemen teslim ediliyor

ispark otoparkları ödeme Haberi

ispark otoparkları ödeme

İSPARK'tan konuya ilişkin açıklamaya göre, kentte her gün yaklaşık 100 bin araca hizmet veren İSPARK otoparklarında, giriş çıkışları hızlandırmak ve sürücüleri nakit para derdinden kurtarmak amacıyla İstanbulkart ve HGS ile ödeme imkanı sunulacak.


İstanbul'da 600 noktada 80 bin araç kapasiteyle otopark işletmeciliği yapan İSPARK'taki bu uygulama için tüm altyapı çalışmaları tamamlanarak, otoparklardaki ödeme gişeleri ve bariyer sistemleri İstanbulkartla uyumlu hale getirildi.

İlk etapta katlı otoparklarda ve bariyer sistemi bulunan noktalarda başlatılacak uygulama kapsamında, otopark girişinde okutulacak kart, çıkarken tekrar okutulduğunda ödeme alınacak.


Sürücü otoparka girmeden önce herhangi bir toplu taşıma aracını kullanmışsa aktarma sistemi devrede tutularak, otopark ücretinde indirim yapılacak. Aynı şekilde kişi, otoparkı kullandıktan sonra da farklı bir ulaşım aracıyla yoluna devam edecekse indirimli olarak yoluna devam edebilecek.


"HGS ile de ödeme...